עבור לתוכן

שמועה חלונות 7 מפסיקה לעבוד למעבד Skylake

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני קונה מחשב חדש וחזק מאוד. בשביל לשחק משחקים כבדים.
שמעתי מיקרוסופט לא תתמוך בחלונות 7 ו-8 עם מעבדים חדשים Skylake, האם זה נכון?
יש לי בבית חלונות 7 64BIT. לפני שאתקין על מחשב החדש. האם חלונות 7 יעבוד על מעבד Skylake לאורך כמה שנים?
אני לא מיתכוון תמיכה טלפונית.

בתודה מראש!

פורסם

איזו סיבה יש להישאר עם חלונות 7? 

פורסם

איזו סיבה יש לא להישאר אתה?

אם איני טועה, משמעות הפסקת התמיכה היא כבר עכשיו אי תמיכה בחלק מהפיצ'רים (וכתוצאה מכך מהירות פחותה), תמיכה הקיימת רק בווינדוס 10, ובעיקר אי שחרור עדכונים שיגרמו למערכת לעבוד עם מעבדים חדשים שיצאו, אם יידרשו כאלו. כרגע היא עובדת.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

@Nand

1. יש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם או פשוט לא רוצים לקנות מערכת הפעלה חדשה בכל פעם שגירסה חדשה משוחררת לשוק. נכון, במקרה הספציפי הזה אפשר לעדכן ישירות ל Windows 10, אבל זה לא תמיד היה או יהיה נכון.

2. יש אנשים שאוהבים את המראה או/ו התכונות של מערכת הפעלה מסויימת ולכן הם לא רוצים לשדרג. אני אישית לא כל כך אוהב חלק מהתכונות ב Windows 10 כמו העידכונים האוטומטיים והשליטה המופחתת שיש למשתמש כמו גם את התחושה שמדובר במערכת הפעלה שמיועדת יותר למכשירים ניידים ופחות למחשבים נייחים.

@efi1924

קשה לי להאמין שלא תוכל להתקין מערכת הפעלה כמו Windows 7 על מעבד Skylake. למעשה, הבעיה העיקרית היא התמיכה ב USB בזמן ההתקנה - אם התקני הקלט שלך (העכבר והמקלדת) מחוברים לחיבורי USB 3.0 או אם מדיית ההתקנה שלך היא כונן USB, הדרייברים המובנים בהתקנה של Windows 7 לא יזהו אותם, שכן אין ב Windows 7 תמיכה מובנית ב USB 3.0. אם בלוח האם אין חיבורי USB 2.0 כלל, אז הפתרונות האפשריים הם חיבורי מקלדת ועכבר עם חיבור PS/2, התקנה מכונן אופטי (בעזרת דיסק DVD) או עדכון תוכנת ההתקנה של Windows 7 כך שבזמן ההתקנה תהיה תמיכה בחיבורי ה USB שבמחשב.

כמובן שברגע שמערכת ההפעלה Windows 7 עובדת על המחשב היא לא תפסיק לעבוד כתוצאה מעדכון כלשהו, אולם עם הזמן התמיכה במערכת ההפעלה הזו תופסק - לא ישוחררו עבורה עדכונים (ובפרט עידכוני אבטחה) ויצרני החומרה יפסיקו לשחרר דרייברים המתאימים לה עבור החומרה שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובות שלכם. אני אחשוב אולי לא אתקין חלונות 7 אנסה לעבור חלונות 10. אין לי ברירת מחדל.

יש לי שאלה אחרונה...

בקרוב אקנה מחשב חדש. לפני שאני קונה בדקתי באתרים וראיתי
לוח אם Asus MAXIMUS VIII HERO השאלה לוח אם + והמעבד Skylake
מתאים לעבוד זיכרון אחד בדגם Kingston HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz
האם זה בסדר מבחינה לוח אם ומעבד וזיכרון וזה יעבוד?

אגב: אני מישתמש בספק כח Corsair CP-9020037-EU AX860I Modular 860W

בתודה!

:)

פורסם

1. מערכת ההפעלה Windows 10 יודעת לנצל יותר טוב את מעבדי ה Skylake, ולכן במקרים מסויימים הם יציגו ביצועים עדיפים מאשר במערכת הפעלה ישנה יותר כמו ה Windows 8.1 או ה Windows 7.

2. מבחינת התאימות של מעבד Skylake, הלוח MAXIMUS VIII HERO של Asus ומודול זיכרון DDR4 בנפח של 16GB לא צריכה להיות בעיה.

3. במידה ואתה קונה את המפרט שתיארת, אני מציע שתבדוק היטב את מחירי הזיכרון, שכן מודולי זיכרון בנפח של 16GB יכולים להיות פחומ משתלמים מאשר שני מודולי זיכרון בנפח של 8GB כל אחד.

פורסם
  • מחבר

קלטתי הבנתי. תודה רבה על עזרה.זה נעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים