עבור לתוכן

האם כדאי לחכות לכרטיסי מסך החדשים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעונין בלהחליף כרטיס מסך (הנוכחי הוא HD7950) השאלה האם כדאי לחכות לדור החדש של הכרטיסים שיצא השנה או לקנות מהדור הנוכחי ואם מהדור הנוכחי איזה כרטיס.

תקציב 3500~ והולך לשמש למשחקים באיכות גבוהה יתחבר ל2 מסכי FHD 24" ועבודה בתלת מימד בתוכנות מאיה מאד בוקס זיבראש וכו וגרפיקה בכללי (פוטושופ לייט רום וכו) ועריכת וידואו בפרימייאר.

תודה רבה.

פורסם

בתקציב כזה הייתי מחכה... עוד לא יודעים מה יהיה.

מצד אחד הכרטיסים שעכשיו הם די משתלמים מבחינת המחיר וצריכת חשמל, בדגש על 970. מצד שני אומרים כי הדור הבא של הכרטיסים יביא עוצמות אחרות והרבה יותר גדולות.

פורסם
  • מחבר

זאת ההתלבטות שלי על סמך השמועות מצד שני הכרטיס הנוכחי כבר כמעט מת (מראה ארטאפקטים על המסך קורס מתחמם על יתר המידה ועוד נפלאות) עקב סדרת הפסקות חשמל שנגרמו משריפה בבינין כניראה אקנה את ה980TI ומקסימום אם יהיה הבדל גדול אמכור אותו ואשלם את ההפרש או שפשוט אשאר איתו כי זה יהיה למשוך עוד כמעט שנה עם הכרטיס התקול.

תודה רבה על התגובה :)

פורסם

אמממ.. דווקא המחיר של ה980TI בארץ לא משתלם כל כך. די יקר.

פורסם
  • מחבר

ההיתה ממליץ על ה970? הבנתי שיש לו בעיות בזיכרון וכמו שאמרתי אני מחפש מערך למשחקים באיכות גבוהה (מאוד) ועבודה בתלת מימד הוא יוכל להחזיק?

פורסם

הבעיה שלו בזיכרון היא שהוא 3.5GB ולא 4 ו0.5GB 'חלש' מהאחרים.

עדיין, הTI הוא 6GB לא ? אני חושב ש6. 

לגבי עד כמה הוא יחזיק אני לא ממש יודע אבל אני יודע שהוא כרטיס די חזק ומאוד משתלם.

אתה רוצה שאמצא לך את ההצהרה המדויקת של נוידיה בנושא ? נראה לי אייבורי תרגמו אותה או משהו

פורסם
  • מחבר

אני אשמח זאת הסיבה העיקרית שנמנעתי מימנו, על פי מה שאני רואה באותו מכיר של 980TI אהיה יכול לקנות 2 970 ולעשות SLI.

במידה ואני הולך לכיוון הזה של הSLI האם לדעתך יהיו תוצאות טובות יותר מאשר 980TI (לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה מידי באינטרנט) והאם ספק 750W יספיק?

מפרט:

מעבד:i7 6700K

לוח אם:asus maximus viii hero

זכרונות:kingstone ddr4 2600MHZ 16GB (2X8GB(

השאר לא אמור להיות רלוונטי יותר מידי לצריכת חשמל וכו עד כמה שאני יודע

פורסם

מארז ? קירור מים ? יש דברים שזוללים די הרבה וכן יכולים להשפיע.

SLI לפי השוואות שקראתי אמור לתת תוצאות טובות יותר. 

הנה ההצהרה 

https://www.ivory.co.il//files/GTX970.pdf

עכשיו אני שואל באמת, זה שיש לך זה נחמד, אבל אתה באמת צריך מערך של כרטיסי 970 ? 

הלוח שלך תומך בSLI לא ?

קנה 970 אחד, אם באמת תרגיש שאתה לא מקבל מספיק ביצועים תוסיף עוד אחד.

לגבי הספק, על הנייר, לא אמור להספיק. למערך כמובן. אבל אני לא יודע מה בדיוק המפרט שלך ומה יש לך בפנים ומה לא, בכל מקרה, נראה לי שיהיה בסדר אם כי גבולי. השאלה גם עד כמה הספק איכותי (?)

פורסם
  • מחבר

בנוגע להספק בדקתי במחשבון צריכת חשמל של קולר מאסטר והוא אמור להספיק (יש לי ספק thermaltake 750W 80+bronze חצי מודולרי).

הלוח תומך SLI.

בחלק מהמקומות שראיתי אמרו שיש יתרון לSLI וחלק אמרו שלא אני עכשיו מנסה למצוא בהקשר של עבודה בתוכנת מאיה ומאד בוקס.

כמו שאמרתי קודם אני רוצה לשחק בסטינגס הגבוהיים מאוד ומעבר למשחקים אני משתמש בו לצורך עבודה על מודלים תלת מימדיים ואנימציות שאני מרנדר ומושפעים מהכרטיס ומיכיון שזה המחשב היחיד שלי אני רוצה לתת לו את מירב הכוח בתקציב הזה כדי שיחזיק את השימושים של היום ובעתיד שלא אצתרך להתעסק בזה יותר מידי לעתיד הקרוב והפחות קרוב.

המפרט המלאה לכל מקרה:

מעבד:i7 6700K

לוח אם:asus maximus viii hero

זכרונות:kingstone ddr4 2600MHZ 16GB (2X8GB(

SSD:סאנדיסק 250GB III

הרד דיסק: WB BLUE 2TB

כרטיס רשת אלחוטי של גיגבה ביט (קיבלתי עם הלוח אם הקודם)

כונן DVD

קירור מעבד: נוקטה NH-D 14

מארז: thermaltake chaser mk-i

ספק: thermaltake 750W 80+bronze חצי מודולרי

פורסם

כל 970 צורך 140 וואט.

ולגבי שני המסכים, אני מתאר לעצמי שתשחק על מסך יחיד, לא? למסך FHD יחיד 970 זה מספיק לגמרי.

ה-3.5GB זאת שטות, לקח כמה חודשים עד שמישהו שם לב לזה בכלל. זה כרטיס מהיר.

פורסם

באפריל אמור לצאת הכרטיס TITAN החדש של אנוידיה עם מפרט מטורף, אני הייתי מחכה קצת. די סביר שהכרטיס היורש ל-980 יצא לא הרבה אחריו ויהיה הרבה יותר טוב מה-980.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים