עבור לתוכן

המחשב קורס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nargsi

ניסית לפרמט ?

נראה לי שיש לך סלט עם הדרייברים 

היתה קריסה חוזרת לפני שעה
עלק הדרייברים של Nvidia טובים יותר מAMD

הסרתי הרגע את כל הדרייברים (הוא זיהה את ה970! הזוי כבר מחקתי הכל עם ccleaner) עם DDU במצב safe mode (אגב מי היה מאמין שמתמש פשוט לא יהיה מסוגל להכנס פאקינג לסייף מוד בוינדוס 10 מתפריט, חייב פקודת CMD)

אם זה יחזור שוב (הפעם 24 שעות ולא היה כלום) אפרמט ואם הנדבר הזה יעיז לחזור אחרי הפרמוט אני מעיף תמחשב לKSP שישברו תראש, יש לי אחריות על כל החומרה 

• תגובות 31
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של iSolt

היתה קריסה חוזרת לפני שעה
עלק הדרייברים של Nvidia טובים יותר מAMD

הסרתי הרגע את כל הדרייברים (הוא זיהה את ה970! הזוי כבר מחקתי הכל עם ccleaner) עם DDU במצב safe mode (אגב מי היה מאמין שמתמש פשוט לא יהיה מסוגל להכנס פאקינג לסייף מוד בוינדוס 10 מתפריט, חייב פקודת CMD)

אם זה יחזור שוב (הפעם 24 שעות ולא היה כלום) אפרמט ואם הנדבר הזה יעיז לחזור אחרי הפרמוט אני מעיף תמחשב לKSP שישברו תראש, יש לי אחריות על כל החומרה 

עדיין יש לי תחושה מאוד חזקה שמשהו לא נמחק במלואו. מחקת דרך הWIN או תוכנה ?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nargsi

עדיין יש לי תחושה מאוד חזקה שמשהו לא נמחק במלואו. מחקת דרך הWIN או תוכנה ?

הרגע עם DDU

פורסם

אז אני לא מצליח לחשוב על פתרון.. זה יהיה אולי מפגר אבל תנסה במקום להשתמש בליבה הגרפית לשים כרטיס מסך, אפילו משהו הכי פשוט. 

למרות שלדעתי זה הדבר הכי מפגר שאי פעם חשבתי עליו...

טוב.. נו...

נחפור קצת בגוגל ואולי נמצא לך תשובה

פורסם

אתה רואה, בלי DDU במצב בטוח יש תמיד שאריות דרייבר סוררות.

התכוונת למתאם HDMI ל-DVI, בשביל לשלול את בעיית הפורט HDMI בלוח.

פורסם

1.

ציטוט של smalul

הורד והתקן את הדרייבר מהאתר של אינטל ותראה האם הבעיה נפתרת.

האם ניסית את זה?

קישור להורדת הדרייבר עבור Windows 10 64-bit מהאתר של אינטל:

https://downloadcenter.intel.com/download/25489/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-10-15-40-4th-Gen-

2. נסה מערכת הפעלה live כלשהי ולראות האם הבעיה חוזרת גם בה. אם כן - כנראה מדובר בבעיית חומרה. אם לא - ייתכן שהבעיה היא במערכת ההפעלה שלך.

פורסם

לפעמים אחרי שעוברים לציוד המשתמש בחבילת דריוור גראפי שונה יש שאריות מהדריוור הקודם שגורמים לבעיות.

בדיוק בשביל זה המציאו כלים שמסירים באופן יותר יסודי כל מיני שאריות.

אני מניח שDDU עליו קודמי המליץ עושה בדיוק את זה.

אם זה לא יפתור את הבעיה לפחות נדע שהבעיה מגיעה מכיוון אחר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

לפעמים אחרי שעוברים לציוד המשתמש בחבילת דריוור גראפי שונה יש שאריות מהדריוור הקודם שגורמים לבעיות.

בדיוק בשביל זה המציאו כלים שמסירים באופן יותר יסודי כל מיני שאריות.

אני מניח שDDU עליו קודמי המליץ עושה בדיוק את זה.

אם זה לא יפתור את הבעיה לפחות נדע שהבעיה מגיעה מכיוון אחר.

מחקתי עם DDU הכל, ועדיין הקריסה חזרה.

החלטתי ללכת על פרמוט, החלפתי עם acronis מ10 לתמונת מראה של 8 (זה לקח בדיוק 7 דקות!) הבעיה ש8 שלי הגיע כבר עם הדרייבר של ה970 אז מחקתי והתקנתי 10 נקי מISO

אם זה יחזור, מן הסתם הבעיה בחומרה ואז כבר אפנה לKSP שיטפלו בלוח אם/מעבד/ראם/ספק

פורסם
  • מחבר

פרמטתי את הכונן והתקנתי 10 נקי, המחשב קרס הרגע שוב

איך אני מגלה באיזה חלק מהחומרה מקור הבעיה? כרטיס מסך חיצוני אין רק הHD4600 של המעבד

כל המחשב מלבד הSSD והHDD נקנו בKSP, איך אני אמור לקחת את המחשב לאחריות ללא כונן קשיח אליהם (הם בכיף יטענו שהבעיה בכונן שלי, יש לי 2 אז אין לי בעיה לבדוק שבשני הכוננים יקרה אותו דבר)

הבעיה שהקריסה הזו קורת פעם אחת ביום או פעם אחת בכמה ימים או כמה פעמים ביום, זה לא קבוע!

המעבד בוודאות לא מתחמם, 50 מעלות.

פורסם

מביא להם צילום מסך מבדיקת HD TUNE  שהכל בסדר איתם . 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Yehudaa

מביא להם צילום מסך מבדיקת HD TUNE  שהכל בסדר איתם . 

הכוונה לזה? או לטאב אחר בתוכנה?

27PAS35.png

נערך על-ידי iSolt

פורסם

גם זה , וגם מ ERROR SCAN  מלאה  ולא קצרה . 

פורסם
  • מחבר

פירקתי תמחשב, הוצאתי את כל 3 הקשיחים (מלבד הSSD כמובן), והדלקתי משחק NFS והלכתי לישון, בבוקר המחשב כמובן היה אחרי ריסטרט ואותה הודעה בevent viewer על קריסה. כדי לקבל תמונת מצב על טמפ' השארתי את המארז פתוח מ2 הצדדים על השולחן, ומחובר למסך אחר עם כבל אחר, וגם כיביתי תמסך כי הוא הפריע לי לישון ובכל זאת המחשב קרס. אין אבק או משהו, בבוקר הדלקתי שוב תמשחק וכמובן אחרי שחזרתי הביתה הקריסה חזרה כי היה ריסטרט (ריסטרט=קריסה.)

tbUYOXk.jpg

ואלו התוצאות של הקריסה בevent viewer (חיפשתי קבצי DUMP במחשב לא מצאתי)

Keywords 0x8000400000000002

?fbid=1231138896902814&set=p.12311388969

נערך על-ידי iSolt

פורסם

בדוק עם ספק כוח אחר.

ראה דיון דומה שנוצר במקביל ->

ספק הכוח התקול שהיה במחשב המדובר  HEC COUGAR-1200CMX  היה בן למעלה מ-5 שנים בעבודה מאומצת עם הגדרות OC.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של HelpSupport

בדוק עם ספק כוח אחר.

ראה דיון דומה שנוצר במקביל ->

ספק הכוח התקול שהיה במחשב המדובר  HEC COUGAR-1200CMX  היה בן למעלה מ-5 שנים בעבודה מאומצת עם הגדרות OC.

הספק שלי צעיר יותר מכל מוצר אחר שיש לי בבית, הוא בן 14 חודש והגיע עם 7 שנות  אחריות

זה סיסוניק גולד X 650W אז להגיד לKSP שאני חושד בו? (לפני שהקריסות התחילו, המחשב היה מתעורר ממצב שינה כשבאלו ולפעמים 'קורס' לתוך עצמו אחרי התעוררות משינה יזומה, כאילו הוא לא עמד בסשן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים