עבור לתוכן

2 בעיות קטנות

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה קניתי מחשב נייד יקר עם עט. (THINKPAD 14)

ניסיתי לצייר עם 2 תוכנות ובשניהם יש לי בעיות.

אז במקום לפתוח אשכול בתמיכה של מיקרוסופא....

אני בא מייד למומחים:)

1-

תוכנת  SKETCHBOOK 2015

הסרגלי כלים / שורת הפקודות נראים קצת מטושטשים. התוכנה עדכנית והרזולוציה שלי היא לא מטורפת (FHD ) אני מצרף תמונה. שימו לב ששורת הכותרת של התונה למעלה כן מופיעה בחדות כמו שצריך.

אין לי מושג מה הבעיה וכל הדרייברים תקינים .

2-

תוכנת FRESH PAINT של מיקרוסופט.

אני תופס עם האצבע / עט את הסרגל כלים המרכזי, גורר אותו ימינה- הבחור הולך שמאלה. גורר שמאלה- הוא זז ימינה... יענו, בכיוון ההפוך. יש לכם ריעיונות מה הבעיה?

תודה לכם.

צילום מסך (1).png

נערך על-ידי natee

פורסם

בקשר לבעייה הראשונה תסמן ביטול שינוי DPI במאפיינים של הקיצור דרך לתוכנה. בקשר לשניה, בדוק האם הבעיה נפתרת בשינוי שפת ממשק לאנגלית.

איפה בסוף קנית ואיזה דגם בדיוק?

איך הדיגיטייזר והעט?

פורסם
  • מחבר

היי נחום:)

אז ככה, קורדם כל תודה רבה על התשובות. אבדוק מחר ואעדכן. מעצבן ששום דבר בווינדוס לא פועל כמו שצריך "מהקופסא".

הלכתי על הדגם שמכרו בבסט ביי ב 1000 דולר. מצאתי אותו חדש באריזה באיביי ב 830 דולר (כן, אני די מטומטם. במחשבה שניה לא הייתי מעיז לעשות את זה...). כולל מיסים ומשלוח חוקי והכל יצא לי בערך 4200.

כולל העט והכל.

המחשב מדהים. מעולם לא נתקלתי במחשב כל כך... וואו! שקט מאוד. 

הוא ממש מוצק, המקלדת שלו יוצאת דופן ממש, המשטח עכבר מעולה. העט עובד היטב, אם כי הוא קצת קטן לי בידיים. אני אולי אקנה אחד בגודל נורמלי. (בדגם הזה העט מגיעה כלולה בפנים עם סלוט ייעודי)

כרגע מה שמפריע לי זה כל מיני הגדרות קטנות שדיין צריך להתאים, וגם שהוא קצת מתחמם, מורגש כשהוא מונח על הברכיים.

עדכון. בדקתי את הפיתרון הראשון והוא אכן סידר אותי. תודה ענקית. אתה תותח.

מה זה בעצם הגדיר?

נערך על-ידי natee

פורסם

את ה Scaling.

בסט ביי כמעט תמיד יהיו יקרים יותר מאיביי \ אמאזון.

פורסם

שלום  -  נא לערוך את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית ויעילה 

תודה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

את ה Scaling.

בסט ביי כמעט תמיד יהיו יקרים יותר מאיביי \ אמאזון.

טוקיי, אז ניסיתי עכשיו את העצה השניה.

צדקת!! ברגע שהממשק מיושר לשמאל כמו שצריך, הסרגל לא קופץ...

אז מה עכשיו? נצטרך לחכות למיקרוסופט עד שהן יתקנו את הבאג הזה? או שאולי יש דרך להגדיר לאפליקציה הספיציפית הזו יישור לשמאל.... (ראיתי משהו כזה בהגדרה של השפות אבל לא הבנתי איך אשכרה משמישים אותו.)

נ.ב. איך עורכים כותרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים