פורסם 2004 באפריל 821 שנים אוקי קודם כל חשוב מאוד לציין שבדקתי את העניין על 3 מחשבים ורק במחשב הראשי שלי מופיעה הבעיההתקנתי את המשחק VICE CITY ואת כל החבילה של המשחק ברשת מ"ליאון הארט"אני נכנס לתוכנה בשם all seeing eye שמקשרת אותי למשחק ברשתמפעיל את המשחק (start game) ותוך 3 שניות המחשב שלי עושה ריסט עם קול קריסה נוראי כזה (פפפפפייייייי............ חלש)במחשב השני זה לא קורה, וגם לא אצל חבר שליניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש. שוב חוזרת הבעיההבעיה לא במשחק, ולא בכל מה שקשור למשחק עצמו ברשת - עובדה שזה עובד אצל האחריםמה לדעתכם הבעיה? ספק\הרדיסק זה רק השארה שלי בגלל הקול של הנפילה שאני שומע בריסט.. אולי זאת המערכת הפעלה? משהו?תודה.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים בטח בעיה של דרייבריםקודם כל תבטל את הריסט אחרי באגקליק ימני על MY COMPUTERadvanced->startup and recovery->settings->system failureתבטל את הריסטרט האוטומטי
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר אממ ומה יכול לגרום לבעיה הזאת? כי הרי לריסט יש איזשהי מטרה...זה יכול לנבוע מבעיות בATI DRIVER ? כי היו לי איתו מלא בעיות בימים האחרונים ועכשיו אני מסודר בקומבינה ששליש ממנו מותקן, שליש לא, ושליש עושה בעיות ושולח ארורים בניסיון התקנה\מחיקה
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר תודה רבה אני ינסה את זה מחר ונראה מה קורה פשוט היום אני קצת עמוס ואין לי זמן להתקין מחדש את המשחק
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אם זה לא יעזור ותקבל רק מסך כחול ריק (כמו שאני קיבלתי) אני מציע לך לעשות חיפוש עם השם שלי יש לי כמה תראדים על אותה תקלה אולי תמצא את הפתרון ואם לא ננסה לעזור לך פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.