פורסם 2004 באפריל 821 שנים איזה קבוצה דפוקה בראש ! היא לא יכולה לנצח משחק אחד כמו שצריך תמיד היא צריכה לעשות התקף לב לאנשים ! אפשר לחשוב שחסרלנו מתח כזה במדינה הזאתועכשיו מבצע !קנה מנוי שנתי למכבי בשנה הבאה ותקבל מנוי לשח"ל חינם !
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מכבי הרגו אותי היום, הזדקנתי בעשר שנים בגללם היום. אני חושב שאני רואה כבר את השיערות הלבנות מבצבצות...
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אלוהיםםםםםםםםםם איזה משחק, אני עדיין בשוקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!! ואאאאאייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o:o :o :o :o :o
פורסם 2004 באפריל 821 שנים SO AS A SMART MAN USED TO SAY - SHARP OWNZ YOU ALL BITCHS D;D;D;@:@!:D:@:!:@:~:~:E:~:~!D:~:~! HAA !!
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אם ככה יהיה כל משחקאני יקבל התקף לב לפני שהפינל פורד יסתיםלא מאמין שתצטרך לראות יותר ממשחק אחד...(אם אתה מבין למה אני מתכוון...)אם תרצה לראות את המשחקים האחרים ורק לבכות למה הצהוב(דהוי) לא שם, אבל זו כבר החלטה שלך.... ;D ;D ;D
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אני לא חושב שהתרגשתי כל כך מאז גמר ליגת האלופות, מנצ'סטר נגד באיירן. איך שקרענו את הגרמנים...בכל אופן, אני מקווה שבפיינל 4, ילך יותר חלק ולא יוציאו לנו ככה את הנשמה ואת המיץ
פורסם 2004 באפריל 821 שנים איזה משחק מלחיץ!!!!!!!!אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתחייב כרטיס לפיינל 4!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.