פורסם 2004 באפריל 1021 שנים אני רוצה לעשות כמה שיותר מהמודינג ולקנות כמה שפחות, ואני צריך עזרה בלדעת מה אני יכול לעשות למחשב (מבחינת יופי כי בקירור הוא כבר מעולה), UV ולדים והכל, אני צריך עזרה גם במדריכים איך לעשות סליבים לדברים (אם אפשר הום מייד ולא קנוי) ומקומות שאפשר לקנות מהם מכשירים (אני צריך לקנות דרמל) וגם צבעים ומאווררי לדים וכו'.תודה מראש!!!!!!!
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים אתה יכול לעשות חלון לדלת המארז, זה די פשוט.אתה צריך בשביל זה דרמל או ג'יקסו.
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים יש פה די הרבה מדריכים ואתה יכול גם להתרשם מרעיונות בגלריה. בכלליות מודינג יעלה לך בכמה שאתה תקבע. יש דברים כמו עיגול כבלים שלא צריך כמעט כלום חוץ מקצת סבלנות ואיזה קטר, עד לדברים כמו חיתוך שבלונות ו-LCD שמציג לך טמפרטורות בפאן-באס. זה תלוי איזה כיוון אתה מחפש, עד כמה אתה מוכן להשקיע ומה יותר "בא" לך.
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים מחבר אממ אני רוצה באמת חלון, אבל בשביל זה שאלתי איפה יש חנויות לדרמל וכאלה כי אני לא מוצא אני רוצה גם אורות ובלאגנים, אבל לעשות כמה שיותר!!!! תודה רבה לכל מי שענה עד עכשיו! עריכה: לגבי המודר, מצטער אם זה נראה שפרסמתי שני ת'רדים ביחד, אבל בת'רד הזה התכוונתי שיציעו לי מה לעשות ואיך לעשות ואיפה להשיג את החומרים, ובת'רד השני התכוונתי לשאול איפה אני יכול להשיג דרמל ובאיזה סוג\דגם... מצטער אם זה נתפס כהצפה.... עריכה 2:אוקיי ומה אני מבקש? כי ראיתי שמה JIGSAW ושמה קראו לזה משור אנכי או משהו... אז לבקש דרמל או דיסק מסתובב או משהו?.....
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים אחי, אני לא בטוח אבל נדמה לי שדרמל תוכל למצוא בחנויות גדולות, כמו: ACE, קוסמוס, OFFICE DEPOTE, הום-סנטר וכו'.נדמה לי שיש אותו כמעט בכל חנות שמוכרת מוצרים לחומרי בניין וכול הדברים האלה.עריכה: ד"א אם את מתכנן לעשות מודינג מקיף למארז שלך, אז תראה את מה שאני עושה ואולי גם יתאים לך:דלת פרספקס שלמה למארזהכנת 3 חורים למאווררים 80 מ"מ: מקדימה למטה, על הגג ועל הדלת מפרספקסצביעת המארז מבפנים ומבחוץ (בצבעים שונים)הכנת כבלים עגוליםהכנסת הכבלים של הספק לתוך צינורות עגולים (אני לא מדבר על הצינורות היקרים האלה, שכחתי איך קוראים להם). אם אתה רוצה לדעת על איזה צינורות זולים מדובר אז תסתכל במדריך הזה:http://www.casemodgod.com/cable_management.htmאני גם עושה חתיכה קטנה של פרספקס שתכסה שני מקומות במארז איפה ששמים את הצורב והסי די רום, כי חסרים לי שתי חתיכות.זה מודינג די גדול, ונדמה לי שאין עוד מה להוסיף על זה, חוץ מהוספת אורות (שזה יקר מדי בשבילי) או בניית מחשב שלם מפרספקס (שזה מסובך מדי בשבילי).
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים מחבר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1186182 תסתכלו בבקשה ותגידו לי אם הדרמל הזה טוב!!!
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים מחבר או קיי אז אני אקנה את הדרמל הזה.ביררתי קצת ויש לו את הראשים הבאים:http://www.dremeleurope.com/cgi-bin/eu2002.storefront/44342446/Catalog/1133זה האתר המקורי רק תסתכלו.... אני אצטרך עוד ראשים? ואם כן, אז איזה?תודה רבה!!!
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים לגבי איזה ראשים תיצתרך לקנות אתה יכול לשאול את : אליאנין (או איל שלא כותבים)ויש עוד אתר עם מלא ראשים, בעצם עם כל הראשים.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים לגבי איזה ראשים תיצתרך לקנות אתה יכול לשאול את : אליאנין (או איל שלא כותבים)ויש עוד אתר עם מלא ראשים' date=' בעצם עם כל הראשים.[/quote']והשם של האתר הוא: ?
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר מצטרף לשאלה של הקודם וגם שאלה חדשה: בכמה בערך אני יכול להשיג (בארץ) את הדרמל MULTIPRO עם ה40 אביזרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.