עבור לתוכן

בעיות ברשת?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

נדמה לי פעם ראשונה שאני פותח פה אשכול אז קודם כל סליחה אם זה לא במקום הנכון.

אני לא מבין כלום ברשתות (יודע לא יותר מלהגדיר נתב ולסדר את הרשת בבית) אז אני צריך את עזרתכם.

אז ככה. בשבוע שעבר עזרתי לחבר שגר בחו"ל לעשות התקנה נקיה של הוינדוס ועל הדרך גם שידרגנו אותו לוינדוס 10. הוא פשוט לקח את המחשב האישי שלו מהמשרד, עשינו את כל הסיפור בבית שלו לאחר מכן הוא החזיר אותו למשרד.

עזרתי לו להתקין כמה תוכנות שהוא צריך ובקיצור ולעניין הכל עבר חלק. עשינו כמעט הכל דרך Teamviewer. חייב לציין שלכל אורך הדרך המחשב שלו היה מחובר ב wifi לראוטר בבית דרך מתאם ולא התחברנו כלל ב LAN.

ברגע שהוא הגיע למשרד וחיבר את הכבל רשת קרו הדברים הבאים:

1. לתקיית ה Network Connections ותקיית Network and Sharing Center לוקח המון זמן להפתח. ממש בלתי נסבל. כשהוא כן נפתח זה מראה שיש חיבור רשת unidentified. מדי פעם הוא נעלם ולא מופיע כלום ואז מופיע שוב.

2. לגבי האורות הקטנים שיש בכרטיס רשת: דולק כתום קבוע. הוא אומר לי ששם זה נראה יותר כמו אדום, אבל זה נשמע לי מוזר. יש דבר כזה?

3. ב Device Manager רשום This device is working properly.

4. כל דריוורים הכי עדכניים שיש. הורדנו מהאתר של ASUS את הגרסאות האחרונות והכל בסדר. למרות זאת עדיין חשדתי שאולי מדובר בדריוור עקום אז התקנתי לו Iobit Driver Booster שהוא גם עדכן הכל.

5. עשיתי קצת פינגים. ping localhost עובר ב 100% הצלחה. ping לראוטר שלהם נכשל כל פעם.

למזלי הוא עשה גיבוי עם תוכנה בשם R-Drive לכל הכונן לפני ששידרגנו אז הוא תמיד יכול לחזור חזרה בדיוק לאיפה שהוא היה, אבל זה סתם חבל.

למישהו יש רעיונות מה יכול להיות שפספסנו?

תודה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים