פורסם 2016 בפברואר 209 שנים PERFECTDISK היתה מועדפת עלי לרוב מהמוצרים המבוססים יותר בשוק. בגרסת הPRO. יש 30 יום נסיון אם אתה מעוניין. אחר כך תוכל לבחור אם להמשיך או לנסות משהו אחר. http://www.raxco.com/home/products/perfectdisk-pro אם תחליט להמשיך עם התוכנה ולהפכה לחוקית בדרך כלשהיא מבלי לשלם, תוכל לחזור חזרה לגיבוי *שיחסור מלא של לפני התקנת התוכנה ולהתקינה שוב מבלי שתדע שהיתה מותקנת כבר לנסיון. אם תרצה תוכל לשלם על המוצר. . ...(ישנם כמובן דרכים אחרות להפכה לגירסה חוקית מותקנת(לפחות מבחינת קוד התוכנה)... . *שיחסור - שיחזור המחסיר את הקוד דרכו התוכנה יודעת שהיא הותקנה כבר לנסיון. באדיבות המקדמניה לעברית. נערך 2016 בפברואר 209 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2016 בפברואר 209 שנים מחבר איך יכול להיות שהם נותנים את התוכנה לניסיון של 30 יום ? הרי לבצע איחוי קבצים זה לא משהו שצריך לעשות כל יום ,אלא פעם ב.... אז כל מי שיוריד ויבצע איחוי קבצים ימחק אותה לאחר מיכן. אז איך הם ירוויחו מהעניין ?
פורסם 2016 בפברואר 209 שנים אתה לא צריך משהו מעבר לזו הכלולה בחלונות, היא יודעת לעשות את העבודה היטב. שים לב שלא מומלץ לעשות איחוי לכונני SSD/Flash. נערך 2016 בפברואר 209 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2016 בפברואר 209 שנים תוכמה טובה מאד היא VOPT ההורדה חופשיח לא יודע אם היא חינמית ממש. חלונות 10 מזהה בנקוי SSD .
פורסם 2016 בפברואר 209 שנים מחבר יש לי ווינדוס 7 אין משהו שמובנה בווידנוס 7 שמאפשר לבדוק איזה כונן יש לי ? משהו כמו ללחוץ קליק ימני איפשהו ?
פורסם 2016 בפברואר 209 שנים מחבר ציטוט של Ivan הוא כנראה רגיל למדי. זה אומר שיש לי SSD FLASH או אין לי ? נערך 2016 בפברואר 209 שנים על-ידי רקיע
פורסם 2016 בפברואר 209 שנים אני גם ממליץ על perfect disk pro, תוכנת האיחוי הכי טובה בשוק, נמכרת במחיר של כ100 ש״ח, רישיון לשלושה מחשבים, שים לב שאם תכנס לעמוד הקניה של התוכנה ואז תנסה לצאת ע״י לחיצה על כפתור backward בדפדפן, מייד תקבל הודעה שמציעה הנחה של 25% ברכישה. מניסיון, מסיימת איחוי לכונן של 1tb מלא במשחקי steam בפרק זמן של כשעתיים, אותו כונן לקח ל defragler החינמית יותר מיום וחצי לסיים.
פורסם 2016 בפברואר 209 שנים מחבר YANAIW תודה הפעלתי את התוכנה והיא כבר פועלת ושוב השאלה יש דרך קצרה לבדוק איזה כונן יש לי או שאני חייב להוריד תוכנה כדי לגלות את זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.