עבור לתוכן

עזרה בקליברציה ל sony kdl55w828

Featured Replies

פורסם

היי חברים!

צהריים טובים.

יש לי כבר כ-שנה את הסוני W828 המצויינת ואני מאושר עד הגג...

עשיתי לה קליברציה מאיזה אתר למצב לילה...

הבעיה היא כזאת.

אחרי הרבה זמן הגעתי למסקנה שאני פשוט לא נהנה לראות סרטים בחושך (אלא אם זה תלת מימד אז אין ברירה) ועל מנת שהעין לא תסבול אני חייב להדליק אור, הבעיה היא השיקוף של האור שמפריע לי...ולכן הייתי משמח לקבל עזרה.

האם למישהו יש את ה W828? או אחת מהסדרה של W8?

האם אפשר לקבל בבקשה הגדרות למצב עם מנורה (יום אפשר להגיד) ומצב לילה? (פחות חשוב אבל מעניין לראות אם מי שהגדרתי זהה או לא)

אני מודה לכם מראש!!!

פורסם

הבעיה שלך היא לא מה שאתה חושב שהיא.

אתה לא יכול "לעשות לה קליברציה מאיזה אתר" - אתה יכול גג להעתיק את הנתונים שיצאו למי שכתב את הכתבה ותמיד יש סיכוי שהמספרים שלו לא מתאימים לך בכלל (תנאי תאורה שונים, פנל שונה ואפילו מקור ותוכן שונים).

תעזוב אותך מכל מיני סטאפים מועתקים ותשתמש במצבים המובנים של הטלוויזיה (סטדנרט לשידורים רגילים, ספורט לספורט וmovie לסרטים) או שתשלם למישהו מקצועי עם תעודת ISF שיכייל את המסך שלך למקורות שלך עם התאורה בבית שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אביב גפן

הבעיה שלך היא לא מה שאתה חושב שהיא.

אתה לא יכול "לעשות לה קליברציה מאיזה אתר" - אתה יכול גג להעתיק את הנתונים שיצאו למי שכתב את הכתבה ותמיד יש סיכוי שהמספרים שלו לא מתאימים לך בכלל (תנאי תאורה שונים, פנל שונה ואפילו מקור ותוכן שונים).

תעזוב אותך מכל מיני סטאפים מועתקים ותשתמש במצבים המובנים של הטלוויזיה (סטדנרט לשידורים רגילים, ספורט לספורט וmovie לסרטים) או שתשלם למישהו מקצועי עם תעודת ISF שיכייל את המסך שלך למקורות שלך עם התאורה בבית שלך.

היי גבר, קודם כל תודה.

למען האמת זאת אחלה קליברציה מה שיש לי אבל מה שאתה אומר נשמע הגיוני.

האם אתה יודע כמה הקליברציה עולה?

והאם אתה מכיר אנשים שמתעסקים בתחום?

תודה רבה.

פורסם

יש שני סוגים של קליברציה, בסיסית שאתה יכול לעשות לבד בבית ומקצועית שעליה משלמים. אין לי מושג כמה אבל לא אתפלא אם זה יהיה בסביבות אלף שקל לכל הפחות. אגב, כיול מקצועי נותן לך שתי תוצאות שבינהן אתה מחליף מדי פעם -  כיול יום וכיול לילה.

בנוגע לכיול הבסיסי אתה יכול לקרוא פהפה וגם פה.

בנוגע לכיול המקצועי, אני לא מכיר מישהו ספציפי אבל אם תיכנס לאתר של ISF די בטוח שתוכל למצוא כמה חבר'ה מוסמכים פה בארץ.

בכל מקרה, חלקם מסתובבים בפורום של www.hometheater.co.il - אם תפתח שם ת'רד עם שאלות אני בטוח שתוכל למצוא מישהו טוב.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אני מעוניין במקצוענים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים