עבור לתוכן

ראיה נוספת לכך שלחוכמה יש גבול, אך הטמטום פשוט ממשיך לחגוג

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם היה מדובר בבדיחה או בבחורה צינית, לא היה טעם לפתוח את הת'ראד הזה.

זה מה שהיא הזמינה.

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה לנו גם קטעים מפגרים... לאבא שלי יש מסעדה סינית אל כשרה בבאר שבע

וכמעט כל יום אנשים מתקשים ושואלים אם אנחנו כשרים ואנחנו עונים להם שלא אז פתאום היא צועקת בפלאפון

יששששששששששש יששששששששששש :P

זה הורג אותי מצחוק ::)

פורסם

כל כך צודק

(ומה שאני הולך להגיד כנראה יעורר וויכוח)

אני אף פעם לא הבנתי את הרעיון הזה של להיות מסורתי או מאמין רק כשזה מתאים לך. יש המון אנשים שאני מכיר שאוכלים חזיר, בשר עם גבינה, מנגל וביום שבת ודברים כאלו אבל כאשר מגיע יום כיפור או חג אחר פתאום מחליטים שחייבים לשמור על המצוות שלו וכל השאר כופרים ::)

בדיוק בגלל זה אני "כופר" ולא צם ביום כיפור ומשחק במחשב כל היום כי אין מה לעשות כשכל החברים שלך צמים....

ואחרי זה יוצאים לסיבוב איתם אחרי שהורדת איזה פיתה עם נקניקיות ורואה אותם מתענים :P

איזה בנאדם רע אני

מגיע לי להשתלט על מיקרוסופט

רוקפורד, אולי היא סתם נסתה לשגע את המוכר?

פורסם

היה לנו גם קטעים מפגרים... לאבא שלי יש מסעדה סינית אל כשרה בבאר שבע

וכמעט כל יום אנשים מתקשים ושואלים אם אנחנו כשרים ואנחנו עונים להם שלא אז פתאום היא צועקת בפלאפון

יששששששששששש יששששששששששש :P

זה הורג אותי מצחוק ::)

זה לא כולכך דפוק מה שקרה לך...

חשוב על זה שהם גויים *שיעול* טפו *שיעול* , ושהם לא ממש אוהבים אוכל כשר... נגיד הם אוהבים גדי בחלב אימו [^_^] אז הם שמחים שיש ...

מה אני לא צודק?! ::)

פורסם

OFF TOPIC

אכלתי מספר פעמים בסניף הזה (קרוב לאיפה שאני גר בזמן שירותי הצבאי). וזה הסניף הכי שכונתי של מקדונלס שראיתי בחיים...

פורסם

OFF TOPIC

אכלתי מספר פעמים בסניף הזה (קרוב לאיפה שאני גר בזמן שירותי הצבאי). וזה הסניף הכי שכונתי של מקדונלס שראיתי בחיים...

כניראה שלא ראית את הסניף בשכונה שלי , כל רגע באים לשם חבורה של ילדים קטנים ומנצלים את הזכות החוקית שלהם לדרוש כוס מיים

ולמוכרים אין ברירה אלה להביא להם ...חוץ מזה יש שם את המוכרות הכי מכוערות מכל המקדונלדסים בארץ ! זה ממש על סף הוצאת התאבון ! :puke:

נ.ב בקטע של להזמין איזה המבורגר(1 לא 4) עם דיאט קולה זה נראה מצחיק אבל יש לזה הסבר הגיוני שמישהיא אמרה לי פעם אבל אין לי כוח לפרט

פורסם

אין כמו פלאפל טרי.

אפרופו באר שבע, פלאפל הירוק שולט!!!

בית הפול 2 מול המשטרה שולט !!!

הכי עממי, הכי בריא, והכי טעים.

falafel_index.jpg

בעודי מחפש תמונה של מנת פלאפל אני נתקל באתר שווארמה של .... "האחים כמובן..."

http://www.gnm21.com/achim/direction.htm

בזמן האחרון כולם אחים.

והאמת היא שזה :

the-brothers-4.jpg

עדיף על קציצה עלובה של מקדונלד'ס.

פורסם
  • מחבר

צריך לברר אם ה"תרבוש" מוכרים לאפות כשרות לפסח, מנסיון זה לא רע בכלל.

פורסם

כל כך צודק

אני אף פעם לא הבנתי את הרעיון הזה של להיות מסורתי או מאמין רק כשזה מתאים לך. יש המון אנשים שאני מכיר שאוכלים חזיר, בשר עם גבינה, מנגל וביום שבת ודברים כאלו אבל כאשר מגיע יום כיפור או חג אחר פתאום מחליטים שחייבים לשמור על המצוות שלו וכל השאר כופרים ::)

זה באמת הולך לעורר ויכוח ואני לא מבין למה העלת את זה!?

כל אחד באמונתו יחיה וזהו... אני מאמין שבן אדם ככל שהוא יעשה יותר מצוות יהיה לו יותר טוב. אם אתה מאמין אחרת אז סבבה לך מה אני יגיד לך, אבל מה שאני כן יודע זה שאתה לא יכול להעביר ביקורת על האמונה של אנשים אחרים (כי כמו שאמרתי מקודם איש איש באמונתו יחיה...).

פורסם

וואללה אני לא יודע איך אפשר לאכול לחמנייה כשרה לפסח זה גועל נפש, כול דבר שהיה אמור להיות בו קמח והוא בלי לכבוד פסח הוא גועל נפ]ש, אישית אני שומר כשרות ואני פשוט "מתענה" שבוע בלי לחם אחרי זה אני טוחן כמו בהמה מופלטות ולחם עד פסח הבא (בכיפור מפסיק :-[).

בקשר למה עדיף מקדונלדס או לאפה, אני יכול להגיד דבר אחד אני בנאדם מאוד רזה (רזה מידי) ובכול זאת מקדונלדס פשוט לא מסביע אותי אלה אם אני לוקח דאבל מק רויאל עם הכול מוגדל וגם אז אני יכול להכניס עוד המבורגר של ארוחת ילדים.

דבר שני מקדונלדס לא כזה טעים לכן אני מעדיף איזה באגט פרגיות או משהו יותר עממי ולא איזה קציצה שעשויה מהאוזניים של הפרה של יאסין במצב כזה צריך לרשום זכרונו לברכה אני רושם תודה לאל כול כלב בא יומו!!!.

פורסם

גם אני אכלתי שם הרבה, כמו שמישהו ציין זה באמת סניף שכונה...

לפני סרטים תמיד מפוצץ שם ואתה רואה תמיד ילדים זורקים אוכל אחד על השני ושמח שם.

קיצר, מקדונלדס זה פשוט זבל ואני החלטתי שאני פשוט לא דורך שם אלא אם כן אני ממש ממש ממש רעב מת ואין אף מקום אחר (שזה מקרה נדיר), ביום שישי הייתי באגאדיר אם אתה מכיר (יש אחד סניף בדרום ואחד בנמל ת"א הישן ליד רידינג, בדיוק אחרי הגשר) אתה רואה... דבר ראשון זה מקום סטייל רציני, עם באר ופול כוסיות. לא יקר מדיי (מקדונלדס זה כל כך יקר ביחס למה שאתה מקבל וגם ביחס לאיכות), אוכל סוף הדרך ויש להם המבורגרים ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ

... טובים :D ת'אמת אולי הכי טוב שאכלתי בחיים, פשוט מעדן ואתה יוצא משם עם תחושה של אוכל שאתה מקבל רק פעם בשנתיים, פשוט תענוג, לא צריך לקנות מקחרא וד"א המקום גם פתוח NON STOP.

ממליץ בחום של מעבד בOC.

פורסם

הצעד הראשון הוא להודות שיש לך בעיה..... :D

קרעת אותי ... :D

פורסם

חחחח גדול!

:lol:

איזה אישה שרוטההה!! ;D

פורסם

מקום לאכול שהוא גם זול וגם טעים וגם יש שם כוסיות - אין כמו מייקס פלייס! מחירים מאד מאד סבירים לאוכל וגם נורא טעים.

פיצה בין הכי טעימות שטעמתי ורק 20 שקל (פיצה שלמה, זוגית, שווה ל-4 משולשים).

ארוחת המבורגר לא רעה בכלל יחס עם קצת ירקות עולה כמו ארוחת ילדים במקדונלדס (אפשר גם עם צ'יפס אבל זה כבר 32).

הכנפיים הכי טעימות בכל המזרח התיכון נראה לי... גם מחיר סביר. מה עוד? וואלה, בואו לשם מתישהו לבדוק. עכשיו גם הם

פתחו עוד חדר שם ויש להם כל מיני עוגות כמו ביוטבטה. שתייה - מחירים סבירים ובהפי-האוור שנמשך מ-4 עד 9 הם אפילו מצחיקים.

עכשיו אנחנו עושים פרסומת גלויה לכל מקום מגניב שאנחנו מכירים... חחחח. ;D

פורסם

כל כך צודק

מסכים איתך בכל מילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים