פורסם 2004 באפריל 1121 שנים תן למכשיר לעבוד בשבילךאל תלחץ בכלל!הוא מגיע ל 30.000 סלד בגלל שהוא נורא נורא מהיר אבל אין לו כחאל תגיע למצב שאתה מאט את המכשירגם שומר על הדיסקיות וגם על המכשיר
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר אוקי אבל הראשים שקיבלתי לא היו חותכים כלום אם לא הייתי לוחץ ניסינו בלי להפעיל כמעט כוח זה עשה חפירות חפירות ובשביל שזה יעשה ממש חור במצב כזה היה צריך לחכות הרבה זמן.. אשמח לקבל עוד עצות וטיפים על שימוש נכון
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים קנה ראשים טובים 409 או 420 של דרמל ותתחיל לעבוד - כדי לחתוך מתכת אני ממליץ על מהירות 5 ומעלה לפלסטיק מהירות נמוכה עדיפה לדעתי.ויש להפעיל כח על הדיסקית כי לחתוך לא לפחד - בהתחלה אולי הן ישברו אבל בסוף אשר לתפוס את העניין
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר מאיפה אני יכול לקנות את המספרים האלה ומה המחיר?של איזה חברה הם? נדמה לי שאני יכול להשתמש רק מכאלה שמיוצרים אצל בוש\דרמל\בלאק אנד משהו\ ועוד משהו.. שחכתי
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים אתה יכול לקנות את המספרים האלו בהום סנטר אני קניתי היום בהום סנטר ראשל"צ שם של חברת DREMEL ומתאימות לכל מכשיר דמוי דרמל.באתר של DREMEL : www.dremel.co.il אתה יכול לבדוק איזה יש ואיזה אתה יכול לקנות
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים תגידי יש כזה הבדל בין הראשים של הוולף למקוריים של דרמל?ולואטוססבלנות זה הטיפ הכי טובתחשוב פעמיים לפני שאתה עושה משהו
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר תודה רבה על כל העצות.. הראשים שמגיעים עם הוולף לדעתי לא משהו חח תחשוב על זה שבשביל לעשות חור למאורר 80 לקח לי 2 ראשים ועוד טיפה מהראש השלישי שנשאר כמעט שלם.. בכל מקרה זה בטח בגלל שלא הייתי מספיק מנוסה ולא ידעתי מה לעשות אני ראיתי באתר הזה של דרמל ישראל תמונות של סטים כללים לדוגמא התמונה הבאה: ואני קיבלתי סט דיי דומה עם כל מיני שפיצים וברגים והעיגול הזה מגומי וכאלה לחיתוך יענטו העיגולים השבירים החומים אז הייתי רוצה לדעת האם הדיסקיות האלה לחיתוך באמת מתאימות לפח או רק לעץ ומה בעצם התפקיד של השפיץ ולמה הראש קידוח לא עושה אפילו חור בפח..
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים כי הדיסקים של הוולף גרועים לכל עבודה שהיא - גם לי היה אותם הם נוראיים תקנה את אלו שהמלצתי , בנוגע לקידוח אל תנסה אפילו שתי המקדחים לא שווים כלום תקדח עם מקדחה רגילה.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים הדיסקים של וולף לא כאלו גרועים!אני עדיין עובד איתם אם כי אני מניח שאני אחליף לדרמל מתי שאני אקנה חדשים ואלו יגמרו...עם המקדח אני קדחתי את המעבד מתנה לנועם וגם עשיתי חורים בפלסטיק בשביל פאןבאס. לא נראה לי שזה נועד למתכת... תשתמש במקדחה בשביל זה.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים חתכתי עם הדיסקים החומים השבירים מלא דברים כולל מארזים לפי דעתי הם הכי טובים : צריך להיות פשוט מאוד עדין עם החיתוך ולא למהר . והיה לי דיסק יהלום ודיסקים מחוזקים (דיסקים מחוזקים הם אחלה לקווים ישרים חותכים מעולה אבל החיתוך עבה יחסית לדיסק רגיל) ומגיע עם הוולף מספר ראשים שאפשר לקדוח איתם במתכת הם יותר טובים לפי דעתי מאשר מקדחה כי יש לך אפשרות לקדוח במהירויות שונות ובגדלים שונים של חור.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר סלחו לי אם אני יחלוק על דעתם של ה2 האחרונים ויסכים עם Solidus Snakeה2 מקדחים ממש גרועים ואין להם שום יתרון על מקדחהניסיתי לעשות 4 חורים בפח והראש של המקדח העבה יותר הלך פארשעם מקדחה מיותר לציין שלא היה שום בעיה ועשיתי חור בחצי שניה.. מקדחה של 140 שקל אפילו בלי חברה מוכרת..חתכתי עם הדיסקים החומים השבירים מלא דברים כולל מארזים לפי דעתי הם הכי טוביםאני לא אומר שהם לא טובים, אני אומר שאלה ספציפית שהגיעו בחבילה של וולף לא אטרקציות..אני כנראה יקנה את ה2 מסוריות שהמליצו לי עליהם במספרים, ויש תמונה שלהם שצירפתי גם קודם..
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים רק לסדר את האוזן הדיסקיות שאני ממליץ עליהן מגיעות בחבילה של 36 (409) ו 20 (420) ומחירן בסביבות ה 50 שח
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אתה לא צריך את שניהם רק רציתי שיהיו לך יותר פרטים לפני שאתה קונה - לדעתי ה 409 יותר טובות הן דקות יותר ויש כמות גדולה יותר לך עליהם. אין שום צורך בשתי הסוגים הם רק שונים במאפיינים שלהם ובנוחות שלך.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר דקות יותר = שבירות יותר?כבר מכל הדיסקיות שהיו בשקית קיבלתי 2 שבורות..מה שחשוב לי שלא יגמרו לי תוך שניהעל ריבוע מסכן של 80מ"מ הלכו לי 2 דיסקיות זה אפסורד!!!בשביל לעשות חלון אני כל שניה יצטרך להחליף דיסקית וילכו לי איזה 30 זה לא הגיוני בכלל כל הקטע הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.