עבור לתוכן

עזרה בבחירת מיקרופון

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מיקרופון חדש ראיתי את הAT2020 מאוד אהבתי אותו אבל אז ראיתי את הAT2020 USB וההפרש של המחירים שונה מאוד, אבל יש לו רק חיבר USB אז אני לא מבין מה השוני .

השמח לדעת אם משהוא יודע מה השוני או אם למשהוא יש את אחד המיקרופונים אז השמח לחוות דעת איך הוא, או אם למישהוא יש המלצה למיקרופון אחר  ,והאם שווה להשקיע סכום כזה ,כי ראיתי את ה"כדור שלג" והאיכות שלו לא משהוא והוא עולה בערך 400 שקל. 

השמח לעזרה תודה מראש

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

up

פורסם

לא מכיר את האיכויות שלהם אבל הAT2020 מגיע עם חיבור מסוג XLR שהוא חיבור מקצועי ודורש כרטיס קול מיוחד, הAT2020 USB מגיע עם חיבור USB שאפשר לחבר ישירות למחשב בלי צורך בעוד קופסאות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של אביב גפן

לא מכיר את האיכויות שלהם אבל הAT2020 מגיע עם חיבור מסוג XLR שהוא חיבור מקצועי ודורש כרטיס קול מיוחד, הAT2020 USB מגיע עם חיבור USB שאפשר לחבר ישירות למחשב בלי צורך בעוד קופסאות.

תודה רבה לך 

השמח לדעת אם למישהוא יש אותו או ידע מה האכות שלו

פורסם

בסאונד און סאונד, מגזין הקלטות ותיק מאוד, די אהבו את המיקרופון. אמרו שהוא מתאים להקלטות כמעט מכל הסוגים ושהוא "מחמיא" מעט לקולות שמוקלטים בו (נותן קצת boost בlow mid).

http://www.soundonsound.com/sos/apr14/articles/audio-technica-at2020plus.htm

מבחינת איכות, השאלה היא לא אם הוא איכותי "מספיק" אלא מה הדרישות שלך.

בוא נגיד ככה, אם אתה רוצה את זה לפודקאסטיג או סטרימינג בטוויץ' זה אחלה מיקרופון וכנראה שלא תצטרך עוד אחד די הרבה שנים קדימה. אם אתה רוצה להקליט איתו מוזיקה באולפן ביתי, כנראה שהוא גם יתאים, לפחות לשנים הראשונות.

בקיצור, אין שום סיבה לקנות מיקרופון סופר איכותי אם אתה לא יודע שאתה צריך אחד כזה. אם אתה רק מתחיל במה שאתה עושה, המיקרופון הזה יהיה מצוין בשבילך.

פורסם
  • מחבר

זהוא שאני צריך גם ליוטיוב גם לטוויץ וגם להקליט גיטרה ופסנתר ( אני עוסק גם במוזיקה חוץ מגיימינג ) אז ניראלי שאני הולך ליקנות אותו תודה רבה אביב ממש עזרתה לי. :-) 

פורסם

בכיף. תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים