עבור לתוכן

דרמל במאה שקל - עדכון בדף 4, מבקש עצות בשימוש

Featured Replies

פורסם

תן למכשיר לעבוד בשבילך

אל תלחץ בכלל!

הוא מגיע ל 30.000 סלד בגלל שהוא נורא נורא מהיר אבל אין לו כח

אל תגיע למצב שאתה מאט את המכשיר

גם שומר על הדיסקיות וגם על המכשיר

• תגובות 52
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אוקי אבל הראשים שקיבלתי לא היו חותכים כלום אם לא הייתי לוחץ

ניסינו בלי להפעיל כמעט כוח זה עשה חפירות חפירות ובשביל שזה יעשה ממש חור במצב כזה היה צריך לחכות הרבה זמן..

אשמח לקבל עוד עצות וטיפים על שימוש נכון :)

פורסם

קנה ראשים טובים 409 או 420 של דרמל ותתחיל לעבוד - כדי לחתוך מתכת אני ממליץ על מהירות 5 ומעלה לפלסטיק מהירות נמוכה עדיפה לדעתי.

ויש להפעיל כח על הדיסקית כי לחתוך לא לפחד - בהתחלה אולי הן ישברו אבל בסוף אשר לתפוס את העניין

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יכול לקנות את המספרים האלה ומה המחיר?

של איזה חברה הם? נדמה לי שאני יכול להשתמש רק מכאלה שמיוצרים אצל בוש\דרמל\בלאק אנד משהו\ ועוד משהו.. שחכתי

פורסם

אתה יכול לקנות את המספרים האלו בהום סנטר אני קניתי היום בהום סנטר ראשל"צ שם של חברת DREMEL ומתאימות לכל מכשיר דמוי דרמל.

באתר של DREMEL : www.dremel.co.il אתה יכול לבדוק איזה יש ואיזה אתה יכול לקנות

פורסם

תגידי יש כזה הבדל בין הראשים של הוולף למקוריים של דרמל?

ולואטוס

סבלנות זה הטיפ הכי טוב

תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה משהו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העצות..

הראשים שמגיעים עם הוולף לדעתי לא משהו חח תחשוב על זה שבשביל לעשות חור למאורר 80 לקח לי 2 ראשים ועוד טיפה מהראש השלישי שנשאר כמעט שלם..

בכל מקרה זה בטח בגלל שלא הייתי מספיק מנוסה ולא ידעתי מה לעשות

אני ראיתי באתר הזה של דרמל ישראל תמונות של סטים כללים

לדוגמא התמונה הבאה:

b1320f0814500a46f77aee6d9a543cd2.jpg

ואני קיבלתי סט דיי דומה עם כל מיני שפיצים וברגים והעיגול הזה מגומי וכאלה לחיתוך יענטו העיגולים השבירים החומים

אז הייתי רוצה לדעת האם הדיסקיות האלה לחיתוך באמת מתאימות לפח או רק לעץ

ומה בעצם התפקיד של השפיץ

ולמה הראש קידוח לא עושה אפילו חור בפח..

פורסם

כי הדיסקים של הוולף גרועים לכל עבודה שהיא - גם לי היה אותם הם נוראיים תקנה את אלו שהמלצתי , בנוגע לקידוח אל תנסה אפילו שתי המקדחים לא שווים כלום תקדח עם מקדחה רגילה.

פורסם

הדיסקים של וולף לא כאלו גרועים!

אני עדיין עובד איתם אם כי אני מניח שאני אחליף לדרמל מתי שאני אקנה חדשים ואלו יגמרו...

עם המקדח אני קדחתי את המעבד מתנה לנועם וגם עשיתי חורים בפלסטיק בשביל פאןבאס. לא נראה לי שזה נועד למתכת... תשתמש במקדחה בשביל זה.

פורסם

חתכתי עם הדיסקים החומים השבירים מלא דברים כולל מארזים לפי דעתי הם הכי טובים ::) צריך להיות פשוט מאוד עדין עם החיתוך ולא למהר .

והיה לי דיסק יהלום ודיסקים מחוזקים (דיסקים מחוזקים הם אחלה לקווים ישרים חותכים מעולה אבל החיתוך עבה יחסית לדיסק רגיל)

ומגיע עם הוולף מספר ראשים שאפשר לקדוח איתם במתכת הם יותר טובים לפי דעתי מאשר מקדחה כי יש לך אפשרות לקדוח במהירויות שונות ובגדלים שונים של חור.

פורסם
  • מחבר

סלחו לי אם אני יחלוק על דעתם של ה2 האחרונים ויסכים עם Solidus Snake

ה2 מקדחים ממש גרועים ואין להם שום יתרון על מקדחה

ניסיתי לעשות 4 חורים בפח והראש של המקדח העבה יותר הלך פארש

עם מקדחה מיותר לציין שלא היה שום בעיה ועשיתי חור בחצי שניה.. מקדחה של 140 שקל אפילו בלי חברה מוכרת..

חתכתי עם הדיסקים החומים השבירים מלא דברים כולל מארזים לפי דעתי הם הכי טובים

אני לא אומר שהם לא טובים, אני אומר שאלה ספציפית שהגיעו בחבילה של וולף לא אטרקציות..

אני כנראה יקנה את ה2 מסוריות שהמליצו לי עליהם במספרים, ויש תמונה שלהם שצירפתי גם קודם..

פורסם

רק לסדר את האוזן הדיסקיות שאני ממליץ עליהן מגיעות בחבילה של 36 (409) ו 20 (420) ומחירן בסביבות ה 50 שח

פורסם
  • מחבר

מסתומרת רק לסדר את האוזן?

מה ההבדל בינהם והאם אני צריך את שתיהם?

פורסם

אתה לא צריך את שניהם רק רציתי שיהיו לך יותר פרטים לפני שאתה קונה - לדעתי ה 409 יותר טובות הן דקות יותר ויש כמות גדולה יותר לך עליהם. אין שום צורך בשתי הסוגים הם רק שונים במאפיינים שלהם ובנוחות שלך.

פורסם
  • מחבר

דקות יותר = שבירות יותר?

כבר מכל הדיסקיות שהיו בשקית קיבלתי 2 שבורות..

מה שחשוב לי שלא יגמרו לי תוך שניה

על ריבוע מסכן של 80מ"מ הלכו לי 2 דיסקיות זה אפסורד!!!

בשביל לעשות חלון אני כל שניה יצטרך להחליף דיסקית וילכו לי איזה 30 זה לא הגיוני בכלל כל הקטע הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים