פורסם 2004 באפריל 821 שנים יש לי את המשחק COLIN MCREA 4...עכשיו כשהתקנתי את המשחק הכל הלך סבבה, אבל כשאני מפעיל את המשחק המסך הופך לשחור ושום דבר לא זז.רק RESET עוזר...תודה לעזורים.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מתקין זה דרייבר חדש ולבן, עושה זה ריסטה, צבעוני צבעוני בלאבום בלאבנג.בחחאיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בנאדם, אבל בחייאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת, יש'ך בעיה? תנסח אותה כמו שצריך, אנשים לא צריכים לקרוא כתב-פיענוח ע"מ לעזור לך.בשורה התחתונה, תתקין דרייברים מחדש, תתקין דרייברים לצ'יפסט מחדש, וודא שאין בעיות התחממות, וודא אם קיים פאץ' שמסדר בעיה שאולי קיימת עם כ' המסך הספציפי ש'ך, כמו כן, וודא מה גירסת הדרייברים של כ' הקול ועדכן אם יש צורך.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר SORRY, קורה לפעמים..פשוט הייתה לי שיחה בזמן שכתבתי וכשחזרתי לא שמתי לב למה שכתבתי לפני זה....הכרטיס היה ב OC.דרייברים חדשים היו לי של הכרטיס מסך אבל וחשבתי שהם הבעיה אז שיניתי אותם ל 52 לציפס סט לא נראה לי שיש דרייברים חדשים אבל שווה לנסות...וקול מובנה בלוח....
פורסם 2004 באפריל 821 שנים נשמע כמו בעיה טיפוסית של כ. מסך.תוריד את ה-OC ועדכן דרייברים וכל מה שקשור לעניין (directX וכו').ובדרך תשנה גם את הכותרת כך שתהיה עניינית בהתאם לחוקי הפורום.בהצלחה.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר לא נראה לי שזה הOC..בכל מקרה היה לי גם בלי OC אחרי שהחלפתי את הריברים לכרטיס מסך לישן יותר.ועדיין לא עבד..אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, ניסיתי לעדכן הכל. ומה שמוזר שאין שום דבר כזה ב FAQ של ה README.למישהו יש את המשחק הזה שיודע מה יכולה ליהיות הבעיה?
פורסם 2004 באפריל 921 שנים אולי זה בגלל שיש לך GFORCE 2?לא נראה שאתה עומד בדרישות מינימום בגלל הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.