עבור לתוכן

איטיות בהורדת טורנטים

Featured Replies

פורסם

אני מחובר לאקספון בחבילת 100 מגה. בבדיקת מהירות ללא כבל אני מקבל מהירות 30MB+- ועם כבל 60MB+- 
אבל בהורדת טורנטים אני לא עובר את המגה. אני לא עובד עם NAT ובדקתי את הפורט ביוטורנט הוא פתוח. 
דיברתי גם עם נציג תמיכה טכנית והוא אמר שאצלו הוא לא רואה שום בעיה והכל בסדר אצלי בחיבור 
מה יכול לפתור לי את הבעיה? תודה רבה לעוזרים

פורסם

תגביל בתוכנה את האפלואד שאתה משתף ל50KB או משהו כזה.

תגביל בתוכנה את האפלואד שאתה משתף ל50KB או משהו כזה.

פורסם

החבילה שלך נקראת 100 מגה ביט.

עם כבל אתה מקבל מהמודם/ראוטר 60 מגה ביט.

עם האלחוט אתה מקבל רק 30 מגה ביט כי הוא מנסה לדחוס הכל באוויר בטכנולוגיות קצת ישנות.

עם התוכנה אולי אתה רואה 1 מגה בייט! שזה שווה ערך ל8 מגה ביט.

הגדרות UPLOAD נכונות יכולות לפעמים לשפר משמעותית הורדת טורנטים, אבל לא יודע אם זה המקרה.

יש ראוטרים חלשים שקשה להם להתמודד עם הרבה פורטים ופאקטים שרוצים לעבור דרכם בו זמנית, במיוחד עם הפיירוול שלהם מופעל.

לפעמים גם התשתית יכולה לזייף כשחברות מעדיפות לדחות שידרוגי תשתית ולחסוך עלויות אחזקה.

ולטורנטים יש הגיון בעצמם מתוך איפה הם באו, מי העלה אותם, כמה הורידו אותם.

ספקיות אינטרנט גם אוהבות לפעמים להתערב בתעבורה בשעות עומס, או לכל הפחות לתת ללקוחות להרגיש את העומס בדברים מסויימים יותר מאחרים.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

החבילה שלך נקראת 100 מגה ביט.

עם כבל אתה מקבל מהמודם/ראוטר 60 מגה ביט.

עם האלחוט אתה מקבל רק 30 מגה ביט כי הוא מנסה לדחוס הכל באוויר בטכנולוגיות קצת ישנות.

עם התוכנה אולי אתה רואה 1 מגה בייט! שזה שווה ערך ל8 מגה ביט.

הגדרות UPLOAD נכונות יכולות לפעמים לשפר משמעותית הורדת טורנטים, אבל לא יודע אם זה המקרה.

יש ראוטרים חלשים שקשה להם להתמודד עם הרבה פורטים ופאקטים שרוצים לעבור דרכם בו זמנית, במיוחד עם הפיירוול שלהם מופעל.

לפעמים גם התשתית יכולה לזייף כשחברות מעדיפות לדחות שידרוגי תשתית ולחסוך עלויות אחזקה.

ולטורנטים יש הגיון בעצמם מתוך איפה הם באו, מי העלה אותם, כמה הורידו אותם.

ספקיות אינטרנט גם אוהבות לפעמים להתערב בתעבורה בשעות עומס, או לכל הפחות לתת ללקוחות להרגיש את העומס בדברים מסויימים יותר מאחרים.

הגבלתי את המהירות העלאה ל30KB זה לא עזר. אז אתה אומר בעצם שאין פתרון? דווקא הראוטר חדש וטוב, זה הראוטר

http://ksp.co.il/?select=.264.&list=1&sort=1&glist=1&uin=28424&txt_search=tp+link&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם

מאיפה אתה מוריד?

ניסית לחבר ישירות למודם ללא הראוטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים