עבור לתוכן

עכבר גימינג מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אהלן אחרי שניים ארוכות ה G500 שברשותי התעייף והתחיל לזייף(הלחצן השמאלי נלחץ מספר פעמיים מפעם לפעם)
ורציתי לקנות עכבר גימינג חדש בעיקר ל FPS על מה אתם ממליצים?
חשבתי על ה G502 או על ה G402 האם ההבדל של ה 120 שקל הוא באמת משמעותי? יש גם את ה Roccat Tyon מה אתם אומרים עליו?
מה אתם חושבים ואם יש עכברים אחרים אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה

פורסם

בתור התחלה זה תלוי בצורת האחיזה שלך של העכבר - אם ה- G500 היה לך נוח אז סביר להניח שהאחיזה היא palm או משהו קרוב לכך.

ההבדלים העיקריים (למיטב הבנתי) בין ה- G402 ל- G502 זה כמות כפתורים (8 לעומת 11), אפשרות להוספת משקולות לעכבר (שלא קיימת ב- 402) והחיישן עצמו שאמור להיות מדויק יותר ב- 502.

קראתי דברים טובים על ה- mionix castor אבל לא יצא לי להשתמש בו.

אישית יש לי נסיון טוב עם zowie am (אבל גם אחרי כמה שנים מיקרוסוויטש התחיל לגמגם). כרגע אני עם G303  של לוג'יטק ואני מאד מרוצה ממנו אבל האחיזה שלי היא fingertip אז זה לא בטוח יהיה נוח לך.

פורסם
ציטוט של Vova Dirabin

אהלן אחרי שניים ארוכות ה G500 שברשותי התעייף והתחיל לזייף(הלחצן השמאלי נלחץ מספר פעמיים מפעם לפעם)
ורציתי לקנות עכבר גימינג חדש בעיקר ל FPS על מה אתם ממליצים?
חשבתי על ה G502 או על ה G402 האם ההבדל של ה 120 שקל הוא באמת משמעותי? יש גם את ה Roccat Tyon מה אתם אומרים עליו?
מה אתם חושבים ואם יש עכברים אחרים אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה

ה402 נחשב מדויק יותר מה502.

יש בו מנגנון לעקיבה מוצלח מאוד.

ב502 יש יותר כפתורים (והוא גם מדויק מאוד)

שניהם מתאימים לאחיזה מלאה מסוג PALM

פורסם

החיישן של הG502 יותר מדוייק מהG402...

לפי מה שבדקתי החיישן בG402=G302 וG502=G303

אני חושב שאחד ההבדלים שהטו את הכף לטובת הG502, היא הגלגלת החופשית (שהתרגלתי אליה בG9x) 
לפני הG502 היה לי את הG602, שהוא אחלה, אבל מכופתר מדי

פורסם
ציטוט של Trumpeldor

החיישן של הG502 יותר מדוייק מהG402...

לפי מה שבדקתי החיישן בG402=G302 וG502=G303

אני חושב שאחד ההבדלים שהטו את הכף לטובת הG502, היא הגלגלת החופשית (שהתרגלתי אליה בG9x) 
לפני הG502 היה לי את הG602, שהוא אחלה, אבל מכופתר מדי

זה לא נכון.

אמנם ל502 יש 12,000 DPI ול 402 וגם ל302 יש "רק" 4000 אבל לא מדובר באותה מערכת.

אמנם "חיישן" הDPI כנרא זהה, אבל ל402 יש שבב עיבוד בשם "פיוז'ן" שמעבד את האותות שמתקבלים מהעכבר והופך את העקיבה להרבה יותר מדויקת. הפיצ'ר הזה לא קיים באף דגם אחר של לוגיגטק.

למי שמשחק ב1080P הסיפור של הDPI הוא די מגוכך- אי אפשר לשחק ביותר מ3000, העכבר הופך ליותר יותר מדי רגיש. 12,000 זה מספר ללא יותר מדי משמעות בפועל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים