עבור לתוכן

התייעצות רכישת טאבלט ללימודים לילד וחסימה של כמה אפשרויות

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות טאבלט לבני שישמש לקריאת ספרים וורוד לבית ספר. באזור שבין 7 אינצ' ל-9 אינצ'.
אני רוצה למחוק את האפשרות לגישה לאינטרנט ולאפליקציות, הבנתי שיש משהו שניקרא רוט (ROOTׂׂ) לגשת לקבצים הפנימיים, לשנות ולמחוק אותם.
על איזה מכשיר את ממליצים ואיך אני יכול לערוך את הקבצים?

מה שאני חשבתי עליו בנתיים זה AMAZON FIRE 7.
http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454899170&sr=8-4&keywords=amazon+fire+7
הוא דיי זול, השאלה אם אני יוכל לערוך את הקבצים, או אולי יש משהו יותר זול או אמין, כיוון שהוא צריך לשמש רק ללימודים.

פורסם

אני לא מבין גדול ברוט אבל אני חושב שאתה לא יכול למחוק את הגישה לאינטרנט,וגם אם כן נראה לי עדיף למחוק את הדפדפן.

לגבי הטאבלט אין לי זמן להסתכל על המפרט והכל אז תחכה שמישהו אחר יענה.

פורסם

Amazon Fire זה הטאבלט הכי זול ואמין שתוכל למצוא. עם זאת, האנדרואיד שלו אינו אנדרואיד רגיל, ולא תוכל בקלות להוריד אפליקציות מהחנות של גוגל, אלא רק לאחר התעסקות והתקנת החנות שלהם.

עם Root תוכל רק להסיר אפליקציות מובנות, לא תוכל למנוע גישה לאינטרנט מאפליקציות או התקנת אפליקציות חדשות. תצטרך לבצע את זה באמצעות אפליקציות יעודיות שאני מסופק אם יעבדו על האנדרואיד של אמאזון. ראיתי אלנטרנטיבות בחנות של אמאזון שיכולות לעבוד.

אישית הייתי מנסה, 40$ שווה את הניסוי.

פורסם
  • מחבר

תודה,

על איזה טאבלט היתה ממליץ? נכון ש40$ זה לא הרבה אבל יש גם זמן משלוח ארוך..

אחרי חיפוש נתקלתי בזה

http://forum.xda-developers.com/amazon-fire/development/wip-achieving-root-thread-t3238152

עם ROOT כפי שמוצג בקישור אני יוכל להתקין GOOGLE PLAY? וכל תוכנות שמתלוות איתו?

איך בכל זאת אפשר לחסום את האינטרנט?

פורסם

אתה יכול למחוק את הדפדפן (כנראה) אבל למה שתרצה לחסום את הגישה לאינטרנט,איך בדיוק תשתמש בgoogle play בלי איטרנט?או סתם לעדכון של תוכנות/של המכשיר עצמו.

פורסם
  • מחבר

התכנון זה להוריד את התוכנות שצריך ואז לחסום גישה לאינטרנט.

פורסם

עדיין לא רואה את היתרון בכך,אם פתאום תצטרך אינטרנט,גם ככה אם אתה מוחק את הדפדפן אין לו גישה לאינטרנט.ואם תוריד google play מן הסתם תצטרך אינטרנט כדי לעדכן אפליקציות.

אם אתה באמת רוצה שהוא לא יוכל להתחבר לאינטרנט תוריד אחד מאפליקציות ה-applock כדי לחסום את ההגדרות של המכשיר,ככה רק אתה תוכל להשתמש באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אם אני משתמש ב-APPLOCK אי אפשר לבטל או משהו כזה על ידי ריסט של המכשיר?

איך אני מוחק אפליקציות שכבר באות עם המכשיר? במכשיר של אמזון עד כמה שבדקתי זה לא ניתן בלי ROOT.

פורסם
ציטוט של userk

עם ROOT כפי שמוצג בקישור אני יוכל להתקין GOOGLE PLAY? וכל תוכנות שמתלוות איתו?

גם בלי Root. 

חייב Root בשביל למחוק אפליקציות מובנות, לא חייב בשביל לחסום אותן עם סיסמה.

כל חסימה שהיא, כולל מחיקה של אפליקציות מובנות, אפשר לבטל על ידי איפוס של המכשיר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים