פורסם 2004 באפריל 821 שנים יצא לא רע רק שזה כולה ניירהייתי ממליץ לך לגזור ההפך.. להשאיר את הדף הגזור עם החורלהדביק אותו על המארז שכאילו האש תיהיה לבנה מהפח של המארזואז לעבור עם ספריי.. שהצבע ישאר על המארז בדמות האש..מצטער אם לא הייתי מספיק מובן
פורסם 2004 באפריל 821 שנים וחחחחח תתעלם מההודעה הקודמת שלי אני מסטול טבעית חשבתי אתה מתכוון להשאיר את זה ככה בלי לצבוע רק מודבק ;D
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אתה יכול להשתמש בכפתור "מחק" להודעה שאתה לא צריך יותרבכל מקרה אתה יכול לעשות גוונים לאש בצבע אדום\צהוב כי צבע אחד יהיה קצת משעמםתעשה משחק עם הספריי.. שלא יהיה צבע שיגמר ויתחיל במקום אחד כמו קו אלה גוונים זה אמור לצאת יפהמקסימום תמיד אפשר למחוק עם טרמפנטין ולהתחיל מחדש אחרי יבוש
פורסם 2004 באפריל 921 שנים 1. הראשון בהרבה יותר טוב!!! 2.ייצא ממש יפה!!! 3.יש מצב אתה לא יודע יכול לסרוק את זה או משהו?,אני חייב כזאת לא למחשב אולי אפילו לחדר או מששהו זה ממש יפה ולי יש ידיים שמאליות אני לא יצליח להכין כזאת שבלונה
פורסם 2004 באפריל 921 שנים הכי טוב שתבחר בראשון (לפי דעתי) ותצבע עם ספריי למתכת ונראה לי שצריך (או חייב)לשייף לפני הצביעה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.