עבור לתוכן

S7 Edge / G5 - מי מעניין יותר?

Featured Replies

פורסם

ה-S5 הוא חרא של טלפון, כמו כל שאר המכשירים של סמסונג עד ה-S6.

• תגובות 550
  • צפיות 78.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו טענה מאוד סובייקטיבית. הוא חרא כי הוא לא עונה על הדרישות שלך, על שלי כנראה שכן. מבחינת אמינות, אם S2 שרד 5 שנים (ויכל לשרוד יותר אם הייתי קצת יותר אכפתי אליו) ועדיין פחות או יותר עושה את העבודה, סמסונג די קנו אותי. ה-S5 שווה את המחיר שלו.

פורסם
ציטוט של xc1te

נצל"ש (איזה מילה ישנה)

יש לי S2 עם 16GB, אבל מערכת ההפעלה (4.1.2) הקצתה רק 2 ג'יגה מסך כל המקום לאפליקציות, מה שדי מבעס... ה-2GB נקראים כביכול "device memory" וכל השאר "USB drive".

יכול להיות שאני קצת (הרבה) מיושן ולא מעודכן, אבל זה נפתר בגרסאות החדשות של אנדרואיד? מתכנן על ה-S5\6\7 בקרוב (מקום אחסון אצלי זה קודש, אז כנראה ש5\7).

זו היתה בעיה ידועה בS2 שנפתרה רק ב3 והלאה. יש כל מיני אפשרויות לעשות REPARTITION אבל הן מסובכות ועלולות לגרום לBRICK  אם לא מבוצעות נכון.

פורסם

@xc1te אם הסתדרת עד היום עם S2, אז S5 יהיה שדרוג משמעותי עבורך.

היה לי S3 והוא היה עדיף משמעותית על S2 ולחברים שלי יש S5 והוא סביר מבחינת המהירות שלו עקב ה- TW של סמסונג.

כמובן ש- S6 ו- S7 יהיו טובים אף יותר, אך זה שאלה של עלות תועלת.

מהסתכלות זריזה בזאפ, נראה שהמחיר של S6 ו- S5 דומה מאוד, אז במצב כזה, אני אישית הייתי קונה את ה- S6.

פורסם

לא רק "דבק" כמו שנכתב פה בעבר..

ההגנה נגד מים של ה-S7 כוללת גם גומיות בכל הפתחים, רשת מיוחדת לפני הרמקול, ופד זיהוי לחות פנימי שאפשר לראות גם בלי לפתוח את המכשיר (ומעולה למימוש אחריות בעת הצורך בתור הוכחה כנגד התירוץ הקבוע של "קורוזיה" שיש באופן שיטתי ובלי קשר למציאות אצל כמעט כל החנויות השקרניות בישראל).

פורסם
  • מחבר

אם פותחים את האס7 הוא עדיין יהיה עמיד למים או שלא? לצורך תיקונים

פורסם

לא קיים ומעולם לא היה קיים שום מכשיר עמיד במים (לא טלפון, לא שעון נגד מים ולא שום מכשיר אחר) שפתיחה "חובבנית" שלו (ומעבדות פרטיות בארץ = פתיחה חובבנית) שמרה על ההגנה נגד מים. מאז ומעולם אם רצית לשמור על ההגנה נגד מים בעת פתיחת המכשיר זה דרש ביצוע של הפתיחה (או יותר נכון, של הסגירה) בצורה מקצועית ע"י בעל מקצוע שמכיר את הפרוטוקול של המכשיר הספציפי ולא ע"י חובבן.

זה נכון כשאתה רוצה לתקן שעון נגד מים וזה נכון כשאתה רוצה לתקן טלפון נגד מים.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

פד זיהוי לחות פנימי שאפשר לראות גם בלי לפתוח את המכשיר (ומעולה למימוש אחריות בעת הצורך בתור הוכחה כנגד התירוץ הקבוע של "קורוזיה" שיש באופן שיטתי ובלי קשר למציאות אצל כמעט כל החנויות השקרניות בישראל).

זה מצויין אבל צריך שופט שיסכים לקבל את זה כהוכחה שהחנות משקרת.

פורסם

זה לא כזה מורכב, אתה מתעד את צבע הפד הלבן לפני הגשת המכשיר למעבדה (בצילום וידאו מול הנציג בחנות), ואם המעבדה הישראלית השקרנית תטען אח"כ שמדובר בקורוזיה (כמו שהם תמיד טוענים השקרנים האלה) אז אתה תוכל להגיש את זה כראיה ולתבוע אותם בתביעות קטנות. במקביל תשלח מייל לסמסונג כדי שתהיה לך תשובה רישמית שלהם שמעידה שפד לבן = לא חדרה לחות למכשיר, ולא נשאר להם שום סיכוי.

פורסם

אני מקווה מאוד שזה יהיה המצב. אם כן זו כבר סיבה למה לקנות דווקא את הS7.

פורסם

א. זה לא הטלפון הראשון שמוגן נגד מים עם שקעים חשופים, אין עם זה שום בעיה

ב. וואו, טלפון אחד של מישהו שקיבל אותו לפני תחילת ההפצה הרישמית (גירסאות שמופצות לעיתונאים וכו' ועדיין לא בהכרח סופיים, במיוחד לא מבחינת התוכנה) ושהיתה בו תקלה נקודתית (אם בכלל, אתה לא יודע מה הוא באמת עשה איתו ולא מספר לנו, באיזה תנאים הוא נתן לו "להתייבש" וכו'...), שהוחלף למכשיר חדש לחלוטין בשניה שהמשתמש דיווח על התקלה - מזעזע!! מלחיץ!!

פורסם

הבאנצמרקים מאוד מאוד מרשימים, בעיקר בתחום הסוללה. מצפה לראות ביקורות של הדגם הכולל את המעבד Exymos שאמור להציג ביצועי סוללה טובים יותר מהSD820. 

ביקורת של phonearena

http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S7-edge-Review_id4164

אתר הנוטה לצד של אפל בכל הנוגע לביקורות, אך עדיין ידע לפרגן בביקורת ולתת 9.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים