עבור לתוכן

בעיה עם מדבקת חלון שקניתי

Featured Replies

פורסם

קניתי מדבקת חלון "H2O Cooled" ב JAB . אבל היא הפוכה למה שאני צריך !

אני אמור להדביק אותה בתוך החלון מופנית כלפי חוץ , כלומר יש דבק על החלק שאמורים לראות מבחוץ.

אבל מה שאני צריך זה להדביק אותה על הצד החיצוני של המארז ! . אין לי חלון.

כלומר הדבק חשוף לאויר ואין דבק היכן ש"צריך" .

מה עושים ?

צריך להדביק (מריחת איזשהו דבק ? יש דבק דו צדדי ? )

וגם לבטל את הדבק הקיים ( למרוח משהו שיסתור את הדבק ? להדביק ניילון שקוף ? )

מישהו עם נסיון ?

הצעות ?

פורסם

תעשה מודינג של חלון, מה אכפת לך תהנה גם משתי הדברים! ;)

פורסם
  • מחבר

חחח זה מארז סונטה של אנטק

ועכשיו קניתי בידוד אקוסטי מ www.quietpc.com כך שאי אפשר לעשות חלון מבלי לפגוע ברעיון של הבידוד האקוסטי . יש חתיכה אחת שמכסה את כל הדלת . עם קרור המים המארז שקט אחושרמוטה . רמת רעש של מאוורר טוב 4X4ס"מ !

רציתי להדביק בצד השני , הימני .

תביאו איזה רעיון !

פורסם

חחח

נדפקת .. ;D

קח אלכוהול , תסיר תדבר הקיים ותדביק מחדש צד שני .. פשוט וקל ;)

פורסם

אכן כפי ש<Nas> אמר תשתמש באלכוהול לניגוב הדבק מהצד שבו הוא נמצא כרגע - אלכוהול לא חזק מ70% - יותר חזק ימיס את הגליון השקוף או יגרום לכתמים! אל תשתמש במיני ממסים חזקים יותר כגון אצטון/thinner מפני שאלו בטוח ימיסו או יגרמו לכתמים.

השתמש במטלית בד/חולצה ישנה - ספוג נקודה אחת של בסמרטוט באלכוהול ושפשף את הדבק - אח"כ עם חתיכה מהסמרטוט שעוד יבשה - עבוד כך בעיגולים או פסים עד שתוריד מהכל - פרוס לפני זה את כל המדבקה על משטח שטוח לחלוטין כלשהוא לפני ע"מ שלא תיפגע...

לאחר הורדת הדבק מצד אחד (עבודה שתיקח זמן ממושך - לא קל להוריד ללא ממס חזק), עליך כעת למרוח מהצד השני - ישנם דבקים לשלטים/פוסטרים ששומרים על שקיפותם, אך סופר גלו/ סיליקונים לא יהיו טובים למטרה זו כאן - ישנו גם דבק יצירה שבא במין מתקן כמו של ליפסטיק ששומר על שקיפות טובה - נסה לפני השימוש על איזה שקף ע"מ לקבל את התוצאות הטובות ביותר!

פורסם

אני לא בטוח שזה יעבוד...

לדעתי כשהוא ישפוך את האלכוהול אז הוא לא רק יאכל לו את הדבק אלא גם את המדבקה עצמה (את הציור)... אני כמעט בטוח.

אממ הפתרון היחידי שאני מצליח לחשוב עליו זה זה:

את מכיר את הניילונים השקופים הנדבקים שבאימהות שלנו משתמשות איתו למטבח בשביל אוכל וכאלה?! אם לא אז תשאל את אימא שלך היא בטח יודעת... בקיצר אחרי שתוריד את העטיפה של המדבקה תשים את הניילון הנצמד הזה במקומו (הוא שקוף מן הסתם) אבל תיזהר שלא יווצרו לך בועות אוויר- זה החלק הכמעט בלתי אפשר בכל הרעיון הזה. אחרי כל זה שים דבק בצד השני וסאלמט...

בהצלחה גבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים