עבור לתוכן

מפרט מחשב ללא זכרונות קשיחים עד 2K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 +- ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500-1000

2. מה שימושי המחשב?מחשב לעריכת סאונד לשימוש אישי-ביתי 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE  

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני -

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסקים, כונן CD, 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל מהמרכז (תל אביב) או חנות טובה-זולה שמאפשרת הזמנות 

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב +-

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אבל כן חשוב לי שתהיה לי אופציה בעתיד לזיכרון SSD 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 

- חשוב שיהיה סלוט פנוי לכרטיס קול פנימי, מתחבר עם PCI רגיל.

- יש לי 2 זכרונות DDR של 8 (סהכ) מהמחשב הקודם, סביר להניח שזה DDR3 ולא DDR2 כי המחשב הקודם נקנה בערך לפני 3 שנים. אז חשוב לי להשלים אותם עם עוד 8 RAM + (סה"כ 16 +). ככה שאני צריך לפחות לפחות 2 סלוטים פנויים לזיכרון RAM כדי להוסיף את של המחשב הקודם 

חשוב לי שזה יהיה לפחות i7 עם מעבד כמה שיותר חזק. (נראה לי שאפילו כדאי שרוב ההשקעה הכספית תהיה שם)

- ספק כוח לפחות 700W

חשוב לי שתהיה לי אופציה בעתיד כשאני אתעשר מיצירת מוזיקה להוסיף זיכרון SSD 

נערך על-ידי Hatzi6

פורסם

לא הצלחתי להכניס מעבד I7 כי המחיר שלו זה כל התקציב שלך,הזיכרונות הקיימים הם של DDR3 ולא יתאימו לDDR4 וגם זה לא מומלץ לערבב זכרונות ולמה בדיוק ספק של 700 WATT שגם ככה התקציב נמוך מאוד והמחשב לא צריך יותר מדי.

סוג תמונה שם המוצר יצרן אתר זמינות איפוס כמות
blue_left.png מעבד אינטל : lrg28372.jpg מק"ט: #34930Intel Core i5 6400 2.7Ghz 6MB Cache s1151 - Tray newinfo.png newkspinfo.png newavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png מאוורר למעבד : lrg13117.jpg מק"ט: #22112Arctic Freezer 11 LP CPU Cooler newinfo.png newkspinfo.png newavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png לוחות אם למעבדי אינטל : lrg28641.jpg מק"ט: #35145Asus B150M-C LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png זכרונות : lrg27817.jpg מק"ט: #34490Kingston HyperX FURY 2x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit newinfo.png newkspinfo.png newavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png זכרון לניידים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כרטיסי מסך : lrg28659.jpg מק"ט: #35192EVGA GTX750 FTW ACX 1GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png דיסקים קשיחים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כונני SSD : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png דיסקים קשיחים לניידים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
yellow_left.png צורבי DVD : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כרטיסי קול : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png ציוד רשתות : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png ספקי כוח : lrg27065.jpg מק"ט: #33899SeaSonic 430W Active PFC 80+ Bronze ECO-430 PSU newinfo.png newkspinfo.png newavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png מארזים : lrg30023.jpg מק"ט: #36313Corsair Carbide 100R Silent Edition Mid-Tower Case No PSU newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png

plus-icon.png
מחיר: 3157 ₪
refreshpc.png

אני יודע שחרגתי מהתקציב, והרכבתי עוד מפרט שחורג בהרבה פחות מהתקציב אבל הוא בלי כרטיס מסך ורק 8GB ראם שבתכלס אתה לא צריך יותר.

סוג תמונה שם המוצר יצרן אתר זמינות איפוס כמות
blue_left.png מעבד אינטל : lrg28372.jpg מק"ט: #34930Intel Core i5 6400 2.7Ghz 6MB Cache s1151 - Tray newinfo.png newkspinfo.png newavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png מאוורר למעבד : lrg13117.jpg מק"ט: #22112Arctic Freezer 11 LP CPU Cooler newinfo.png newkspinfo.png newavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png לוחות אם למעבדי אינטל : lrg28641.jpg מק"ט: #35145Asus B150M-C LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png זכרונות : lrg29062.jpg מק"ט: #35512Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz CL14 newinfo.png newkspinfo.png newavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png זכרון לניידים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כרטיסי מסך : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png דיסקים קשיחים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כונני SSD : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png דיסקים קשיחים לניידים : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
yellow_left.png צורבי DVD : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png כרטיסי קול : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png ציוד רשתות : lrg.jpg         refresh.png minus-icon.png 0 plus-icon.png
blue_left.png ספקי כוח : lrg27065.jpg מק"ט: #33899SeaSonic 430W Active PFC 80+ Bronze ECO-430 PSU newinfo.png newkspinfo.png newavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
blue_left.png מארזים : lrg30023.jpg מק"ט: #36313Corsair Carbide 100R Silent Edition Mid-Tower Case No PSU newinfo.png newkspinfo.png newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png

yellow_left.png הרכבה : lrg23070.jpg הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי     newunavailable.png refresh.png minus-icon.png 1 plus-icon.png
מחיר: 2327 ₪
refreshpc.png

אם אתה רוצה שאני אבנה לך מפרט של הדור הקודם,בשביל לחסוך עוד טיפה רק תבקש

נערך על-ידי d3mo-killer

פורסם

לא הייתי הולך על ה-6400 התדר שלו כבר נמוך משמעותית מהדגמים החזקים, ה-6500 הוא

המעבד המשתלם ביותר בסדרה.

אין טעם ממשי בכרטיס חיצוני לדעתי, לא מדובר בעריכת תלת מימד, המובנה שבמעבדי סקיילייק

תומכים בריבוי מסכים, כולל 4K, ויש תמיכה מודרנית ב- DX-12 ו 4.4-OPENGL לכל מקרה.

הדרישה לספק 700W היא לא הגיונית בעליל, עם ההספק הזה אתה יכול להחזיק 5 מערכות

כאלו, גם אם נבחר משהו עם רזרבה גדולה להוספת SSD, כרטיס מסך, ועוד רכיבים לא יהיה

הצורך ביותר מ-500W.

את הזכרונות שלך הייתי ממליץ לשים ביד 2 ולמכור בכמה שקלים, חבל לא לקחת את זכרונות

ה-DDR4 החדשים ובנפח גדול יותר. מה שישאיר לך מקום לשידרוג בעתיד.

זה בערך הכי זול עם CORE I7

מעבד: 1590 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151
לוח אם: 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 229 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh
דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 349 ₪ - * חדש במבצע * - Ippon RTX + ANTEC 500W BUNDLE
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2

מחיר סופי: 2905 ₪ למזומן
 2963 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

בעיקרון כל עוד זה לא לצורכי פרנסה, אני גם חושב ש-I5 יעשה את העבודה מצויין, היחס של ההפרש

במחיר לעומת התמורה הוא לא מהטובים ביותר, שוב לצורכי פרנסה זה שונה, ברמה הבייתית\אישית

זה די מיותר, או שלפחות עד שתתעשר.. :)

בהפרש למשל יהיה ניתן לדחוף SSD, שלטעמי השילוב של -I5 + SSD הוא עדיף על I7 + קשיח

ספציפית במקרה הזה.

אני מבין את חשיבות השקט במקרה הזה, זה באמת מהפעמים שזה נדרש, אבל אין קסמים, התוספת

בעבור מפרט שקט ברמת השקט המבוקשת, זו תוספת גדולה של מאות שקלים. פשוט לא אפשרי.

זה לא אומר שאתה צריך להיכנס לפניקה בשלב הזה, לא מדובר במערכת רועשת במיוחד, אין פה

רכיבים ג'נריים רועשים, אך גם אין פה מארזים עם חומר לבידוד רעשים, ספקים סופר שקטים 

וקירור אוויר שקט במיוחד. סביר להניח שהמערכת תיהיה דומה ברמת הרעש לזו שיש לך

כיום, או אפילו שקטה יותר במידה וישנו כרטיס מסך חיצוני ובלאי כתוצאה משנים של שימוש.

דרך אגב בעוד כ-70 שקלים תוכל לקבל קירור שקט יותר למעבד אם תחליט שאתה מעוניין להשקיע את התוספת.

במקום להסביר אולי עדיף להדגים אז בקיצור מערכת יותר מאוזנת לשימושים שלך תראה כך:

מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151
לוח אם: 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 458 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh (כמות: 2)
דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
באנדל (מארז + ספק): 349 ₪ - * חדש במבצע * - Ippon RTX + ANTEC 500W BUNDLE
קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Zalman Performa CNPS5X

מחיר סופי: 2972 ₪ למזומן
 3031 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

16GB זכרון, SSD חיה בנפח די גדול, קירור עדיף למעבד. זה מה שנכנס בתוך התקציב המירבי.

אם תרצה להיתקרב כמה שיותר לאיזור ה-2K, הפשרות האפשריות הן, ירידה בכמות הזכרון, וויתור

על ה-SSD, ולקיחת קירור בסיסי יותר למעבד.

עוד אופצייה עם האסוול במקום סקיילייק:

מעבד: 1159 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz + Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150
זכרון: 269 ₪ - * מבצע * - 8GB (2x4GB) Kingston DDR3 1600Mhz
דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
באנדל (מארז + ספק): 329 ₪ - Sharkoon T3-S Black ATX + ANTEC 450W BUNDLE

מחיר סופי: 2544 ₪ למזומן
 2594 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

אתה יכול לנסות לשלב את הזכרונות הקיימים, לא אומר שזה לא יעבוד, אבל נתלקתי בעבר בבעיות כאלה

ואחרות עקב עירבובים, כמובן שאם אפשר, עדיף שתנסה למצוא זכרונות כמה שיותר דומים בנתונים אם מצאת

לא מודולים זהים.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם

אפשר לשאול למה אתה צריך ספק של 700W באמת? 

האתגר כאן הוא לא להכניס I7 שלדעתי מומלץ (פשוט לוקחים HASWELL ולא SKYLAKE וגם חוסכים על זכרונות). האתגר זה לבנות מערכת חרישית. 

איזה ספק כח יש ברשותך עכשיו? יתכן וניתן למחזר אותו (עד שתתעשר, כמובן). 

ללא ספק כח: 

ציטוט

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150
CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - Base Clock: 3.6GHz - Turbo 4.0Ghz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 1447/1418 ₪ 

לוחות אם - Intel LGA1150
H97M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI Express x16 slots - 8-channel audio - S/Pdif - Giga...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 396/388 ₪ 

זכרונות - DDR3 - לנייח
HX316C10FK2_8 - HyperX - 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Blue - HX316C10FK2/8...
אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 8/224 ₪ 

מארזי מחשב - ATX מארז
4260285296406 - NANOXIA - Deep Silence 4 Black case - 2X5.25 bays - 1X 2.5 and 6X 3.5 or 2.5 inch bays - USB3.0 and audio front ports - 2X120mm silent fans included - Dimensions H*W*D : 38*20*48cm - mATX - NPS...
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 399/391 ₪ 

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
CNPS5X-Performa-PC - Zalman - CNPS5X Performa cooler - For Intel socket 775, 1150, 1155, 1156, 1366, AMD socket AM2, AM3, FM1, FM2 - Pure Copper heatpipes, Aluminum fins - 1,350 ~ 2,700rpm fan - Noise level 20 ~ 32dBA - PWM Contro...
בקניית מחשב חדש בלבד - שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 94/92 ₪ 

2565.00 / 2514 ₪ 

המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

ספק כח חרישי הוא אחד ללא מאוורר והמבחר בארץ מסתכם ב -SS

אני לא יודע עד כמה השקעה כזו תשתלם מבחינתך.

בעקרון המארז שבחרתי שקט כשלעצמו. אפשרי בהחלט לשלב אותו עם ספק עם מאוורר והמחשב עדיין יהיה שקט. אם כי לא חרישי. 

ב-START PC יש גם יחידה טובה של SS במחיר לא יקר במיוחד. ניתן לקחת אותו בנפרד או בעקרון כל ספק סביר אחר.

אם מרכיבים את המפרט אצלם שאר החלקים יותר יקרים:  

ציטוט

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1449 ₪ - Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150
לוח אם: 379 ₪ - * מבצע  * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150
זכרון: 269 ₪ - * מבצע * - 8GB (2x4GB) Kingston DDR3 1600Mhz
מארז: 420 ₪ - Nanoxia Deep Silence 4 Black
ספק כוח: 379 ₪ - * מבצע * - M12II-620 620W Modular Bulk

מחיר סופי: 2995 ₪ למזומן  
 3054 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי Monsi

פורסם

עם כל הכבוד להיעדר המאוורר בss  המחיר שלו לדעתי פשוט מוגזם,  כל אחד כמובן שיעשה את החישובים שלו ובהיעדר ספקי הייבריד אולי היה ניתן לשקול אותו מחוסר ברירה, כמו שציינתי כמי שיש לו ניסיון רב עם ספקי הייבריד של סיסוניק מהספקי 700 עד 1250 וואט אני יכול להעיד שבמערכות כאלה וחזקות מאלה המאוורר אינו פועל כך שהתוצאה זהה.  

בנוסף אתה ציינת בעצמך בשירשור אחר שבו התלוננו שהספק בסדרה הזו רועש מאוד,  שקראת ברשת שחלק מספקי סדרת m12II יצאו רועשות וחלק שקטות, לכן אין ערובה לרמת שקט ברמה יחודית מהגזרה הזו. 

להשקיע כשליש מהתקציב בעבור ניסיון להגיע לרמת שקט גבוהה זה לא רעיון מבריק לטעמי,  גם לא מדובר פה באיזה אולפן הקלטות מקצועי,  אלא משהו ביתי ותחביבי.  תכלס גם אם תגיע לרמת שקט של 10 אתה לא יכול להשתיק את רעשי הרקע הסביבתיים ממילא כמו מטוס או משאית שתעבור ברחוב באמצע העבודה. והאמת שבכל מקרה לא הייתי משקיע שליש מהתקציב לטובת זה, שוב,  אם התקציב מרווח ומאפשר בלי ויתור על כלום אז בכיף למה לא,  אפילו במחשבה שאם יחליט לעשות בידוד רעשים בחדר בבית מתישהוא יהיה נחמד שיש לו מחשב סופר שקט. 

בנוסף לטעמי ssd הוא חיוני יותר מההפרש הביצועים בין המעבדים,  לא מדובר על הרצת מכונות וירטואליות במקביל ותחת עומס עיבוד כבד ביותר.  קיובייס היא לא בדיוק רוצחת מערכות עד כמה שידוע לי. 

נערך על-ידי Roy.T

פורסם

במקרה של יחידה רועשת ניתן לממש אחריות. היא לא אמורה להיות כזו. אני מסכים שהמחיר של SS הספציפי מופרז, אבל הוא מספק את מה מבקשים. פותח הדיון רוצה שקט 8/8 - זה מה שיקבל בשילוב של ספק חרישי ומארז סביר. האם הוא צריך מערכת חרישית - זה כבר משהו אחר. אישית אני לא חושב שיש בזה צורך לא משנה מה השימושים, אבל מה אני יודע? אני לא מקליט מוסיקה וגם לא אחליט בשביל אחרים.  

לגבי המעבדים השיקול הוא שאת ה-SSD תמיד אפשר להוסיף - והבנתי שזה מה שפותח הדיון מתכנן לעשות בעתיד הקרוב. תיאוריטית גם את המעבד אפשר להחליף, אבל בפועל זה לא ממש קורה, כמו שאתה בודאי יודע. האם ההשקעה משתלמת ביחס לתוספת ביצועים תלוי מאה אחוז ביישומים ספציפיים. ואילו הייתי אמור לפרש את הערה לגבי SSD באופן מילולי - כלמור הוספתו לא מתוכננת אלא אם יחולו שינויים משמעותיים במצב הכלכלי, אז כמובן כדאי לקחת SSD + I5 כבר עכשיו ולהחליף את כל המערכת למפלצת עם 16 אלף ליבות כשתבוא תהילת עולם. :)

פורסם

שוב אל תשכח שיש ספקים היברידים שמהווים חלופה משתלמת יותר,  נאמר באותו מחיר אפשר לקחת ספק פלטיניום 700 או 800 וואט. מניסיון שאני אומר שהמאוורר פשוט נשאר דומם במערכות כאלה וגם חזקות יותר. 

אם היו שואלים אותי אם אני יודע בוודאות שיחליפו מוצר בגלל שהוא יחסית רועש,  הייתי אומר שאני לא יודע. מניח שזה תלוי איפה קונים. מסכים איתך שבאופן כללי שזה צריך להיחשב כמוצר פגום.

במקרה של מערכת גיימינג הייתי מסכים איתך בלי ספק, ssd תמיד קל להוסיף בשלב מאוחר יותר כתוספת למערכת,  מעבד זה כבר בעייתי יותר מכוון שגם נדרשת הרכבה מסובכת למי שלא מבין וגם זה אומר הפסד כספי, ואני תמיד מציין את זה במקרים שהתקציב דל.   אבל במקרה הזה מאחר ומדובר בקיובייס שיכול לפעול למעשה כמעט על כל מערכת בצורה סבירה, מעבד i5 יהיה מצויין, ושלוקחים בחשבון עבודה ויצירת קבצים שמנים הייתי מנסה לשלב ssd מאחר וזה הפריט מס 2 בחשיבותו במערכת, בניגוד למערכת גיימינג שבו ניתן להסתדר בכיף גם בלעדיו. 

נערך על-ידי Roy.T

פורסם

כן, אבל הוא לא צריך לא 700 ולא 800 וואט. הוא צריך הספק מינימלי ללא רעש כלשהו. שוב, זו אחת האופציות. לא חסר אפשרויות נוספות יותר חסכוניות אם כי לא חרישיות. הבחירה בידי הצרכן. 

צודק, לדעת בודאות אי אפשר. מה שכן אפשר וזה נכון לגבי כל מוצר שרוכשים, זה לדרוש באסרטיביות מירבית - ובדרך כלל לקבל את מה שמגיע לך.  אני מניח שלא צריך לספר לך איך הלקוח החכם מתנהל בארץ - לא משנה מהו סוג השירות/מוצר אותו צורכים.

על מערכת גיימינג כלל אין דיבור, עבור גיימרים, לדעתי, SSD הוא בגדר של פינוק נטו. מבחינת עבודה שוטפת זה חוסך זמן יקר, במיוחד כשמדובר על שעות תעסוקה. האמת אני לא יודע עד כמה רווח בביצועים מ-SSD יעלה על רווח בביצועים מ-HT (הבנתי היא ש-CUBASE כבר נרפא מהשטויות של חוסר תאימות). אין לי גם ספק שבגדול I5 יעשה את המוטל עליו. אבל כפי שאמרתי, אם השדרוג ל-SSD מתוכנן לחודש-חודשיים הקרובים, לדעתי את התקופה הזו אפשר לשרוד גם בלי ובסופו של דבר לקבל מערכת מהירה יותר. עניין של תקציב בלבד. 

נערך על-ידי Monsi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים