עבור לתוכן

פרוייקט מודינג חדש

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות כמה שיותר מהמודינג ולקנות כמה שפחות, ואני צריך עזרה בלדעת מה אני יכול לעשות למחשב (מבחינת יופי כי בקירור הוא כבר מעולה), UV ולדים והכל, אני צריך עזרה גם במדריכים איך לעשות סליבים לדברים (אם אפשר הום מייד ולא קנוי) ומקומות שאפשר לקנות מהם מכשירים (אני צריך לקנות דרמל) וגם צבעים ומאווררי לדים וכו'.

תודה מראש!!!!!!!

פורסם

אתה יכול לעשות חלון לדלת המארז, זה די פשוט.

אתה צריך בשביל זה דרמל או ג'יקסו.

פורסם

מדריכים יש פה באתר בחלק של מדריכים ובחלק של OC&MODDING

פורסם

יש פה די הרבה מדריכים ואתה יכול גם להתרשם מרעיונות בגלריה. בכלליות מודינג יעלה לך בכמה שאתה תקבע. יש דברים כמו עיגול כבלים שלא צריך כמעט כלום חוץ מקצת סבלנות ואיזה קטר, עד לדברים כמו חיתוך שבלונות ו-LCD שמציג לך טמפרטורות בפאן-באס. זה תלוי איזה כיוון אתה מחפש, עד כמה אתה מוכן להשקיע ומה יותר "בא" לך.

פורסם
  • מחבר

אממ אני רוצה באמת חלון, אבל בשביל זה שאלתי איפה יש חנויות לדרמל וכאלה כי אני לא מוצא :(

אני רוצה גם אורות ובלאגנים, אבל לעשות כמה שיותר!!!! תודה רבה לכל מי שענה עד עכשיו!

עריכה: לגבי המודר, מצטער אם זה נראה שפרסמתי שני ת'רדים ביחד, אבל בת'רד הזה התכוונתי שיציעו לי מה לעשות ואיך לעשות ואיפה להשיג את החומרים, ובת'רד השני התכוונתי לשאול איפה אני יכול להשיג דרמל ובאיזה סוג\דגם... מצטער אם זה נתפס כהצפה....

עריכה 2:אוקיי ומה אני מבקש? כי ראיתי שמה JIGSAW ושמה קראו לזה משור אנכי או משהו... אז לבקש דרמל או דיסק מסתובב או משהו?.....

פורסם

אחי, אני לא בטוח אבל נדמה לי שדרמל תוכל למצוא בחנויות גדולות, כמו: ACE, קוסמוס, OFFICE DEPOTE, הום-סנטר וכו'.

נדמה לי שיש אותו כמעט בכל חנות שמוכרת מוצרים לחומרי בניין וכול הדברים האלה.

עריכה:

ד"א אם את מתכנן לעשות מודינג מקיף למארז שלך, אז תראה את מה שאני עושה ואולי גם יתאים לך:

דלת פרספקס שלמה למארז

הכנת 3 חורים למאווררים 80 מ"מ: מקדימה למטה, על הגג ועל הדלת מפרספקס

צביעת המארז מבפנים ומבחוץ (בצבעים שונים)

הכנת כבלים עגולים

הכנסת הכבלים של הספק לתוך צינורות עגולים (אני לא מדבר על הצינורות היקרים האלה, שכחתי איך קוראים להם). אם אתה רוצה לדעת על איזה צינורות זולים מדובר אז תסתכל במדריך הזה:

http://www.casemodgod.com/cable_management.htm

אני גם עושה חתיכה קטנה של פרספקס שתכסה שני מקומות במארז איפה ששמים את הצורב והסי די רום, כי חסרים לי שתי חתיכות.

זה מודינג די גדול, ונדמה לי שאין עוד מה להוסיף על זה, חוץ מהוספת אורות (שזה יקר מדי בשבילי) או בניית מחשב שלם מפרספקס (שזה מסובך מדי בשבילי).

פורסם

אחלה דרמל של דרמל

פורסם

דרמל ממש מעולה, רק תידע שתיצתרך לקנות לו עוד ראשים.

פורסם
  • מחבר

או קיי אז אני אקנה את הדרמל הזה.

ביררתי קצת ויש לו את הראשים הבאים:

http://www.dremeleurope.com/cgi-bin/eu2002.storefront/44342446/Catalog/1133

זה האתר המקורי רק תסתכלו.... אני אצטרך עוד ראשים? ואם כן, אז איזה?

תודה רבה!!!

פורסם

לגבי איזה ראשים תיצתרך לקנות אתה יכול לשאול את : אליאנין (או איל שלא כותבים)

ויש עוד אתר עם מלא ראשים, בעצם עם כל הראשים.

פורסם

לגבי איזה ראשים תיצתרך לקנות אתה יכול לשאול את : אליאנין (או איל שלא כותבים)

ויש עוד אתר עם מלא ראשים' date=' בעצם עם כל הראשים.

[/quote']

והשם של האתר הוא: ?

פורסם
  • מחבר

מצטרף לשאלה של הקודם וגם שאלה חדשה: בכמה בערך אני יכול להשיג (בארץ) את הדרמל MULTIPRO עם ה40 אביזרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים