עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ראוטר לא מחזיק

Featured Replies

פורסם

היי

כבר כתבתי על הנושא בעבר, אך לא היה לי זמן להתעסק בזה כמו שצריך ולכן אני כותב שוב.

אני עובד על תשתית בזק, ספק בזק בינ״ל. יש לי ראוטר 6740u h1 במשך שנתיים כמעט.

לאחרונה הוספתי מספר מכשירים שמתחברים בwifi כך שכיום בערך 6-7 מכשירים מתחברים לראוטר בwifi ו2 בחיבור קווי.

החיבור הקווי עובד ללא תקלות, אך בחיבור האלחוטי יש סוג של ניתוקים ברמה שכבר קשה לגלוש באינטרנט(יותר בלפטופ מאשר בסמארטפון).

מה אפשר לעשות על מנת לפתור את התקלה? חשבתי בתחילה על החלפת ראוטר, אבל עכשיו אני לא בטוח שגם זה יפתור את הבעיה.

תודה מראש =)

פורסם
ציטוט של Tal14

היי

כבר כתבתי על הנושא בעבר, אך לא היה לי זמן להתעסק בזה כמו שצריך ולכן אני כותב שוב.

אני עובד על תשתית בזק, ספק בזק בינ״ל. יש לי ראוטר 6740u h1 במשך שנתיים כמעט.

לאחרונה הוספתי מספר מכשירים שמתחברים בwifi כך שכיום בערך 6-7 מכשירים מתחברים לראוטר בwifi ו2 בחיבור קווי.

החיבור הקווי עובד ללא תקלות, אך בחיבור האלחוטי יש סוג של ניתוקים ברמה שכבר קשה לגלוש באינטרנט(יותר בלפטופ מאשר בסמארטפון).

מה אפשר לעשות על מנת לפתור את התקלה? חשבתי בתחילה על החלפת ראוטר, אבל עכשיו אני לא בטוח שגם זה יפתור את הבעיה.

תודה מראש =)

אני יכול להגיד לך שאני באותו מצב בדיוק. הפיתרון הוא הפיכת הראוטר+מודם למודם בלבד וקניית ראוטר יעודי.

ההמלצות כאן יכולות להגיע לאלפי שקלים, השאלה מה התקציב שלך והצורך שלך והתחיל לפי לחפש ביקורות.

פורסם
  • מחבר

ממש לא רוצה להשקיע על זה אלפי שקלים. עד שהוספתי 2-3 מכשירים הכל עבד בסדר ולכן אני חושב שלקנות ראוטר יציב יותר יפתור את התקלה. פחות בכיוון של ראוטר ומודם נפרד.

פורסם

אני כרגע משתמש בראוטר Vtech IAD604 של בזק. עד שעברתי אליו השתמשתי בלינקסיס E3000, ובאמת שאני לא מרגיש שיש הבדל או בעיות כלשהן מבחינת שימוש.

יש לי מחשב אחד עם יוטורנט פתוח 24\7, לעיתים עם הורדות של עשרות גיגבייט במכה ללא תקיעות, קריסות או האטות.

מחוברים אליו 1-2 טלפונים ולעיתים לפטופ בWIFI, ובצורה קווית מחוברים 2-3 מחשבים, טלויזיה סמארט, סטרימר, ממיר יס, מדפסת (כמובן לא צורכת רוחב פס).

ממליץ לבדוק אפשרות החלפה לנתב כזה. בד"כ אני לא מחבב את הציוד של בזק, ואני מכיר אותו כי עבדתי במוקד תמיכה שלהם בעבר, אבל הנתב הזה בהחלט הפתיע אותי לטובה.

נערך על-ידי The Coolest

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר שהחלפת ראוטר תפתור את הבעיה, מה דעתך על tp-link w9970?

עדיף מהvtech שהמלצת עליו?

פורסם

לא יודע, אישית לא מתמצא בתחום הזה יותר מדי.

בזמנו הE3000 היה ראוטר מצויין ואף פעם לא עשה לי בעיות.

בינתיים אני מרוצה גם מה-VTECH, ואין לי תלונות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. תודה. 

עוד מישהו? ממש חושב לקנות את הw9970 היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.