עבור לתוכן

צביעת צורב לשחור

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה אני מתכנן לקנות מארז שחור עם DVD שחור, רק שיש לי כבר צורב לבן והוא לא רע בכלל(24x12x48) ואין לי חשק לבזבז עוד 250 ש"ח עבור משהו שאני לא באמת צריך.

אז אני רוצה לדעת איך אני יכול לצבוע את הכונן שלי, וכמה זה יעלה לי?

תודה :)

פורסם

Alianyn אמר לי ש Vinyl Color של Motip שנמצא ב Auto Depot טוב לצביעה כזו.

יתכן ולגימור לק תצטרך , איך לא, שכבת לכה שקופה. אבל העובי שנוסף יכול להפריע .

פורסם

תצבע עם צבע גואש רו עם לורד או עם פחם או זפט זה טוב

פורסם

תצבע עם ספריי שחור פשוט.

שכבות ממש מועטות(ברמה של נקודות צבע) , בין כל שכבה תייבש עם פן בעוצמת חום מקסימלית עד שתגיע לשכבה האחרונה שהיא תיהיה ממש חורה ואחריי יבוש, גם אם תרצה לגרד את הצבע לו תוכל.

זה יוצא ממש איכותי! (חברים שלי עוד אומרים שקניתי CD כסוף ואני מסביר להם שאין כאלו ;D )

פורסם

אכן בעזרת צבע vinyl לדוגמא - זה של מוטיפ ניתן לצבוע. אין צורך בתוספת לקה אח"כ - זה היופי בצבע Vinyl - הוא מתאחה עם הפלסטיק. מיועד במקור לשינוי צבע הריפוד והפלסטיק במכוניות כך שללא ספק אין שום צורך בשכבה נוספת...

כך שהעלות היא של הצבע בלבד. בהצלחה...

פורסם

מה המחיר של צבע vinyl כזה?

אני צבעתי את ה CDROM וה DVD שלי עם ספרי פשוט ב 14 שקל, ואפילו לא עשיתי כמה שכבות ולא ייבשתי עם פן, פשוט פירקתי את הפלסטיק שבקצה של המגשת ואז את יתר הפלסטיק, ופשוט צבעתי אותם בספריי רגיל, אחרי שהצבע התייבש חיברתי הכל ביחד הרכבתי בחזרה את הכוננים וזה נראה מעולה, ממש כאילו קניתי מהחנות ככה.

פורסם
  • מחבר

מצטרף לשאלה של הבחור שמעלי, כמה עולה vinyl כזה? (מה השם בעברית של זה בכלל?)

אז איזו משתי השיטות עדיפה, ספריי רגיל (נשמע לי הכי פשוט וזול) או עם ה- vinyl הזה?

פורסם

לפי דעתי הVINYL יצא הכי איכותי, אבל ניראה לי שהוא עולה די יקר!

פורסם

צבע הVINYL ללא ספק נותן צביעה איכותית יותר (את זה אני אומר אחרי שצבעתי ב2 הדרכים) - לדוגמא - סתם לניסוי צבעתי את הפלאפון - הצבע פשוט משתלב עם הפלסטיק ונראה כאילו הוא הגיע ככה

nokia 3510i vinyl dye.jpg

לגבי עלות - אני קניתי אותו במבצע באוטודיפו - עלה כ45ש"ח למיטב זיכרוני ובכל מקרה קניתי אותו בקופונים שקיבלתי כבונוס מהעבודה כך שבסוף לא עלה לי גרוש אפילו - אבל 45ש"ח זה מחיר לא רע לצבע כ"כ איכותי.

אני חורש אגב את הארץ ומחפש לכם ספק של צבע vinyl זול יותר ובמגוון צבעים גדול יותר - אעדכן אם אמצא אחד כזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים