עבור לתוכן

ספק כוח למפרט גיימינג חזק

Featured Replies

פורסם

מעבד 6700K

כרטיס מסך gtx980 ti 

לוח אם z170 

מתכנן לעשות OC בלי מערך SLI , ספק בסביבות ה750W אני חושב יספיק גם לשידרוגים יש הצעות?

פורסם

חנות?

תקציב?

מה השדרוג הצפוי?

פורסם
  • מחבר

אין חנות ספציפית 

תקציב 500 -1500 כמובן מעדיף לחסוך אם צריך , sli אני לא הולך לעשות.. אבל אני רוצה מחשב שקט והבנתי שספק יותר חזק יוביל לכך בדיעבד בכך שהוא תורם לפחות עומס במערכת

פורסם

ספק מעולה, בעיקרון השקטים ביותר עם מאוורר fdb זה עם dbb טוב, אישית אני מעדיף dbb. כל מקרה לגופו יש גם הבדלים גדולים בין מאווררים מאותו סוג בהתאם למהירות סיבוב וכו'. זה לא צפוי להיות במאצץ גדול רוב הזמן לא צופה הרבה רעש, מעריך שבמאמץ עם המהרה לא תעבור את ה450W, מהירות הסיבוב מושפעת מהעומס תראה גרף.

http://www.seasonicusa.com/Platinum_Series_XP2.htm

יש ספקים שמהירות הסיבוב מושפעת מהטמפ'

תבדוק כמה שנים אחריות כי זה bulk ותוודא שזה הפלטיניום 660 כי הם רשמו סידרה x שאין בה 660, תוודא גם שזה xp2 לא xp (שינו גירסא), סביר שלא שינו יותר מדי לוודא שהוא לא שכב כמה שנים.

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

ספק כוח: 590 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 660W PLATINUM Modular BULK

מחיר סופי: 590 ₪ למזומן
 601 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי none77

פורסם

לא יודע לגבי ה 660. למרות שזה ספק מעולה ( מניסיון) אבל 980TI צורך כ300 WATT ובערך 360 ב OC שאר המערכת עם OC כ 200WATT אני אישית הייתי הולך על 750. זה העדפה אישית בלבד כי אני מעדיף לקחת ספק חזק יותר ושהמאוורר שלו לא יאנוס לי תמוח ( למרות שהם די שקטים) אני פשוט אוהב שקט. יש ספקי של קורסייר 750W GOLD שלא יקרים בהרבה מה660 של סיסוניק. ה CS750M אני מאוד ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים