עבור לתוכן

איך לתקן כנף סדוקה במאוורר?

Featured Replies

פורסם

יש לי מאוורר סאן בים מהדגם הזה

ונוצר לי סדק באחת הכנפיים במיקום הזה פחות או יותר:

Saliman-fan.jpg

(זה לא המאוורר, זוהי רק תמונה להמחשה)

שאלתי היא כיצד אני יכול לתקן את הסדק הזה?

בגלל הסדק המאוורר לא מסתובב כי הכנף נתקעת במסגרת של המאוורר.

פורסם

אתה יכול לנסות להדביק אותו עם סופר גלו

פורסם

You can try tp paste it with super glue...but i think that you need to buy a new one...

i hope that i help

פורסם

צר לי, אבל לדעתי תקנה חדש (כן אני מאכזב)

אולי תוכל להעביר את הקטודה למאוורר גנארי

פורסם

עצוב, פשוט עצוב!

ניתן לתקן את הכנף ע"י שימוש בחומר אפוקסי לסוגיו (פילר/דבק וכד') אך לעולם לא תצליח להחזיר את הכנף לזווית המדויקת שבה היא ישבה - כמו כל שאר הכנפיים. ברגע שאחת הכנפיים בזווית טיפה שונה מהשאר יש עיוות במעגל האוויר הפנימי שגורם לתנועה של הכנפיים שמתבטאת ברעש איום ונורא! (לא בא לידי ביטוי במהירויות מאוד נמוכות...).

ממליץ לך לנסות עם דבק אפוקסי ולבדוק באיזו מהירות הרעש מתחיל - ככל שהזווית שלך שונה יותר מהזווית המקורית כך הרעש יתחיל במהירות נמוכה יותר, מקסימום תאלץ לזרוק אותו לפח - עצוב כפי שכבר אמרתי.

בהצלחה...

פורסם

היה על זה כבר ת'רד לא מזמן...

לדעתי אם תנסה להדביק אותו, ותצליח לשמור על רמת רעש סבירה, הוא יתפקד בעיקר ליופי-כי איוורור רציני כבר לא ממש יצא ממנו....

אפשר אולי להעביר את הקטודה למאוורר ג'נרי ב-20 שקל?

(נ.ב-זה כבר יכול להיות רעיון לפרויקטון קטן במודינג..... אולי גם להוסיף איזה כמה לדים....)

פורסם

אם זה מאוורר יקר אתה יכול לקנות מאוורר זול ולשים לישן את הכנפיים שלו...אולי לא בדקתי את התאוריה.

פורסם

גם לי נשברה כנף (לגמרי לא סדר, נפל המאורר ונשברה הכנף), לקחתי את ה SUPER GLUE הדבקתי והכל הסתדר אין לא רעש ולא כלום (מזל כנראה).

בגלל שאצלך זה סדק, לדעתי זה מאוד אפשרי להחזיר לאותה הזווית שזה היה ע"י SUPER GLUE .

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי סופר גלו אבל זה לא עושה כלום... גם דבק מגע לא עזר מי יודע מה...

ראיתי אצל אבא של חבר שלי דבק אפוקסי באיזה שפופרת ענקית כזו, אני לא יודע אם זה יתאים...

יש הצעה לדבק אפוקסי מסויים?

פורסם

אפשר לדעת איך נוצר סדק?!

פורסם
  • מחבר

בזמן ההרכבה זה נתקע באחד מהחריצים במארז (מאחורה) של היציאות ל- PCI, שכולם פתוחים

המאוורר צריך להיות שקוף... כי מאוורר ג'נרי ב- 20 שקל הוא שחור בד"כ ולא יעביר את האפקט של המאוורר

פורסם

אם אין סופר גלו אפשר להשתמש בדבק פלסטי רגיל, זה מדביק מצויין!

פורסם

תתחיל לשנורר מאנשים בפורום

פורסם

אם אתה לא מצליח לחבר את הכנף בשום אופן עם דבק

אז תורד את הכנף השבורה עם פלייר וגם את הכנף הנגדית

אולי המאורר ידחוף פחות אויר, אבל זה לפחות יאזן אותו..

פורסם

גדעון,

זה אחד הרעיונות הדפוקים ביותר ששמעתי...

מה גם שיש במאוורר בדרך כלל 7 או 5 כנפיים ואין כנף נגדית.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים