עבור לתוכן

מישהו מוכן להסביר למה 600 ש"ח הבדל בין CROASIAR לGEIL?

Featured Replies

פורסם

GEIL 400MHz 2*512MB GOLDEN DRAGON תזמונים 2-3-3-6

CROASIAR TWINX 1024-3200LL 2*512 MHz עובד ב2-2-2-6

GEIL נחשבת חברה פחות טובה במשהו, שההבדל הוא כזה אסטרונומי?

פורסם

הקורסאיר מבוססים על ציפ' BH-5 או BH-6, שהם נחשבים לטובים ביותר לOC שאי פעם יוצרו, והופסק היצור שלהם.

פורסם

הקורסאיר מבוססים על ציפ' BH-5 או BH-6, שהם נחשבים לטובים ביותר לOC שאי פעם יוצרו, והופסק היצור שלהם.

למה סתם לבלבל אנשים?!?!?!

קורסייר על CH-5 והגולדן דרגון זה עם שבב שג'ייל יצרו.

ההבדל הוא בגלל כמה דברים -

1. תזמונים

2. חברה (קורסייר נחשבים מספר 1)

3. תאימות עם לוחות אם

האמת שאם אתה הולך על מערכת מבוססת אינטל אני ממליץ על הגייל , הם יגיעו ליותר באס מהקורסייר.

פורסם

היה לי זכרונות של CORSAIR 433MHZ והם היו סבבה מאוד... אבל אחרי משהו כמו שנה הם נדפקו לי וקניתי את הגייל ואני מבסוט מהם הם מגיעים יותר גבוהה מה CORSAIR ובתזמונים יותר נמוכים !! אבל הם צריכים דיי הרבה מתח ב 2.8V אפשר להגיע איתם גבוהה מאוד מאוד !

פורסם

אמנם המוצרים של קורסייר איכותיים למדי, אך ההבדל במחיר נובע בעיקר בגלל השם של קורסייר כיצרנית מוצרים איכותיים, ולא בגלל שהם אכן איכותיים.

פורסם

גם קורסאייר וגם גייל לא מייצרים צ'יפים.

ההבדל במחיר לא מוצדק מבחינת תוספת הביצועים, אבל מי שחייב להגיע הכי רחוק באוברקלוק קונה את ההכי טוב.

כמו שמכונית בחצי מיליון שקל לא שווה את המחיר שלה, אבל מי שחייב את ההכי טוב משלם.

פורסם

למה סתם לבלבל אנשים?!?!?!

קורסייר על CH-5 והגולדן דרגון זה עם שבב שג'ייל יצרו.

ההבדל הוא בגלל כמה דברים -

1. תזמונים

2. חברה (קורסייר נחשבים מספר 1)

3. תאימות עם לוחות אם

האמת שאם אתה הולך על מערכת מבוססת אינטל אני ממליץ על הגייל , הם יגיעו ליותר באס מהקורסייר.

לא תמיד נכון...

rev 1.1 של ה corsair הם BH-5/6.

rev 1.2 הם בCH-5. אם יש לו לוח אם שיכול לתת הרבה מתח לזכרונות (3.0v+) אז עדיף CH-5 xכי הם יגיעו אפילו ל 250באס.

פורסם

וחוץ מי זה לא בטוח בכלל שה CORSAIR יגיעו יותר רחוק מה GEIL ( לפחות עם הניסיון שהיה לי איתם !! )

פורסם

לא תמיד נכון...

rev 1.1 של ה corsair הם BH-5/6.

rev 1.2 הם בCH-5. אם יש לו לוח אם שיכול לתת הרבה מתח לזכרונות (3.0v+) אז עדיף CH-5 xכי הם יגיעו אפילו ל 250באס.

צודק בקשר לצ'יפים אבל לא כלכך בקשר לבאס , אני לא חושב שעם זכרונות ברוחב פס של 400 תגיע ל500...

ולעמירם - התוספת היא לא רק בביצועים , היא גם בתאימות עם לוחות...

פורסם

יש לי GEIL GOLDEN DRAGON DDR 400, הגיעו ל480 בדואל.

אני אישית חושב שCROSAIR הכי טובים, אבל הם לא משתלמים בכלל בכלל בקניית מערכת.

פורסם

כן , אם תראה לפני כן המלצתי עליהם במערכת מבוססת אינטל , על ציפסט NF2 הגולדן דרגון עושים בעיות.

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב להבדל בתיזמונים 2-2-2-6 לעומת 2-3-3-6.

אני ארגיש אותו בכלל (לא מיועד לOC)? כי ההבדל הזה עולה כמה מאוד שקלים...

פורסם

קודם כל התזמונים בקורסייר הם 2-3-2-6 , אם תשיג את גירסת 1.1 אז זה 2-2-2-6.

ובכלל ההבדל בין 2-2-2-6 ל2-3-3-6 הוא ממש קטן ויש הפרש של כ 100 נקודות ב3DMARK אבל שלא תתבלבל כי ההפרש בין 2-2-2-6 ל 2-4-4-7 הוא כ-1000 נקודות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים