עבור לתוכן

World of Warcraft: My Beta Pics

Featured Replies

פורסם

שלום,

חבר שלי משחק בבטה של Wow, אז הוא העביר לי את המשחק דרך מירק, וכעט אני משחק בשרת בטה אחר (לא של בליזרד), אז החלטתי להביא לכם קצת תמונות(כנסו לקישור).

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200404101130545090&user=shnord

(כדאי לכם למהר, אני מוחק את זה עד מחר)

פורסם

ניראה מדהים!!!

נו אז איך המשחק?

אני עדיין בהמתה לבטא איזה קקי! ;D

פורסם
  • מחבר

המשחק נחמד, יש טונה של קווסטים- יש כל מיני יכולות וכשרונות שאפשר לפתח- אפשר אפילו לדוג!

פורסם

וואי יש לך את הבטה אני מת לשחק אותו.

זה נראה אחד המשחקים המגניבים ביותר שיצאו לאחרונה.

רק חבל שהם לא שולחים את הבטא לשחקנים מחוץ לאמריקה וקוריאה :-\

דרך אגב יש לינק לסרישוטים שמתעדכנים כל 20 שניות של המשחק - http://www.warbucket.com/wowtv

פורסם

נראה כמו חיקוי דפוק במיוחד של NWN...

הגראפיקה עלובה

פורסם

אני לא יודע מאיפה הוצאת את המשפט הזה, אבל המשחק הזה הוא ממש, אבל ממש לא חיקוי של NeverWinter Nights.

קודם כל, העולם הוא תלת מימדי, בניגוד לNWN, שם המבט הוא תמיד מלמעלה. חוץ מזה, הגרפיקה בWOW היא הרבה יותר מרשימה, כמו שתראה בתמונות שאני אוסיף בהמשך. גם המשחקיות שונה לגמריי. בWOW, שהוא דרך אגב משחק רשת נטו, תמורת סכום סמלי אתה תוכל לקבל עלילות והרפתקאות בכמויות, שנכתבו על ידי תסריטאים כמובן ולעבוד בעבודות מסויימות (בהן אתה כמובן תרוויח), שאלה הן גם סיבות למה אורך החיים של המשחק יהיה יותר גדול לWOW מאשר NWN.

כמובן שבסופו של דבר המשחק הזה לא מציע הרבה יותר משאר האפשרויות שיש במשחקי התפקידים ברשת, הוא פשוט יציע שידרוג, כמו תסריטים, גרפיקה, שליטה. אבל להגיד שהמשחק הזה הוא חיקוי לNWN זה כמו לומר שכל משחק תפקידים הוא חיקוי שלו. למקרה שלא ידעת, NWN לא תמונות:

http://www.igames.co.il/v6/screenshots/view_list.php?Design=&Game_ID=2969

סרטון:

http://www.igames.co.il/v6/downloads/view_download.php?Design=&Download_ID=2132

*הקבצים- מתוך האתר IGAMES*

פורסם

ב- NWN קיימת אפשרות גם לזווית צילום מגוף שלישי ממש קרובה לשחקן, התסריטים היו ממש טובים לפי דעתי ומקוריים מאוד ואורך החיים של המשחק הוא מאוד מאוד ארוך, לי לקח אחרי משחק אינטנסיבי מאוד של 3 שעות ביום בממוצע בערך חודשיים לסיים את המשחק הראשון, ואת חבילות ההרחבה בערך שלושה שבועות כל אחת.

על דבר אחד אפשר להסכים, הגראפיקה נראית על הפנים ולא מתאימה לימינו.

פורסם

אתה מדבר על משחק של כמה חודשים, כשאני מדבר על משחק של שנים כי כמו שכבר רשמתי, המשחק הוא משחק רשת בלבד. התסריטים שאתה תפגוש שם ביומיום ייבנו על ידי תסריטאים מקצועיים, ולא על ידי אנשים שנהנים בתור תחביב לבנות מפות להורדה. תתאר לך מה זה לעוף עם חברים על גריפון למחוז אחר בשביל להלחם יחד עם עוד עשרות אחרים בקרב ענק מול אל מתים/אורקים/בני אדם/אלפים/גמדים ועוד המון דמויות האחרות. בקשר לגרפיקה אני עדיין משוכנע שאתה טועה. עזוב את הקטע שלBlizzard יש מוניטין מעולה בכל מה שקשור למשחקי מחשב (בקשר לקונסולות, צריך לחכות לGhost), ושעד עכשיו לא נתקלתי במשחק אחד שאין בו גרפיקה חדשנית לאותה תקופה. אני מדבר איתך על זה שרק הסרטון שהוספתי בהודעה הקודמת נראה מאוד מרשים. וזו רק דמות אחת. תתאר לך סביבה של מאות כאלו. ותאמת, זה לא שלNWN הייתה גרפיקה מהממת, אבל זה כבר לא קשור.

פורסם

אני לא מצליח להוריד את הסרטון, אבל אפילו על ה- GF2 המסכן שהיה לי באותה תקופה ששיחקתי, NWN היה בעל גראפיקה שלא תבייש היום שום משחק תפקידים

פורסם

את הסרטון עצמו אני חושב שאתה יכול להוריד באתר הרשמי של המשחק. ובקשר לגרפיקה, אני בטוח שעם הכרטיס החדש שלך אתה תהנה מכל רגע עם הגרפיקה של WOW.

פורסם

סאלימן , אם היית יודע בכלל מה השחק הזה היית מבין שהוא לא דומה בכלל ל NWN , דבר ראשון המשחק הוא MMP , זה משחק רשת שבנוי על עולמות שכל אחד מהם מכיר 5-10 אלף משתמשים , יש תשלום חודשים בתמורה למשחק בעולמות הללו ולמשחק אין סוף , כל הזמן יוצאים עוד ועוד נשקים דמויות ומשימות .

אתה יוצר חבורות ויוצא איתם לקרבות .. בין אם קוסטים ובין אם קרבות נגד חבורות אחרות .. אין אין , זה פשוט אדיר

הגרפיקה מדהימה יחסית למשחק בסדר גודל שכזה לעומת משחקים שקודמים לו ..

העלילה לא דומה בכלל לזו ב NWN וגם הגרפיקה , זה הולך להיות אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו ...

פורסם
  • מחבר

הגראפיקה של המשחק לא משתווה בכלל למשחק הרשת הבא שיצא: lineage II . אני מקווה להיכנס לבטה גם שלו, ואם לא אני פשוט אחכה ואקנה אותו. אבל אני עדיין חושב שWow הוא משחק בעל גראפיקה טובה, במיוחד בהתחשב בחדות, בטווח ראיה, ובכמות הדברים הגדולה שהוא מציג על המסך בו זמנית. לפי דעתי Wow זה יהיה משחק שישתלם למחיר החודשים שלו.

פורסם

משחקים של בליזארד לא נמדדים על פי הגרפיקה שלהם (למרות שאני מת על הגרפיקה שלהם) אלה על פי המשחקיות הממשק והתמיכה לאורך של חברת בליזארד למשחק, יצאו הרבה mmrpg אבל אני חושב שהמשחק הזה wow הוא זה שיהפוך את סוג המשחק הזה לפופלרי.

מדיווחים של אנשים שמשחקים בבטא (ששיחקו בהרבה משחקים בסגנון) הם טוענים שהגימור של המשחק וחשיבה על הפרטים הקטנים היא זו שמיחדת את המשחק ,גם חשוב לציין שאפילו עם המשחק לא יצא מושלם הוא ילך ורק ישתפר כמו כל שאר המשחקים של בליזארד(הרבה עידכונים).

פורסם
  • מחבר

באמת כל הגימורים של המשחק מעולים, וגם האיזון בין העבודות והמינים טובים.

פורסם

נראה פצצצצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים