עבור לתוכן

S7 Edge / G5 - מי מעניין יותר?

Featured Replies

פורסם

למיטב ידיעתי ספקיות הסלולר מביאות את המכשירים בעצמן, כך שהן אומנם "חנות גדולה" אבל למעשה טכנית מדובר ביבוא "אפור". כמובן שזה לא צריך להפריע כי בניגוד לחנויות פח זבל פה אין קומבינות של מטענים חלופיים ושיט כזה.

מה שכן צריך להפריע זה שלמיטב ידיעתי המכשירים מגיעים עם רום מותאם אישית שמלא בזבל.

• תגובות 550
  • צפיות 79k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסמסונג פשוט מאוד לעבור לרום רשמי אחר. יותר מזה, כל הגרסאות הישראליות (פלאפון, סאני, פרטנר, סלקום) זה אותו רום עם CSC שונה (ניתן לבחור מתפריט איזה CSC יופעל)

פורסם
ציטוט של lmlm

מ2016 כל טלפון שנרכש תחת אחריות של סאני מקבל שנה אחריות. אין יותר שנתיים

פלאפון היחידה שמציעה מעבר לשנה זה מה שאני יודע

אז מה אני עושה במקרה שלי? (הודעה מעליך).

פורסם

א. Milford אתה טועה. ישנם 4 יבואנים של סמסונג בישראל. פלאפון סאני פרטנר וסלקום.

כולם עובדים עם סמסונג ישראל כל אחד בנפרד

סאני/סקיילקס אינה סמסונג ישראל אלא יבואן רשמי שעובד עם סמסונג ישראל. 

כנל לגבי אייפונים שהמפעילות,איידיגטל וc data עובדים כל אחד בנפרד עם אפל העולמית.

מגלקסי 7 אין יותר רום של פלאפון וזה מגיע ברום המקורי עם אפליקציות של פלאפון שאותם אפשר להסתיר כמו כל אפליקציה רגילה.

לא יודע לגבי שאר החברות.

טיטאן. אין לך כל כך מה לעשות. סמסומג העולמית מספקת שנה אחריות לכל מכשיריה אם זה בישראל ואם זה בעולם. מי שמציע מעבר זה אקסטרה שהחברה נותנת. כמו למשל פלאפון שנותנת עוד 4 שנים אחריות על חשבונה

נערך על-ידי lmlm

פורסם

האדג' נוחת לסקירה בgsmarena בגירסת האקסינוס.

חיי הסוללה מצויינים כמובן

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-review-1409p3.php

הפעלה של aod מורידה אותם מתחת לדור קודם של סמסונג והפעלה של האדג' מורידה עוד קצת.

אבל אלו פיצ'רים שאני בספק שיהיו אצלי בשימוש.

פורסם

משחקים, לא?

פורסם
  • מחבר

איך אוכל להשיג את האדג בגרסת הסנאפדרגון בצבע אפור?

פורסם

ארהב.

פורסם
ציטוט של ag43

מה השימוש של הGEAR VR היום?

Using the Galaxy S7 edge with a Gear VR is quite an impressive experience especially at first, and will get better with more and relevant content. Right now, there are plenty of photos, videos, and movies available for you to explore, and quite a few games.

פורסם
ציטוט של omrij

האדג' נוחת לסקירה בgsmarena בגירסת האקסינוס.

The Galaxy S7 edge is easily the best Android phablet right now, if the S-Pen isn't a must. Not only does it employ the best tech available today, but it packs one of the most beautiful bodies in business.

If you break it down to its parts, you will be right to ask what stopped Samsung from delivering it a year ago. Try it, and the experience may change your perspective. Hold it in hand and you may as well wish all phones were like it.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lmlm

ארהב.

באמת? אין אופציה להזמין מחול או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים