פורסם 2004 באפריל 821 שנים לאבא שלי יש בעבודה מקדח כוס. אבל יש לו כוסות רק בגודלים של 75 ו-85 MM.אני יודע שאפשר לקנות בזול כוס 80 ממ מחנות אבל הכוסות שלאבא שלי יש הם ממש איכותיות, מהסוג שעולה 300 ש"ח, ומשמשים אנשים שעובדים בהם במקצוע שלהם.אז אם אני אעשה חור עם מקדח 75 או 85 ממ זה יתאים למאוורר 80ממ?ועוד משהו: אני הורדתי את השרטוט המוכן שיש במדריך האתר של מאוורר 80MM, והוא לא עגול!!!!!! למה הוא לא עגול? (השרטוט שלפיו אני אמור לחתוך את חור הכוונה)
פורסם 2004 באפריל 821 שנים 75 יהיה מספיק טוב למאורר 80 ו85 יהיה מספיק טוב למאורר 92 אל תעשה יותר גדול מהמאורר כי אז יהיה בעיה עם החורים לברגים.. והציור לא עגול במדריך כי רוב המאוררים מגיעים עם חור פנימי לא עגול
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר 75 יהיה מספיק טוב למאורר 80 ו85 יהיה מספיק טוב למאורר 92 אל תעשה יותר גדול מהמאורר כי אז יהיה בעיה עם החורים לברגים.. והציור לא עגול במדריך כי רוב המאוררים מגיעים עם חור פנימי לא עגול תודה אחי ועדיין לא הבנתי לגביי החור של העיגול: איך המאוורר אמור להיכנס לתוך חור לא עגול? הרי המאוורר עצמו עגול נדמה לי.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים חחחח לאן הוא אמור להכנס אחיהמאורר יושב מתוך המחשב צמוד לפח אם זה לדלת או לגג ומחוזק עם ברגים מבחוץהחור רק נותן לאוויר להכנס כמו החור מאחורה במארז..
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים מחבר חחחח לאן הוא אמור להכנס אחיהמאורר יושב מתוך המחשב צמוד לפח אם זה לדלת או לגג ומחוזק עם ברגים מבחוץהחור רק נותן לאוויר להכנס כמו החור מאחורה במארז.. וואלה נכון אחיהתבלבלתי וחשבתי שהמאוורר כולו עגול וצריך להיכנס לעיגול שאני מכיןתודה על העזרה עכשיו הבנתי איך עושים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.