פורסם 2004 באפריל 1221 שנים חלון עושים עם מחוזקות או עם ג'יגסו... אלא אם יש ל המון דיסקיות ואין לך מה לעשות איתם...
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים דיסקיות מספר 426 עבות יותר ומחוזקות. ממש קשה לשבור אותם. אתה יכול לעשות חלון עם 1-2 כאלה, תלוי כמה מוכשר אתה
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אתה לא יכול לדעת כמה את צריך , אתה יכול לשבור אפילו דיסקיות מחוזקות על שמאל ועל ימין אם אתה לא יודע להשתמש עם הדרמל , ודרך עגב חלון לא עושים עם דרמל משתי סיבות :1. זה לוקח ממש ממש הרבה זמן כי זה הרבה לחתוך .2. הדיסקיות ישברו /יגמרו מהר .תעשה חלון עם גיקסאו
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים דיסקיות 426 לא ראיתי בחנות כי רציתי אותם בהתחלה - אבל קשה שלהגיד שדרמל זה לא הכלי לעשות חלון דרמל בכלליות יכול להכנס למקומות שקשה להכניס ג'יגסו וכם יכול לחתוך עיגולים קטנים יותר. בקשר למהירות זה כבר עניין המשתמש - איכות או מהירות.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אתה אומר שאם אני משתמש בגקסאו ועושה חלון במהירות אז הוא לא איכותי ? אממממ כן ואפשר לעשות עיגולים קטנים מספיק עם הגקסאו
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר תודה רבה ובקשר לאיכות או מהירות אני מעדיף תוצאה איכותית גם אם זה יקח לי הרבה זמן והשקעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.