פורסם 2004 באפריל 821 שנים טוב קיבלתי תטווינמוס ורציתי שתתנו לי עליהם ביקורות או שתגידו מהידע האישי שלכם איך הם, בקושי היו דברים בחנות ואחרי שיחה ארוכה עם המוכר הבנתי שהם ששווים את זה, קיצר איך הם?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר לדעתי אתה תסגור איתם בכיף 420MHz כמה יותר אני לא יודע.. הם גם ל-OC גם לעבודה ומשחקים נראה לי אני אהנה מהם, ד'א עוד איזה חצי שעה אני מרכיב ת'מחשב הראשון בחיים שלי Wish me luck
פורסם 2004 באפריל 821 שנים Good Luck... אתה תהנה מהם אחלה זיכרונות.. (אלה אם כן אתה רוצה משהו חייתי כזה אבל זה נורא יקר)דרך אגב זה הולך למערכת של INTEL או AMD ?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר Good Luck... אתה תהנה מהם אחלה זיכרונות.. (אלה אם כן אתה רוצה משהו חייתי כזה אבל זה נורא יקר)דרך אגב זה הולך למערכת של INTEL או AMD ?AMD
פורסם 2004 באפריל 821 שנים בסדר איש אתה תהנה... הם הרבה הרבה יותר טובים מכל זיכרון VALUE שתקנה...אני עם ה Twinmos Value שלי סגרתי 420MHz ועבד יציב... אז אתה בכלל... ועם הזיכרונות שלי עכשיו אני עובד על 400MHz ב2-3-3-6 (לא משהו אבל יותר טוב מהמקור.. 2.5-3-3-8)
פורסם 2004 באפריל 821 שנים הייי מה קורהתתחדשזה אחלה של זיכרוןCAS 2 זה אחלה של תיזמון איפה קנית את הזיכרון? יש להם עוד כאלה במלאי כי אני רוצה גם כאלההמוכר שם מבין מה מדברים איתוהוא יכול לענות על שאלות וכאלה?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים הייי מה קורהתתחדשזה אחלה של זיכרוןCAS 2 זה אחלה של תיזמון איפה קנית את הזיכרון? יש להם עוד כאלה במלאי כי אני רוצה גם כאלההמוכר שם מבין מה מדברים איתוהוא יכול לענות על שאלות וכאלה?יש ב-PCH
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אבל אני רוצה לדעת איפה הוא קנהTERMINALהאם תוכל לענות על השאלות ששאלתי?ודרך אגב ב- PCH אןי אותם במלאי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.