עבור לתוכן

סיפור הצלחה: XCOM 2 זוכה לשבחים מקיר לקיר ומקבל מודים מושקעים כבר ביום ההשקה

Featured Replies

פורסם

משחק האסטרטגיה החדש של Firaxis הצליח להרשים עד מאוד את המבקרים, וזוכה גם לתמיכה גדולה ממודרים נודעים

סיד מאייר וחבורתו עשו זאת שוב: אחרי Enemy Unknown ו-Enemy Within המהוללים שהושקו ב-2012 וב-2013 בהתאמה והחזירו את המותג XCOM ליוקרה שממנה נהנה בתחילת שנות התשעים, בסטודיו Firaxis השלימו את הפיתוח של XCOM 2 אשר יגיע אל החנויות בעוד כמה ימים – וזוכה בינתיים לפידבק טוב מאוד מהמבקרים.

במפתחת ובמפיצה 2K Games היו ככל הנראה בטוחים מאוד בתוצר שלהם, ועל כן איפשרו למבקרים להפיץ את מה שהם חושבים בנוגע למשחק כחמישה ימים לפני שהוא מגיע אל החנויות – והתוצאות אכן נשמעות מרשימות מאוד, עם ממוצע של 90 מתוך 100 בהתבסס על 36 ביקורות באתר metacritic. מדובר בציון ממוצע שדומה מאוד לזה שקיבלת Enemy Unknown בזמנו, וככל הנראה מציב את XCOM 2 כאחד מהמועמדים הפוטנציאליים לתואר 'משחק השנה 2016', למרות שהשנה רק החלה לה.

xo

עוד יצירה מרשימה של סטודיו Firaxis Games

 

בקרוב מאוד נוכל לשמוע מה יש לשחקנים עצמם להגיד על כותר האסטרטגיה בתורות החדש, ולוודא שדעתם (או לפחות הדעה של רובם) אכן תואמת לדעה החיובית של המבקרים המקצועיים, אבל עד שזה יקרה נספר לכם שבמשחק קיים דגש חזק במיוחד עם יצירת מודים אשר יוכלו להפוך אותו למגוון וממכר עוד יותר – בעזרת שיתוף פעולה מעניין עם המודרים החובבים אשר יצרו את אחד מהתוספים המושקעים והפופולריים ביותר עבור XCOM: Enemy Unknown, אשר עונה לשם The Long War והושק רק לפני כחודש בגירסתו המלאה.

xo2

אנשי Long War Studios שיצרו את המוד פעלו בשיתוף פעולה עם אולפני Firaxis, ויציעו שלושה מודים חדשים וחינמיים כבר במעמד ההשקה של XCOM 2 ב-5 בפברואר – מוד אחד שיוסיף שלושה נשקים חדשים למבחר המשופר הקיים במשחק, מוד אחד שיוסיף אויב חדש שהוא גירסה מתקדמת ומסוכנת יותר לאויב קיים, ומוד אחר שיוסיף עץ פיתוח חדש לדמויות אשר ירכיבו את צוות ה-XCOM שלכם.

xo1

מדובר במודים צנועים ביחס ל-The Long War (ששינה באופן משמעותי את תוכן המשחק והפך אותו לארוך ומאתגר הרבה יותר), אך זוהי ללא ספק רק ההתחלה שנועדה להבהיר את המחויבות והאהדה הקיימת למודרים וליצירותיהם, ובהמשך נראה כנראה עוד הרבה מודים מתקדמים ומקוריים יותר גם מאנשי Long War וגם מחובבים רבים אחרים.

עם מודים או בלעדיהם, מסתמן ש-XCOM 2 הוא חגיגה אמיתית לכל חובבי האסטרטגיה באשר הם.

https://hwzone.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%97%D7%94-xcom-2-%D7%96%D7%95%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%91%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%A8-%D7%95%D7%99%D7%96/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים