עבור לתוכן

התקנת WIN10 מחדש באותו מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מאמין שהנושא הזה נטחן פה כמה וכמה פעמים, אבל לא מצאתי שום פתרון כאן שמתאר את הבעיה שלי ורציתי לוודא שאני לא עושה טעות שתעלה לי בKEY של הווינדוס שלי או משהו בסגנון.

יש ברשותי מחשב נייד ששדרגתי אותו מ7home ל10, ומשום מה לאחר תקופה של כמה חודשים בערך הוא הפסיק לעלות, אבל אני כבר גיביתי את הקבצים שלי דרך LIVECD (אני מניח שהקבצים של המערכת הפעלה נפגמו).

ואני שוקל עכשיו אם כדאי לי לפרמט אותו, השאלה היא איך...

למיטב הבנתי, אני צריך להתקין קודם כל את 7 (שוב) ולוודא שאני לא מכניס את הKEY שקיבלתי איתו בהתקנה, ורק לאחר מכן להוריד את העדכון של מיקרוסופט של WIN10 ובזמן השדרוג עצמו להכניס את הKEY הזה.

האם אני פיספתי איזושהי פעולה שמאפשרת לי לבצע פשוט התקנה נקייה של 10 ללא השדרוג? או שזה בדיוק מה שאני צריך לעשות?

פורסם

אתה יכול להתקין ישירות ווינדוס  10 , לא נצרך קוד , האקטיבציה נעשית אוטומאטית . 
פה תוכל להכין לך דיסק התקנה או סטיק USB  . 

https://www.microsoft.com/en-in/software-download/windows10

בלינק תלחץ על DOWNLOAD TOOL NOW

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה בלא נצרך קוד?

איך הווינדוס ידע שההתקנה שלי נעשית באופן חוקי?

פורסם

ברגע שנעשתה אקטיביזציה של 10, נוצר מזהה יחודי שמורכב מהחומרה שלך. כל עוד לא עשית שינויים גדולים בחומרה, 10 תזהה שמדובר במחשב שכבר אוקטבה עליו בעבר ותופעל. :)

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר קצת יותר מפורט על "שינוייים גדולים בחומרה"? מה מותר לי להחליף ומה לא כדי שזה עדיין יתפוס?

אני מניח שלוח אם לא בא בחשבון כבר מעכשיו, אבל מה בנוגע לכרטיסי זיכרון או HDD וכו'?

פורסם

מעבד/לוח אאל"ט.

מעבד/לוח אאל"ט.

פורסם

מיקרוסופט לא מפרטים איך זה עובד בדיוק. אבל רכיבים כמו דיסק קשיח או זכרון לא אמורים לשנות.

פורסם

אפשר גם להחליף מעבד או זכרון מניסיון   ,  הבעיה העיקרית היא לוח אם . 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים