עבור לתוכן

וונדויס 10 מסך שחור עם סמן עכבר

Featured Replies

פורסם

כשהמחשב שלי עולה יש לי מסך שחור ורק סמן עכבר, רק עובד אחרי כמה ריסטרטים, זה כבר כמה ימים אצלי ככה.

לא מצליח למצוא פתרון לבעיה הזו

 

 

עזרה בבקשה

פורסם

החל מווינדוס 8 כשאתה פעמיים רצוף לא מגיע למצב של Login למערכת עולה לך מסך של Recovery שם אתה יכול לבחור מצב אתחול מתקדם.

 

פשוט תעשה ריסט למחשב מהכפתור פעמיים שלוש עד שיופיע לך המסך הזה ואז מהתפריט של מצב ה recovery תבחר אפשרויות אתחול מתקדמות ותוכל לבחור מצבים שונים.

 

בהתחלה תנסה מצב שנקרא VGA Mode אשר טוען את המערכת עם מנהל התקן תצוגה בסיסי כדי לבדוק האם מדובר במנהל התקן התצוגה שלך שמזייף.

אם זה לא עובד תעשה שוב פעם את התהליך ותנסה מצב שנקרא Safe Mode אשר טוען רק את הרכיבים הבסיסיים ביותר של המערכת אשר נחוצים לטעינת מערכת ההפעלה.

 

______________________________________________________

 

טיפ: לפני שאתה מנסה את מה שאמרתי למעלה באותו תפריט יש לך אופציה שנקראת Last Known Good Configuration , זה יותר הימור אבל אם הכל מוגדר שם כמו שצריך זה אמור להחזיר את המחשב למצב שהוא היה בפעם האחרונה שהוא עלה והצלחת לעשות Login.

 

נערך על-ידי Googleness

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים