עבור לתוכן

ב-Steam מזמינים אתכם לנסות את המצב המקוון של Call of Duty Black Ops 3 בחינם

Featured Replies

פורסם

עוד הצעות מעניינות לחובבי המשחקים שביניכם: המולטיפלייר ל-Black Ops 3 זמין להתנסות חינמית למשך היממה הקרובה, משחק האסטרטגיה Ashes of the Singularity מוצע בחצי מחיר וגם משחקי סדרת ARMA נמכרים בהנחות

נראה שאנשיה של חנות המשחקים בפלטפורמת ה-Steam נמצאים במצב רוח מלחמתי משהו בימים אלה – ומציעים מספר דילים שעשויות לעניין את חובבי משחקי הפעולה ומשחקי האסטרטגיה.

ראשית, לשחקנים מוצעת הזדמנות לנסות את חבילת ה-Multiplayer Starter Pack הטרייה של משחק הפעולהCall of Duty: Black Ops 3 באופן חינמי – עד לשעה 23:00 מחר (יום ראשון, ה-28 בפברואר), בהורדה דרך תוכנת ה-Steam שלהם. מי שיתרשמו לטובה יוכלו לרכוש את החבילה במחיר הסטנדרטי שלה שעומד על 15 דולר, או לרכוש את Black Ops 3 במלואו במחיר מוזר של 40 דולר, במקום 60 במצב רגיל.

לחובבי האסטרטגיה בזמן אמת מוצע דיל על הכותר המגה-שאפתני Ashes of the Singularity, שמהווה את נער הפוסטר הראשי עבור תקן ה-DirectX 12 החדש ונכנס כעת למבחני בטא עדכניים שלו במסגרת תוכנית ה-Early Access בה הוא נמצא. הכותרת זמין לרכישה בעבור 25 דולר, במקום 50 דולר במצב רגיל, עד לשעות הערב ביום שני (ה-29 בפברואר).

ב-Steam דואגים לכך שלא ייחסר לכם במה לשחק

Ashes of the Singularity בפעולה – ב-Steam דואגים לכך שתמיד יהיה לכם משהו לשחק בו

 

לקינוח, ישנם מבצעים גם על כותרי סדרת משחקי הפעולה האותנטיים ARMA – המשחק Operation Flashpoint שהושק בשנת 2001 (וזכה לשם המעודכן ARMA: Cold War Assault במסגרת וויכוחים על זכויות מותג) נמכר ב-1.2 דולר, ARMA הראשון משנת 2008 נמכר ב-1.6 דולר, ARMA 2 בחבילה שכוללת את משחק הבסיס וחבילת ההרחבה שלו Operation Arrowhead נמכר ב-5 דולר, ו-ARMA 3 העדכני מוצע בעבור 30 דולר, או בחבילה עם תכני ההרחבה המגוונים שנוספו לו לאורך השנתיים וחצי האחרונות במחיר כולל של 56 דולר.

גם המבצע על כותרי ARMA יימשך עד שעות הערב ביום שני – אז אל תשכחו לנצל את המבצעים שמעניינים אתכם לפני שאלו ייעלמו. קניה מהנה!

https://hwzone.co.il/%D7%91-steam-%D7%9E%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA%D7%9B%D7%9D-%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים