פורסם 2016 במרץ 139 שנים טוב. טעינה שנייה של המכשיר מ100% עד 4% זמן המתנה : 1 ימים 0 שעות 6 דקות זמן מסך: 6 שעות 10 דקות. שימוש: אינטרנט,אפליקציות,מוזיקה,וואטאפ,שיחות.
פורסם 2016 במרץ 139 שנים בהירות על 50%. זה דיי נמוך יחסית לאחרים, אולי בגלל שאני נמצא בחדר בלי קליטה וזה מגביר את צריכת הסוללה. מאמין שגם הסוללה צריכה להתאפס על עצמה אחריי כמה מחזורי טעינה. אעדכן בהמשך
פורסם 2016 במרץ 139 שנים המבחנים שמרפרשים כל הזמן את אותו עמוד ממש לא מהווים מדד טוב ל-SOT. המבחנים שמרפרשים כל הזמן את אותו עמוד ממש לא מהווים מדד טוב ל-SOT.
פורסם 2016 במרץ 149 שנים יש למישהו המלצה למגן מוסך נורמלי לאדג' 7 ? לא מוצא כלום, הכל עם תגובות רעות באמזון. תוספת עדשות למצלמה: http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s7-lens-cover-quick-look-676069/ נערך 2016 במרץ 149 שנים על-ידי Titan7777
פורסם 2016 במרץ 149 שנים ירד המחיר של האדג' באילת ל3,333 ש"ח כשאמרתי להם איך הם מורידים את המחיר אחרי יומיים אז הם ענו לי שהמתנה של המשקפיים לא באות ב100% חינם ושעולה לייצר אותם וכו' וכו'. לתפארת מדינת ישראל. אין מתנות בחינם.
פורסם 2016 במרץ 149 שנים לא נראה לי שמישהו בכלל מתעניין ב-S7 הרגיל.. ההפרש במחיר לא הולך ברגל לכל אחד, לרוב האנשים סוללה של 3,000 מספיקה להרבה אנשים וגם הגודל קורץ לחלק. אני בהתלבטות...
פורסם 2016 במרץ 149 שנים ציטוט של Milford Cubicle לא נראה לי שמישהו בכלל מתעניין ב-S7 הרגיל.. אני קונה את ה-S7, לא אהבתי את הקונספט של ה-S6 EDGE (גם משימוש אצל חברים) ולכן אני מעדיף את ה-S7 הרגיל.
פורסם 2016 במרץ 159 שנים @Milford Cubicle בחנות שקניתי את המכשיר אמרו לי שנתיים אחריות יבואן רשמי וגם רשום להם את זה באתר של החנות. כשהסתכלתי עכשיו על ה"תעודת אחריות" של סמסונג שרשומה בעברית על חוברת קטנה של 2 עמודים רשום שנה אחריות. בשאר החנויות ברחבי הרשת רשום רק שנה אחת. מה אני עושה במידה והם "עבדו עליי" או "התבלבלו"...? כששאלתי את המוכר בחנות מה עושים במקרה של מימוש האחריות הוא אמר שזה נטו מול סאני ושזה לא קשור אליהם בכלל. בחוק רשום אחרת: תחנות שירות, מקום מסירת נכס לתיקון: "בית העסק בו רכש צרכן את הטובין (-נקודת המכירה) ישמש תחנת שירות, להוציא מקרים בהם קיימת תחנת שירות מרכזית במרחק של עד 15 ק"מ מנקודת המכירה." נערך 2016 במרץ 159 שנים על-ידי Titan7777
פורסם 2016 במרץ 159 שנים מ2016 כל טלפון שנרכש תחת אחריות של סאני מקבל שנה אחריות. אין יותר שנתיים פלאפון היחידה שמציעה מעבר לשנה זה מה שאני יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.