עבור לתוכן

העברת שירים מהמחשב לסמארטפון

Featured Replies

פורסם

כל הנושא הזה  לא ברור לי בכלל.

איך עושים זאת ? אני יודעת רק שאני צריכה כבל מיני usb  שאותו צריך לחבר מהמחשב לסמארטפון . 

כרגע אני עם האייפון s4 שישן כבר ואני מתכוונת לקנות סמארטפון חדש. לכן אני שואלת וחשוב לי לדעת בנושא של שירים  עדיף מכשיר  אנדרואיד   לקנות ולא אייפון ? כי אני רואה  שבכל הנוגע לתחום הזה הרוב מעדיפים אנדרואיד ולא אייפון , לא  ??

עם האייפון שיש לי אני יודעת שיש את  תוכנת Ituns  אבל זה לא ידוע לי ממש איך משתמשים בה להורדת גם רינגטונים וגם ובעיקר שירים רגילים מלאים של mp3 כי לא הכל חינמי והרוב בתשלום להוריד משם. באנדרואיד גם צריך תוכנות להורדת שירים וגם שם זה כזה עניין להוריד ולא פשוט ומעצבן כי הרוב בתשלום כמו באייפון?

פורסם

לא. באנדרואיד זה הרבה יותר פשוט. מגדירים את הטלפון שיזוהה כמו התקן אחסון USB ופשוט מעתיקים את המוזיקה לספריית Music שעל המכשיר. לא צריך שום תוכנה מיוחדת.

פורסם
  • מחבר

ואיך מגדירים אותו ל usb ?אם אפשר לקבל הסבר. 

וכמו כן מספר שאלות

1.  שעושים זאת יש הגבלה מסויימת להעביר תמונות , תוכנות אפליקציות או וידאו מסוגים שונים ובכלל מה שלא קובץ אודיו ?

2.   הפיכה להתקן usb  היא קבועה ? או שתמיד ניתנת לשינוי וחזרה להגדרות המקוריות של הסמארטפון  ?

3.  במידה ויש קבצים ותוכן במכשיר אז לאחר הפיכה ל usb מה שהיה במכשיר נשאר או נמחק ?

ואם  הועברו כבר שירים ורוצים לשנות שוב מהתקן usb חזרה להגדרות הרגילות של המכשיר אז גם כן כל התוכן שהיה במכשיר נשאר ?

פורסם

אופן ההגדרה תלוי בטלפון.

1. אין מגבלה

2. אין שום דבר בלתי-הפיך פה.

3. שום דבר לא נמחק.

צריך להבין שזה לא משנה שום דבר משמעותי בטלפון. רק משנה את האופן שבו הוא מזדהה מול המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים