עבור לתוכן

מחפש איך להקים Captive Portal פשוט ונייד

Featured Replies

פורסם

אהלן

חבר שבעל חברת הגברה קטנה ביקש שאעזור לו להגדיל קצת את הפרסום שלו בעזרת captive portal, תיאור מקרה:

בזמן אירוע הגברה (לא במקום קבוע), הוא רוצה להקים בעזרת נתב (או מכשיר אחר) רשת wifi בשם חברת הגברה שלו, מי שיתחבר יופנה לcaptive portal עם דף פרסומת לחברה ומשם ימשיך לאינטרנט הפתוח.

הרעיון הוא לעשות משהו נייד, ברמת לחבר לחשמל ולהפעיל ללא הגדרות נוספות (שלא הוגדרו מראש)

להבנתי הרעיון הוא למצוא נתב שתומך ביצירת captive portal, ויודע להתחבר לאינטרנט בעזרת מודם סלולרי שיהיה מחובר אליו.

חקרתי קצת על הנושא, ddwrt, openwrt ועוד קצת, נראה שיש דברים כאלו, לא הצלחתי להבין מה מודרני, הרבה מהדברים נראו מאוד ישנים

האם למישהו יש ניסיון עם הנושא ויכול לכוון אותי?

• איזה נתב כדאי לקנות
  • איזה תוכנת catpive portal כדאי להשתמש
    • המטרה היא רק להציג דף פרסומת בדרך לאינטרנט, ללא שימוש בשרתים חיצוניים מלבד הנתב עצמו

תודה על העזרה

פורסם

כחלק מפעולת המחאה OccupyWiFi, המפלגה הפיראטית הישראלית יצרה חבילה שכוללת בתוכה Captive Portal של OpenWRT לכמה ראוטרים ניידים שתומכים גם בחיבור סלולרי, ויתאימו לך.
אתה יכול להשתמש ב- image שלהם, ולקסטם את העמוד נחיתה של הפורטל למה שתרצה:
https://github.com/occupywifi/firmware

נערך על-ידי Distortion

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור

באמת נתקלתי באתר שלהם אבל רק עכשיו ראיתי את חשבון הgithub וזה נשמע מאוד רלוונטי למה שאני מחפש

דבר אחד שאני לא בטוח בו,

להבנתי כדי להוסיף דף נחיתה משלי, אצטרך לחבר כרטיס usb עם העמוד, זה בסדר. אבל אז לא אוכל לחבר גם מודם usb סלולרי, כלומר רק רשת מקומית ללא אינטרנט

אולי אני טועה, אולי אפשר עם מפצל usb..

האם יש לך ניסיון בנושא?

פורסם

לא בדקתי את זה, אבל אני כמעט בטוח שאתה יכול לקנפג את הראטור ככה שתוכל להשתמש בזיכרון הפנימי של הראוטר בשביל קובץ קטן של html.
המפתח השתמש בחבילה של nodogsplash, בגיטהאב תוכל לבדוק את הקבצי קונפיגורציה שהמפתח יצר ולשנות אותם לפי הצורך שלך (המיקום הדיפולטי של הדף נחיתה זה: etc/nodogsplash/htdocs/).
אתה תצטרך לבטל את הקונפגורציה הזאת למשל, שעושה mount ל- USB משתמשת בו כאשר ניגשים ל- etc/nodogsplash/htdocs/.
בכל מקרה אתה יכול לפתוח בגיטהאב issue לגבי זה, ואני בטוח שהיוצר, יובל אדם, יעזור לך.

נערך על-ידי Distortion

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים