פורסם 2016 במרץ 199 שנים קניתי LG G4 לפני כארבעה חודשים והיום הוא פתאום נתקע לי והפסיק להגיב, הצלחתי לכבות אותו רק על ידי הוצאת הסוללה מהמכשיר ומאז אני לא מצליח להדליק אותו (הוא כל הזמן מראה את הלוגו של LG ואז נכבה....). האם יש אפשרות להציל את התמונות מהמכשיר ? יש לי בפלאפון תמונות שמאוד מאוד חשובות לי אם זה עוזר אני מצליח להכנס ל-download mode אבל הוא רושם לי שם sd card mount fail אשמח אם תוכלו לעזור
פורסם 2016 במרץ 199 שנים יש כבר דיון די מפורט על זה פה. אם יש לך תמונות בטלפון הסלולרי (פלאפון היא חברה שמספקת שרתי טלפונייה ומחיבור לאינטרנט סלולריים), זה יהיה תלוי באיפה הן נשמרו. אם הגדרת זנכרון ל Google photo - הם שם כמו שהם. אם לא, המצב יותר מורכב.
פורסם 2016 במרץ 199 שנים מחבר הפלאפון עכשיו עבר ממצב של לופ שהוא מראה את הלוגו של LG ואז נכבה למצב של לופ שהוא מראה את הלוגו של LG ולאחר מכאן הוא מגיע למסך שרשום בו "הפעלת android מתחילה" והוא רושם שהוא צריך לייעל 67 יישמוים, אחרי שהוא מסיים לייעל 2 מתוך 67 היישומים הוא שוב מתחיל את הלופ מההתחלה... נערך 2016 במרץ 199 שנים על-ידי ofir12
פורסם 2016 במרץ 209 שנים מחבר ציטוט של none77 התמונות על הכרטיס? לא, הם בזכרון הפלאפון עצמו ציטוט של multicore יש כבר דיון די מפורט על זה פה. אם יש לך תמונות בטלפון הסלולרי (פלאפון היא חברה שמספקת שרתי טלפונייה ומחיבור לאינטרנט סלולריים), זה יהיה תלוי באיפה הן נשמרו. אם הגדרת זנכרון ל Google photo - הם שם כמו שהם. אם לא, המצב יותר מורכב. הדיון עוסק על אחריות המכשיר בנוגע לתקלה ולא על שחזור המידע
פורסם 2016 במרץ 209 שנים הדרך לממש אחריות היא רק חלק אחד של הדיון. בין היתר גם הוסבר מה האפשרויות של התיקון. אם התמונות נמצאות בזכרון של הטלפון, הדרך היחידה לשלוף אותן זה החלפת SOC.
פורסם 2016 במרץ 209 שנים מחבר ציטוט של multicore הדרך לממש אחריות היא רק חלק אחד של הדיון. בין היתר גם הוסבר מה האפשרויות של התיקון. אם התמונות נמצאות בזכרון של הטלפון, הדרך היחידה לשלוף אותן זה החלפת SOC. אני שמח לספר שהצלחתי לשלוף את כל התמונות מהמכשיר וכל מידע שרציתי, מבטיח שאני אעלה מדריך בקרוב !!! ולא לא עשיתי את זה בעזרת החלפת SOC !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.