פורסם 2016 בינואר 309 שנים יש איזשהו מכשיר, דגם מומלץ? אין דרישות מיוחדות. תודה! נערך 2016 בינואר 309 שנים על-ידי rotem15
פורסם 2016 בינואר 309 שנים אני קניתי אותה לפני כחודש ומאוד מרוצה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893021 תקרא שם את החוות דעת שלי מ 27.1.16
פורסם 2016 בינואר 309 שנים מחבר תודה, האמת שאני מחפש משהו אפילו יותר זול. אם אני לא טועה, ראיתי שיש מכשירים של HP גם ב300-400 שקל. אשמח לשמוע אם מישהו מרוצה ממשהו
פורסם 2016 בינואר 319 שנים תשמע , ב HP אתה תאכל אותה עם המחירים של הדיו , שם הדיו תואם לא עובד כמו שצריך , הם הוסיפו שבב שמזהה מקורי.. ככה זה במדפסות תשלם זול בהתחלה- תשלם יקר על הדיו...
פורסם 2016 במאי 149 שנים קניתי באופיס דיפו את הברדר 480 . עלתה ₪429 עובדת יופי וגם יש דיו תחליפי זול הרבה יותר מ HP . כמובן כוללת אלחוט וקישוריות לענן , מזין דפים . רק חסר לה הדפסת דופלקס מובנה.
פורסם 2016 ביוני 219 שנים מחבר תודה. עד עכשיו הסתדרתי, אבל עכשיו החלטתי ללכת לקנות. יש עוד המלצות למדפסת זולה יחסית ואיכותית שלא עושה בעיות ולא מערימה קשיים מיותרים?
פורסם 2016 ביולי 59 שנים מחבר ציטוט של save קניתי באופיס דיפו את הברדר 480 . עלתה ₪429 עובדת יופי וגם יש דיו תחליפי זול הרבה יותר מ HP . כמובן כוללת אלחוט וקישוריות לענן , מזין דפים . רק חסר לה הדפסת דופלקס מובנה. אהלן סייב, עדיין מרוצה ממנה? המגש של הדפים עובד פיקס? סוחב את הדפים והכל בלי בעיה? אני מחליף עכשיו את המדפסת שלי למרות שעובדת מעולה. פשוט צריך להזין לה כל דף בנפרד, וגם ככה היא לפעמים לא מקבלת אותו או שמקבלת אותו ומקמטת אותו וזה מוציא אותי משלוותי, בלשון המעטה. חשוב לי מאוד שגם הסורק יהיה סבבה+, וגם שהפקס יהיה סבבה+. אשמח אם תפרט קצת יתרונות \ חסרונות, אני בדיוק עומד לקנות. תודה רבה נערך 2016 ביולי 59 שנים על-ידי rotem15 הוספה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.