עבור לתוכן

המלצות לשירות Cloud Storage & Backup

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, 

במקום העבודה שלי קיימת רשת מקומית הכוללת שרת וכ- 10 תחנות עבודה. השרת מכיל מערך RAID1 (משותף כתיקיית רשת) שעליו נשמרים כל הקבצים עליהם אנחנו עובדים.

עד כה ביצענו סנכרון של התיקייה הנ"ל עם Dropbox שהיה עבורנו מעין Off-site backup ובנוסף נתן לנו אפשרות לגשת לקבצים מרחוק (בעלות שנתית של כ- 120 דולר).

לצערי Dropbox לא מאפשרים להגדיל את הנפח מעבר ל- 1TB (שלא במסגרת השירות העסקי) ולכן אנו מחפשים אלטרנטיבה.

מכיוון שאנו מעוניינים לסנכרן רק מחשב אחד כל שירותי ה- Business למיניהם לא רלוונטיים עבורנו (שכן מרביתם דורשים מינימום של 5 מחשבים).

לגבי הדרישות הרלוונטיות: שטח אחסון של 4TB לפחות, ללא הגבלות על סוגי הקבצים ו/או גודלם, אפשרות לגישה/עריכה מרחוק, אפשרות לסנכרון סלקטיבי של המידע עם מחשבים אחרים וכמובן מחיר אטרקטיבי. 

כמו כן יש לציין שאנחנו מגבים קבצים בלבד ואין צורך בגיבוי של מסדי נתונים וכדומה. 

בין האופציות שכבר בדקתי:

Blackblaze ו- SpiderOAK -> ממשק מצומצם למדי ולא קיימת אפשרות לעריכה של הקבצים מרחוק בדומה ל- Dropbox. 
Google Drive / Microsoft OneDrive -> נפסלו בשל עלות גבוהה. 

Dropbox -> מקסימום 1TB בתכניות שאינן עסקיות. 

תודה מראש! 

נ.ב. האם שירותי הענן של Amazon יכולים להתאים לצרכים שלנו? ניסיתי להתעמק קצת בנושא והלכתי לאיבוד בין כל האופציות והשירותים השונים שהם מספקים. 

פורסם

השרות של AMAZON יכול מאוד להיות שיתאים לדרישות, המחיר זאת שאלה אחרת.

הדרישה שלך חורגת לדרישה עיסקית מה שאני מבין שלא מתאים לכם.

הייתי ממליץ אולי לפצל את הגיבוי לתיקיות ע גבי כמה שירותים שונים, ככה לא תחרוג להגדרה העסקית..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש את השירות של Acronis בשם-Acronis True Image Cloud

השירות מאפשר גיבוי לא מוגבל תמורת 99$ לשנה.

שווה לבדוק את האפציה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים