עבור לתוכן

רגע לפני ההשקה: כולם יכולים להתנסות ב-The Division בסוף השבוע הקרוב

Featured Replies

פורסם

רוצים להתנסות במי ידיכם (ועיניכם) במשחק החדש והמדובר של יוביסופט, לפני שהוא מושק במחיר מלא? ביום שישי הקרוב תהיה לכם הזדמנות

חודש מרץ מסתמן כמו חודש חם במיוחד לחובבי המשחקים ב-PC, עם השקות צפויות לכותרים כמו Far Cry Primal, היטמן השישי, Need for Speed – וגם The Division של יוביסופט.

משחק הפעולה השאפתני בעל האלמנטים שהושאלו היישר מעולם משחקי התפקידים וה-MMORPG סיים לאחרונה בדיקות בטא סגורות, עם לא מעט פערים אך גם שלל מחמאות שבאו לאחר שנוצרה תחושה כללית כי יהיה זה עוד כותר של המפיצה הצרפתית שייראה לבסוף כמו צל של האופן בו הוצג בתחילת הדרך – וכעת, אולי כדי לחזק עוד יותר את הבטחון במשחק, ביוביסופט מתכננים לתת לכולם הזדמנות להתנסות בו, במסגרת בטא פתוחה.

תמונות עדכניות מגירסת ה-PC מציגות מאפיינים ויזואליים לא רעים בכלל

רוצים להתנסות? כל מה שצריך לעשות הוא לפתוח את תוכנת ה-uPlay שלכם, למצוא את The Division תחת לשונית המשחקים החינמיים, להוריד – ולהתחיל לשחק

הבטא הפתוחה לגירסת ה-PC תחל ביום שישי הקרוב, ה-19 בפברואר, ותימשך עד ליום ראשון ה-21 בפברואר, כשכל בעלי חשבון וקליינט ה-uPlay יוכלו להשתתף, ועם רשימה בלתי מבוטלת של תיקונים ושיפורים מובטחים מהבטא הסגורה.

tdv1

tdv

הבטא הסגורה המחישה ש-The Division הוא משחק שמסוגל בהחלט לאתגר גם את מערכי החומרה העדכניים והועוצמתיים ביותר – האם נראה שיפור בתחום בבטא הפתוחה, פחות משלושה שבועות לפני ההשקה המעשית?

האם נראה גם שיפור בביצועים לעומת המצב הלא ממש מחמיא בבטא הסגורה? האם הבטא הפתוחה הזאת תהיה המנוע שיסייע למשחק ליצור באזז גדול ותוביל אותו להצלחה כלכלית, כמו במקרה של Star Wars Battlefront בסוף השנה שעברה? התשובות בקרוב

https://hwzone.co.il/%D7%A8%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%91-the-division/

פורסם

אחרי סופ"ש עם המשחק הזה, אני חד משמעית רוכש אותו!

אחלה משחק, אהבתי מאוד את השליטה בדמות וכל הרעיון מאחורי המשחק די מעניין.

דבר אחד די מעצבן במשחק זה ההגעה ממקום אחד לשני, למה הכוונה...

אם אני בוחר לבצע משימה אחת ומסיים אותה, אז צריך לעשות "מסע כומתה" למשימה הבאה וזה קצת מעצבן.

היה נחמד אם הייתה אפשרות של "דילוג" ממקום למקום ע"י הקלדה על האייקון במפה.

בסה"כ אני מאוד אהבתי...משהו טוב קורה בזמן האחרון ביוביסופט (R-SIX).

פורסם

יש חבר'ה שמתכננים לשחק? אני רוצה לקנות אותו אבל למען האמת אין לי עם מי לשחק וזה נראה כמו משחק שהרבה יותר כיף לשחק עם חברים, אם אין כאלה אז לפחות לא לבד :)

פורסם

^ אני מסכים איתך, אני רואה חיסרון גדול לשחק את המשחק הזה לבד.

אם יש פה חבר'ה בני 25 צפונה, שלחו הודעה פרטית ונקים סקוואד :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים