עבור לתוכן

התנסיתי בסירי בעברית - מהפכני !

Featured Replies

פורסם

היי

תמיד שדיברו על סירי לא הבנתי על מה המהומה ותמיד זה עיצבן אותי. 

עוד עובדה שיש לציין היא שהחבר שלי הוא פאנבוי של אפל - קונה כל מה שמוכרים לו.

אני אישית משתמש אייפון שעבר מגלקסי, ומרוצה מכל רגע.

 

הוא התקין את סירי בעברית. זה מהפכני !

לדוגמא שאלתי אותה כמה מעלות בחוץ, היא ענתה לי 3.

נגיד שאלתי אותה כדאי לשים מעיל  ? היא ענתה לי : כן, קר בחוץ.

יש גם כמה דברים מצחיקים, לדוגמא. מה המחשב הטוב ביותר ? תשובה : הmac נחשב לטוב ביותר

 

באמת שלדעתי זה מהפכני, ושזה יצא לאייפון זה ישפיע, עד כמה שזה נשמע מטומטם, זה מדהים.

יש לי גם שאלה , אני יודע על טכנולוגיה מקבילה של גוגל לvoice control, אבל יש לגוגל משהו ברמה של סירי ?

פורסם

העניין בסירי שזה בסה"כ חוסך לך הקלדה של כמה דברים. כל דבר מועיל שסירי יכולה לומר לך אפשר למצוא בשורת חיפוש אחת של כל מנוע חיפוש נורמלי.

 

המקביל של סירי זה הOK Google. מי מהם יותר "על רמה" תלוי באם אתה רוצה שיגידו לך שהמחשב הטוב ביותר הוא Mac או Chromebook.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

העניין בסירי שזה בסה"כ חוסך לך הקלדה של כמה דברים. כל דבר מועיל שסירי יכולה לומר לך אפשר למצוא בשורת חיפוש אחת של כל מנוע חיפוש נורמלי.

 

המקביל של סירי זה הOK Google. מי מהם יותר "על רמה" תלוי באם אתה רוצה שיגידו לך שהמחשב הטוב ביותר הוא Mac או Chromebook.

 

לא לא אני מבין לאן אתה חותר אבל זה לא זה

היא חוסכת לך פעולות, שיכולות להיות ארוכות. היא נותנת תשובה ברורה לשאלות שאין להם בגוגל תשובה ברורה.

 

אבל הבנתי את הקו מחשבה שלך... אני לא אצליח לשנות אותו

פורסם

על אילו תשובות שאין להן תשובה ברורה בגוגל היא יכולה לענות? "האם כדאי ללבוש מעיל"?

פורסם

היתרון העיקרי של OK GOOGLE מבחינתי הוא הגדרת דברים במהירות. כיוון תזכורת\שעון מעורר, יומן, WAZE וכו' נעשים במשפט אחד שנקלט במלואו ב99% מהפעמים.

פורסם

גוגל וסירי די זהים מבחינת המידע וצורת ההגשה. אולי סירי קצת יותר 'אנושית' מבחינת התחושה כי היא עונה במשפטים של אנשים, כולל ההומור. זה נחמד, אבל זה גימיק. במהות אין שום הבדל. תשאל את גוגל אם צריך מעיל - הוא יראה לך שעכשיו יש 8 מעלות וגשם במקום שבו אתה נמצא - אבל הוא לא יחליט בשבילך. עוד מאפיין של ההבדל בגישות בין אפל לגוגל ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים