פורסם 2016 בפברואר 39 שנים ציטוט של yoel14 אוקייי, קיבלתי.... הנה רק היום התחדשתי בסט עכבר ומקלדת [ ] "מחר" מע' 8.1 על גבי SSD, ואחר כך..... העולללללם!!! יכול להיות בסבירות ענקית שלאחר ביצוע הנ"ל כבר ארגיש בשיפור האדיר וכך אמשוך בכיף עד לשדרוג הסקיילקי המיוחל רוב תודות על כל העצות ועל כל המידע המחכים!! בהצלחה... והרגת אותי עם הקופיף! איזה חמוד!!
פורסם 2016 בפברואר 39 שנים מתברר שמלבד הסמיילי הזה של החרא הוסיפו עוד כמה. למה 8.1 ולא 7 ? (אין על 7)
פורסם 2016 בפברואר 39 שנים מחבר כן, אבל לא הוסיפו הרבה, חבל הממ, בעקבות המלצה אישית של חבר עם מערכת דומה... ראיתי כאן שSMALUL וגם אחרים [וגם באתרים בחו"ל] ציינו ש8.1 די בסדר וזורמת היטב עם חומרה ישנה כמו שלי. האם 7 טובה וקלילה יותר? אני לא נעול על שום דבר, פשוט מעוניין במה שיעבוד הכי טוב ועם הכי פחות עומס שיאפשר לי להתנהל עם פחות לחץ עד לשדרוג וגם ממנו והלאה... 7 > 8.1 עם המפרט שלי, לדעתך?
פורסם 2016 בפברואר 49 שנים לי יש חומרה דומה ולדעתי מערכת ההפעלה Windows 8.1 עדיפה על ה Windows 7 - נראה שהיא דורשת פחות זיכרון פיזי והיא פחות "מצועצעת". אני אישית גם אוהב את מנהל המשימות של ה Windows 8 הרבה יותר מאשר את זה של ה Windows 7 פשוט כי הוא הרבה יותר מפורט, אבל מצד שני מסך ה Tile דיי מעצבן (דבר שניתן לפתרון עם תוכנה כמו ה Classic Start Menu החינמית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.