פורסם 2016 במרץ 79 שנים קניתי נייד חדש בלי מ"ה ואני מנסה להתקין לבד הבעיה שהוא לא מגיע לביוס אלא ישר לדוס ואין לי אופציה לבחור את ה - בוט למישהו יש מושג מה עושים?
פורסם 2016 במרץ 79 שנים על איזה נייד מדובר? בד"כ לחיצה על F1 או F2 תכניס אותך לביוס וF9 או F12 לתפריט בחירת התקן אתחול.
פורסם 2016 במרץ 79 שנים הרבה פעמים בלנובו פעולת הFUNCTION והמקשי הFים הפוכים. תנסה להחזיק את כפתור ה"FN" (בין הCTRL והALT השמאליים) לחוץ ותלחץ חליפות על F2 ותראה אם זה עובד.
פורסם 2016 במרץ 79 שנים מחבר בעיקרון מצאתי ואני עכשיו מסיים הבעיה היא שכנראה יש דברים שלא מזוהים - כתוב התקן לא מוכר אני מסיים להתקין ואז אני חוזר לדווח
פורסם 2016 במרץ 79 שנים מחבר עכשיו שאני רוצה להיכנס למערכת ומשם למנהל ההתקנים הוא כותב לי "סייר ווינדוס מבצע הפעלה מחדש...." ואז יוצא החוצה
פורסם 2016 במרץ 99 שנים מחבר אז כמו שכתבתי כשאני מנסה להיכנס למנהל ההתקנים הוא כותב לי "סייר ווינדוס מבצע הפעלה מחדש...." ואז יוצא החוצה והדרייברים שחסרים - i simple communications controller ופעמיים unknown device איך אני יכול לדעת מה כל 1 מהם?
פורסם 2016 במרץ 99 שנים מחבר הבנתי איך למצוא למה שייך כל דבר אני מקווה להצליח למצוא את הדרייברים החסרים נערך 2016 במרץ 99 שנים על-ידי chaim_f
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.