פורסם 2016 במרץ 129 שנים ציטוט של lmlm SD820 vs Exymos Battery Life http://browser.primatelabs.com/battery3/225157 http://browser.primatelabs.com/battery3/227825 וואו, זה הבדל משמעותי!! 9 שעות מול (יותר מ) 12 שעות, מעל 30% יותר זמן סוללה ב-Exynos!
פורסם 2016 במרץ 139 שנים ציטוט של Milford Cubicle אין שום קשר. כן. אמרתי את זה בלי קשר (: הסוללה פשוט מחזיקה הרבה זמן. עשו נכון כשהגדילו את הסוללה. אתה גם הולך לשדרג לגלקסי 7? מעניין למה סמסונג הורידו את הכיתוב בגב המכשיר "Galaxy S6 edge" מהגלקסי S7 ולמה ביטלו את האינפרא אדום? נערך 2016 במרץ 139 שנים על-ידי Titan7777
פורסם 2016 במרץ 139 שנים האמת - הIR היה אחד השיקולים שלי בקניית פלאפון. בעיקר בשביל שאחרי שאקנה טלפון חדש בעתיד הישן יוכל לשמש בין השאר גם כשלט אוניברסלי.
פורסם 2016 במרץ 139 שנים שלט אוניברסלי עולה כמה דולרים... מה גם שזה הרבה פחות נוח משלט רגיל (ובינינו, שתחליף טלפון כזה, תשאיר אותו על תקן שלט או שתמכור אותו?)
פורסם 2016 במרץ 139 שנים שלטים אוניברסליים זולים לא שווים כלום. הS3 הישן שלי נשאר כמכשיר גיבוי ומשמש בין השאר לשליטה על מכשירים ברשת. זה מאוד נוח, לא הייתי מתנגד גם לשליטת IR.
פורסם 2016 במרץ 139 שנים ב-LG G2 שלי יש IR, והאמת שזה היה בעבר שיקול חשוב אצלי. אבל בשנתיים-שלוש (?) שהוא אצלי השתמשתי בזה אולי פעם אחת בחיים. זה פשוט לא נוח, גם כי צריך להדליק את הטלפון ולהגיע במיוחד לשלט (אפילו אם הוא נמצא במרחק החלקה של הבר נוטיפיקציות) וגם כי העין שלו כלכך קטנה שבקושי קולטים אותו בכלל וצריך ממש לכוון מדוייק לכיוון המכשיר. יש לי שלט one for all 7960 שעלה 20$ בערך והוא מדהים, מעבר לעובדה שהוא שולט בהכל גם הטווח שלו טוב יותר מכל שלט אחר שהיה לי בחיים, כולל לעומת השלטים המקוריים של המכשירים. הוא משדר בהצלחה גם אם אין קשר עין ישיר בינו ובין המכשיר. למשל ברסיבר שלי, שמוסתר ע"י השולחן בסלון אם שוכבים על הספה בזוית מסויימת, כאשר אפילו השלט המקורי של הרסיבר לא קלט בצורה הזאת.
פורסם 2016 במרץ 139 שנים דווקא השלט בגלקסי 6 היה מצויין מבחינת קליטה, אבל הוא לא היה לומד ככה שהיתה בעיה להתאים אותו לדברים "פחות סטנדרטיים" כמו המזגן אצלי בבית
פורסם 2016 במרץ 139 שנים ציטוט של Diabetus תקנה אייפון שם תמיד יש כיתוב מאחורה לא נוגע באפל. למה אתה עצבני? כבר קניתי גלקסי S7 אדג' נערך 2016 במרץ 139 שנים על-ידי Titan7777
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.