פורסם 2016 בינואר 249 שנים יש לי מחשב נייד של dell xps 17 המסך שלו נשבר והחליפו לי את המסך למסך של סמסונג כשמפעילים את המחשב הווינדוס לא עולה אלא רק במצב בטוח כרגע אני משתמש במסך חיצוני רציתי לדעת אם יש קשר לחברה של המסך, ואם אני יחליף למסך מקורי זה יעבוד ? נערך 2016 בינואר 249 שנים על-ידי avi2411
פורסם 2016 בינואר 269 שנים אין קשר בין הבעיות. את מערכת ההפעלה לא מעניין איזה פאנל יש לך. אם המסך נדלק ועובד, אז הכל תקין. בלי קשר, מדוע אתה חושב שמסך מתוצרת סמסונג הוא "לא מקורי"? DELL לא מייצרת את הפאנלים שלה. סביר להניח שיש לה כמה ספקים למסכים, ביניהם סמסונג.
פורסם 2016 בינואר 269 שנים מחבר ציטוט של QttP אין קשר בין הבעיות. את מערכת ההפעלה לא מעניין איזה פאנל יש לך. אם המסך נדלק ועובד, אז הכל תקין. בלי קשר, מדוע אתה חושב שמסך מתוצרת סמסונג הוא "לא מקורי"? DELL לא מייצרת את הפאנלים שלה. סביר להניח שיש לה כמה ספקים למסכים, ביניהם סמסונג. אני לא חושב שזה קשור למערכת ההפעלה אלא לכרטיס מסך וברגע שעדכנתי את הדרייבר המערכת לא עלתה ובקשר לתוצרת של המסך אני רואה שמוכרים מותאם במיוחד http://masahim.co.il/_%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Dell_XPS_1701X_Laptop_LCD_Screen_17.3_WXGA___Right_Connector_LED_backlight_.html בכל מקרה יש עוד הצעה לפתרון ?
פורסם 2016 בינואר 269 שנים ציטוט של avi2411 אני לא חושב שזה קשור למערכת ההפעלה אלא לכרטיס מסך וברגע שעדכנתי את הדרייבר המערכת לא עלתה ואיכשהו זה לא נראה לך חשוב לציין בהודעה המקורית? רק עכשיו נזכרת? ציטוט של avi2411 בכל מקרה יש עוד הצעה לפתרון ? תתקין דרייבר אחר של כרטיס מסך. כן, אפשר לעשות את זה במצב בטוח.
פורסם 2016 בינואר 269 שנים מחבר ציטוט של QttP ואיכשהו זה לא נראה לך חשוב לציין בהודעה המקורית? רק עכשיו נזכרת? תתקין דרייבר אחר של כרטיס מסך. כן, אפשר לעשות את זה במצב בטוח. ניסית כמה סוגי דרייברים גרסאות ישנות וחדשות ולא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.