עבור לתוכן

עזרה בהרכבת נייח תקציב של עד 9000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הרעיון הראשוני היה לקנות לפטוט בתקציב של עד 7000 ש"ח,בדקתי עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שהדגם החדש של לנובו יתאים לי בדיוק לדרישות

http://ksp.co.il/?uin=29457.

התייעצתי קצת עם חבר שמבין עיניין והוא הציע לי לבדוק אופציה של מחשב נייח שלדעתו באותו התקציב אוכל לקבל יותר,הראש שלי נפתח לאופציה הזאת והתחלתי קצת לברר אבל אם להיות כנה הלכתי לאיבוד

בין כל הנתונים והאופציות לאחר התייעצות קריאת כמה וכמה כתבות בפורום ומחשבה הגעתי למסקנה שנייח זה בדיוק מה שנכון ומתאים לי.

אני מבין דבר או שניים במחשבים,יש לי לפטוט בין 6 שנים והגיע הזמן שלי להשתדרג ולהדביק את הקצב בכל עולם המחשבים.

אף פעם לא הרכבתי מחשב ואשמח מאוד אם תעזרו לי..

כמה דגשים

חשוב לי שהמעבד יהיה מאוד איכותי i7 ולא מתחת,זיכרון 16gb,כרטיס מסך איכותי חזק עם קירור מאוד טוב,הארד דיסק SSD לא חייב לשלב גם רגיל מספיק לי 500 gb,לוח אם אין לי שמץ של מושג וכאן אתם תיכנסו

לתמונה אותו הדבר לגבי ספק כוח וכל מה שקשור למערכות הקירור של המחשב,מארז סטנדרטי פלוס אבל לא משוגע מסך איכותי משהו כמו 22 -24.

אני פתוח להצעות ואשמח מאוד לקבל את עזרכתם בתודה מראש, יעקב.

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,תכני HD ברמה גבוהה ועבודה ב SOLIDWORKS + SOLIDCAM גלישה באינטרנט והורדות כבדות,עבודה ותיקוני מחשבים אחרים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב SOLIDWORKS + SOLIDCAM כרגע,השאיפה היא ללמוד ולהתמקצע לרמת מומחה למטרות עבודה ופרילנס

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY,GTA5 וכדומה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בדיוק מבין בפרטים הקטנים,חשוב לי מסך איכותי ורחב סדר גודל של 22-24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות,גבוהות אם מתאפשר מבחינת התקציב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. נדרש אבל פה אני אסתדר לבד,אשמח לקבל המלצות

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 אם זה ממש מייקר אז משהו באיזור ה5-6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע עדיין מזה, אקרא קצת ואבין,אשמח לקבל אופציה גם עם וגם בלי וככה אוכל לראות את ההבדל במחיר אם יש

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? איו צורך במערכת הפעלה ואופיס,כן נדרשת הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא,כמובן שאחרי שאקבל את המלצותיכם אעשה סקר איפה הכי משתלם ואם זה יצא באילת אז אטוס ליום כדי לקנות,אני מחדרה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש חודשיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB 3 ומעבר לזה לא משהו שחורג מהסטנדרט כרטיס רשת איכותי עם wifi bluetooth

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מאמין שמחשב נייח במסגרת התקציב שאני מקצה ישרת אותי כהוגן בשנתיים הקרובות לפחות,כן ארצה שתהיה לי את האפשרות לשדרג רכיבים שונים עם הזמן אם יידרש

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מערכת הקירור מאוד ח

נערך על-ידי yakovoh

פורסם

תפרט יותר מה הם השימושים שלך. זה יעזור לאנשים כאן לעזור לך.

יש טופיק נעוץ עם מספר שאלות שכדאי שתענה עליהן כדי שיוכלו לעזור לך. תערוך את ההודעה שלך פשוט..

דבר ראשון להחליט אם נייח או נייד - רק אתה תוכל.

אתה צריך שהמחשב שלך יהיה נייד? מחשב נייד יהיה יקר הרבה יותר בהשוואה למחשב נייח בעל אותם הביצועים. באופן משמעותי.

לכן, אם אתה לא באמת צריך מחשב נייד (המחשב הנייד שלך כל הזמן באותו מקום..?) כדאי לך לקנות מחשב נייח.

מה השימושים שלך ב-Solidworks? מקצועי? איזה משחקים אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

היי חבר,תודה רבה על הייעוץ עזרת לי להיסגר סופית על נייח תיקנתי את ההודעה בהתאם להנחיות שלך.

פורסם

שלום\

הסבר קצר. OC זה בעצם המרה של רכיב לתדר עבודה יותר גבוה מברירת המחדל משמע שהביצועים יעלו בהתאם להמרה שהמשתמש עושה.

כמו שלהבדיל תשדרג מנוע של אוטו מ 1600 סמ"ק ל 2000

ברוב המקרים במשתמשים רגילים ולא מקצועיים ה OC מסתיים רק במעבד \

בדרך כלל מי שעושה OC ברמה גבוהה ממשתמש ממוצע יבחר גם קירור מתאים לעבודה. וזאת עוד נקודה שכדאי להחשיב.

ודווקא במחיר כזה יפה אין סיבה בעליל שלא לקחת כונן SSD כי זה פשוט יהיה פשע!

והמחירים מאוד זולים היום לעומת פעם. תוכל לקחת לדוגמא SSD של חברת SAMSUNG  850 EVO 256GB וזה יספיק לך וגם בעתיד תמיד תוכל להוסיף.

לגבי מסך ברוב המקרים יהיה עדיף לך לקחת מסך בגודל 24 FULL HD 1920 1080

עם כרטיס מסך 970GTX תוכל להריץ הכל בלי שום הגבלות.

בקשר לאיזה סוג מסך יש לך פורום תת של מסכים תוכל לשאול את המומחים שם.

עם כל הדרישות שהצגת, ועדיין יספיק לך ה 6600. לא יספיק?! תמיד תוכל לקחת 6600K ולעשות OC ממוצע (היום ברוב המקרים הכל אוטומטי) תוכל לקחת לוח שמבוסס על ערכת שבבים Z170 הוא מיועד לשוק ה OC בעיקר לאלה שאוהבים שאיפות גבוהות.

מעבר לכך אין לך צורך ותוכל לחסוך (אם זה חשוב לך) לפחות 600 700 ש"ח הפרש פער בין 2 המעבדים.

במשחקים בשורה התחתונה לא תרגיש הבדל בין 2 המעבדים..

לחלופין אם הדרישות שלך גבוהות לדעתך ותצטרך כוח עיבוד שדורש יותר ליבות פיזיות תוכל לשקול לרכוש מערכת HIGH END X99

כשהמעבד 5820K יש 6 ליבות פיזיות,

קח בחשבון שמערכת כזאת עולה בהתאם וכך גם החלקים שלה בהתאמה, כמו כן מבחינת טכנולוגיה ה SKYLAKE (או במילים אחרות תושבת ששמה 1551) יותר מתקדם, פולט פחות חום, ועם מאיץ גרפי מתקדם, 

דבר שאין ב 5820K. שמבוסס על תושבת 2011-V3

הכל תלוי בשימושים שלך ולמה הציפיות שלך ?! משתמש מקצועי? חובבני? 

בקשר ללוח אם ממש לא צריך להתפרע כאשר לוח של 700-800 ש"ח (במערכת Z170 וקרובי משפחתה)  יתנו לך מעל ומעבר מבחינת ביצועים שכאשר ההפרש במחירים כמו 1500-2000+ מתבטאים יותר בתכונות שהלוח מציע ולאו דווקא בביצועים (למעט אנשים שמתעסקים ב OC ממש כבד) 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של netanel38121

שלום\

הסבר קצר. OC זה בעצם המרה של רכיב לתדר עבודה יותר גבוה מברירת המחדל משמע שהביצועים יעלו בהתאם להמרה שהמשתמש עושה.

כמו שלהבדיל תשדרג מנוע של אוטו מ 1600 סמ"ק ל 2000

ברוב המקרים במשתמשים רגילים ולא מקצועיים ה OC מסתיים רק במעבד \

בדרך כלל מי שעושה OC ברמה גבוהה ממשתמש ממוצע יבחר גם קירור מתאים לעבודה. וזאת עוד נקודה שכדאי להחשיב.

ודווקא במחיר כזה יפה אין סיבה בעליל שלא לקחת כונן SSD כי זה פשוט יהיה פשע!

והמחירים מאוד זולים היום לעומת פעם. תוכל לקחת לדוגמא SSD של חברת SAMSUNG  850 EVO 256GB וזה יספיק לך וגם בעתיד תמיד תוכל להוסיף.

לגבי מסך ברוב המקרים יהיה עדיף לך לקחת מסך בגודל 24 FULL HD 1920 1080

עם כרטיס מסך 970GTX תוכל להריץ הכל בלי שום הגבלות.

בקשר לאיזה סוג מסך יש לך פורום תת של מסכים תוכל לשאול את המומחים שם.

עם כל הדרישות שהצגת, ועדיין יספיק לך ה 6600. לא יספיק?! תמיד תוכל לקחת 6600K ולעשות OC ממוצע (היום ברוב המקרים הכל אוטומטי) תוכל לקחת לוח שמבוסס על ערכת שבבים Z170 הוא מיועד לשוק ה OC בעיקר לאלה שאוהבים שאיפות גבוהות.

מעבר לכך אין לך צורך ותוכל לחסוך (אם זה חשוב לך) לפחות 600 700 ש"ח הפרש פער בין 2 המעבדים.

במשחקים בשורה התחתונה לא תרגיש הבדל בין 2 המעבדים..

לחלופין אם הדרישות שלך גבוהות לדעתך ותצטרך כוח עיבוד שדורש יותר ליבות פיזיות תוכל לשקול לרכוש מערכת HIGH END X99

כשהמעבד 5820K יש 6 ליבות פיזיות,

קח בחשבון שמערכת כזאת עולה בהתאם וכך גם החלקים שלה בהתאמה, כמו כן מבחינת טכנולוגיה ה SKYLAKE (או במילים אחרות תושבת ששמה 1551) יותר מתקדם, פולט פחות חום, ועם מאיץ גרפי מתקדם, 

דבר שאין ב 5820K. שמבוסס על תושבת 2011-V3

הכל תלוי בשימושים שלך ולמה הציפיות שלך ?! משתמש מקצועי? חובבני? 

בקשר ללוח אם ממש לא צריך להתפרע כאשר לוח של 700-800 ש"ח (במערכת Z170 וקרובי משפחתה)  יתנו לך מעל ומעבר מבחינת ביצועים שכאשר ההפרש במחירים כמו 1500-2000+ מתבטאים יותר בתכונות שהלוח מציע ולאו דווקא בביצועים (למעט אנשים שמתעסקים ב OC ממש כבד) 

טוב אז ככה,ישבתי במשך כל הסופ"ש ועקבתי אחרי העצות שלך קראתי המון ונכנסתי לפרטים של כל רכיב ורכיב.

זה המפרט המלא של המחשב שאני הרכבתי ומעוניין לקנות http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16014.

אשמח מאוד אם תעבור עליו ותיתן לי חוות דעת.

כמה שאלות לי אליך

אני לקחתי בהתחלה זוג כרטיסי זכרון 

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz 

ולאחר מכן כשעברתי על הנתונים של המעבד ראיתי שהוא תומך בDDR4 2133 והחלפתי לזוג כרטיסים 

HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz

מתוך סקרנות וחוסר ידע בנושא בדקתי גם מעבדים מטורפים וראיתי שגם הם תומכים עד DDR4 2133 האם הנתון הזה של המעבד מגביל אותי או שמה שקובע זה לוח האם?

מה דעתך על מערכת הקירור שהרכבתי?

דעתך כמובן על כרטיס המסך?

ספק הכוח יספיק? השתמשתי במחשבון באתר http://outervision.com/ יצא לי 460W הספק שאני בחרתי הוא 650W מוגזם או בסדר?

תודה רבה מראש.

פורסם

הקישור שנתת למפרט משום מה ריק.

אתה יכול לנסות מפלונטר יש להם דווקא מבחר דיי גדול.

בקשר לזיכרונות אתה יכול לעלות שלב ולקחת 2400 או 2666 ואפילו 3000

לא תראה הבדל בשום דבר מבחינת ביצועים (במשחקים בעיקר)

והמחיר סתם יהיה גבוה ללא הצדקה.

ההגבלה ב OC יכולה לנבוע מכמה סיבות, אחת מהם היא בחירת לוח אם שלא מתאים כל כך למשימות כאלה והשנייה היא שילוב של מעבד שאין לו מכפלה פתוחה.

בעניין הזיכרונות זה מאוד מינורי כשמדובר על תדרים גבוהים במיוחד כמו 3800 או אפילו היום יש את לוח ה ASUS פרימיום שנותן אופצייה ל 4000

דבר שאף אחד לא באמת זקוק לו.

לכרטיס מסך 970

ולכלל המערכת אם אין לך תכניות לעשות OC תוכל לקחת ספק כל 550- 500 שיעשה את העבודה גם 650 יכול להיות בסדר למרווח נשימת אוויר .

מערכת קירור למים יחסית יקרה ושוב אתה חוסך אם אתה מתפשר לקירור אוויר שיעשה עבודה מצויינת ובמחיר יותר זול.

בשורה התחתונה הכל תלוי מה אתה רוצה בכל אופן כרגע אין לי זמן לבנות מפרט אם לא יבנו לך עד מחר אבנה לך אני.

יש כאן עוד משתמשים שיש להם דיי ידע בנושאים ויכולים לתת לך עצות מועילות.

נערך על-ידי netanel38121

פורסם

טוב אז אני נתתי לך כאן מפרט שמיועד ל OC 

שוב ... הכל תלוי לאן אתה רוצה להגיע ומה הציפיות שלך מהמחשב. ועל OC משלמים בהתאם קח בחשבון,

קירור מתאים, מעבד ולוח וכל זה צריך להיות מותאם.

אם תרצה להתפשר ולקחת מחשב ללא OC המחיר יהיה נמוך בהתאם.

ותאמין לי שאת הביצועים במשחקים כך או כך לא תרגיש!

מה שכן את התוספת של ה SSD כן תרגיש ולכן עדיף כן להשקיע בכונן כזה.

plonter_logo.png
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151
CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1190/1166 ₪ 

לוחות אם - Intel LGA1151
Z170-PRO-GAMING - ASUS - Socket LGA1151 CPU - 4x DDR4 up to  3400 MHz - 3x PCIe x16 slots - SupremeFX 8 channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 4x SATA3 6Gb/s - M.2 - SATAe - 6x USB3.0 - 2x USB 3.1 type A and C - DP, HDMI, DVI...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 821/805 ₪ 

זכרונות - DDR4 - לנייח
BLS2K8G4D240FSA - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pin - Ballistix Sport Series...
אחריות לכל החיים - הזמנה מיוחדת. זמן אספקה עד 15 ימי עבודה
 כמות:  - 1 - 580/568 ₪ 

כרטיסי מסך - nVidia PCIe
GV-N970WF3OC-4GD - Gigabyte - GeForce GTX970 GPU - WINDFORCE 3X cooling system - OC...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1736/1701 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
MZ-75E250BW - Samsung - 250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s - Retail...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 427/418 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - 2 platter...
שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן
 כמות:  - 1 - 362/355 ₪ 

מארזי מחשב - ATX מארז
8C-S340011-WBM - NZXT - NZXT Source 340 Glossy Black - GPU Min/Max: 334/364 - Max CPU Cooling height: 161 - W/L/D: 200/445/432 - (Units in mm) - No power supply included...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 382/374 ₪ 

ספקי כח - ATX 
VP650PM - Antec - 650W - Modular - ATX12V v2.3 compliant - 120mm silent fan - 85% efficiency - 8pin cpu connector - 2 x 6+2 pin PCIe connectors - Basiq Series - Dual 12V rails at 35A each - ...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 328/321 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
NH-D14 - Noctua - Noctua NH-D14 CPU Cooler...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 365/358 ₪ 

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות:  - 1 - 1/1 ₪ 

6192.00 / 6068 ₪ 

המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=47769

בעניין הלוח, שים לב לדגש שהוא מיועד בעיקר ל GAMING אבל יש לו כל מה שאתה צריך ומעל ומעבר הייתי אומר,

אם תרצה תוכל לחסוך ממה כמה שקלים ולקחת לוח יותר זול, שים לב שלוח שמיועד ל GAMING כולל הרבה דברים שאין בלוח ממוצע..

כמו כרטיס קול ברמה גבוהה (מבודד כמעט מכל הלוח) USB 3 ו 3.1 שאמור להיות פופלארי בעתיד הלא רחוק,

ערכת שבבים מתקדמת יותר, ויש עוד אבל לא התחיל לפרט לך הכל תוכל לגלגל אם תרצה ולבדוק לעומק.

לעומת זאת אם תרצה שהמחשב יהיה בעיקר תחנת עבודה אז הכל משתנה לגמרי.

המעבד 6600K מצוין להמרה והקירור שנתתי לך יכול להתחרות בקירור המים שבחרת בקלות ואף לעקוף אותו.

הזיכרונות איכותיים ואין לך צורך ביותר מכך אלא אם תרצה זיכרונות בתדר גבוה מאוד בשביל ה OC

המארז יעשה עבודה טובה ויתן לך תמורה מצויינת למחיר זה כבר יותר עניין של טעם.

והספק כוח יספיק לך גם עם OC ביחד לדעתי.

אבל בקשר לזה יש כבר בדיקות באתרים ותוכל לעשות בדיקות לראות לפי מה שאתה צריך ומתכנן.

+ נשאר לך עודף למסך איכותי.

לדעתי מחשב GAMER ממוצע ב 1080P לא צריך להשקיע יותר מ 6000 6500 גג!

אם תרצה מפרט בלי OC  תגיב.

נערך על-ידי netanel38121

פורסם
  • מחבר
ציטוט של netanel38121

טוב אז אני נתתי לך כאן מפרט שמיועד ל OC 

שוב ... הכל תלוי לאן אתה רוצה להגיע ומה הציפיות שלך מהמחשב. ועל OC משלמים בהתאם קח בחשבון,

קירור מתאים, מעבד ולוח וכל זה צריך להיות מותאם.

אם תרצה להתפשר ולקחת מחשב ללא OC המחיר יהיה נמוך בהתאם.

ותאמין לי שאת הביצועים במשחקים כך או כך לא תרגיש!

מה שכן את התוספת של ה SSD כן תרגיש ולכן עדיף כן להשקיע בכונן כזה.

plonter_logo.png
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151
CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1190/1166 ₪ 

לוחות אם - Intel LGA1151
Z170-PRO-GAMING - ASUS - Socket LGA1151 CPU - 4x DDR4 up to  3400 MHz - 3x PCIe x16 slots - SupremeFX 8 channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 4x SATA3 6Gb/s - M.2 - SATAe - 6x USB3.0 - 2x USB 3.1 type A and C - DP, HDMI, DVI...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 821/805 ₪ 

זכרונות - DDR4 - לנייח
BLS2K8G4D240FSA - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pin - Ballistix Sport Series...
אחריות לכל החיים - הזמנה מיוחדת. זמן אספקה עד 15 ימי עבודה
 כמות:  - 1 - 580/568 ₪ 

כרטיסי מסך - nVidia PCIe
GV-N970WF3OC-4GD - Gigabyte - GeForce GTX970 GPU - WINDFORCE 3X cooling system - OC...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1736/1701 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
MZ-75E250BW - Samsung - 250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s - Retail...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 427/418 ₪ 

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - 2 platter...
שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן
 כמות:  - 1 - 362/355 ₪ 

מארזי מחשב - ATX מארז
8C-S340011-WBM - NZXT - NZXT Source 340 Glossy Black - GPU Min/Max: 334/364 - Max CPU Cooling height: 161 - W/L/D: 200/445/432 - (Units in mm) - No power supply included...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 382/374 ₪ 

ספקי כח - ATX 
VP650PM - Antec - 650W - Modular - ATX12V v2.3 compliant - 120mm silent fan - 85% efficiency - 8pin cpu connector - 2 x 6+2 pin PCIe connectors - Basiq Series - Dual 12V rails at 35A each - ...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 328/321 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
NH-D14 - Noctua - Noctua NH-D14 CPU Cooler...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 365/358 ₪ 

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות:  - 1 - 1/1 ₪ 

6192.00 / 6068 ₪ 

המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=47769

בעניין הלוח, שים לב לדגש שהוא מיועד בעיקר ל GAMING אבל יש לו כל מה שאתה צריך ומעל ומעבר הייתי אומר,

אם תרצה תוכל לחסוך ממה כמה שקלים ולקחת לוח יותר זול, שים לב שלוח שמיועד ל GAMING כולל הרבה דברים שאין בלוח ממוצע..

כמו כרטיס קול ברמה גבוהה (מבודד כמעט מכל הלוח) USB 3 ו 3.1 שאמור להיות פופלארי בעתיד הלא רחוק,

ערכת שבבים מתקדמת יותר, ויש עוד אבל לא התחיל לפרט לך הכל תוכל לגלגל אם תרצה ולבדוק לעומק.

לעומת זאת אם תרצה שהמחשב יהיה בעיקר תחנת עבודה אז הכל משתנה לגמרי.

המעבד 6600K מצוין להמרה והקירור שנתתי לך יכול להתחרות בקירור המים שבחרת בקלות ואף לעקוף אותו.

הזיכרונות איכותיים ואין לך צורך ביותר מכך אלא אם תרצה זיכרונות בתדר גבוה מאוד בשביל ה OC

המארז יעשה עבודה טובה ויתן לך תמורה מצויינת למחיר זה כבר יותר עניין של טעם.

והספק כוח יספיק לך גם עם OC ביחד לדעתי.

אבל בקשר לזה יש כבר בדיקות באתרים ותוכל לעשות בדיקות לראות לפי מה שאתה צריך ומתכנן.

+ נשאר לך עודף למסך איכותי.

לדעתי מחשב GAMER ממוצע ב 1080P לא צריך להשקיע יותר מ 6000 6500 גג!

אם תרצה מפרט בלי OC  תגיב.

עברתי על המפרט שלך,קודם כל תודה על העזרה והמאמץ.

אהבתי את רובו,היום אני כבר לא אוכל להיכנס לפרטים (אחרי יום ארוך מאוד ועייפות מטורפת) אבל מחר אשב ואעבור עליו לעומק.

אשמח לקבל מפרט גם ללא OC להשוואה.

במידה וארצה לעשות הזמנה מתי אוכל לקבל את המחשב? משלם במזומן (שטרות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים