עבור לתוכן

מנסה להתקין ווינדאוס מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של dell הכנסתי לדיסקאוןקי קובץ התקנה של ווינדאוס ועשיתי fat32 אני עושה ריסט ושום דבר לא עולה לי, אין לי אפשרות גם להכנס לבוט להגדיר שהדיסק און קי יעלה ראשון, הוא מראה לי את הלוגו של dell וישר קופץ לווינדאוס. מה עושים?

פורסם

מזה לא מאפשר להיכנס לBIOS ? אתה לא לוחץ על הכפתור הנכון .. נראה לי או DEL או F2 בDELL ...

הWIN חייב להיות BOOTABLE .. אתה יכול להשתמש בתוכנה

Installation

To install the Windows USB/DVD Download Tool:

1. Click to open the Windows USB/DVD Download Tool page.

2. Click Download then Run.

3. Follow the steps in the setup dialogs. You'll have the option to specify where to install the Windows USB/DVD Download Tool.

You must be an administrator on the computer on which you are installing the Windows USB/DVD Download tool. It requires the Microsoft .NET Framework version 2.0 or higher.

שים לב שכדי ליצור מערכת הפעלה 64 אתה חייב להיות כבר על מערכת 64.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Noririco

מזה לא מאפשר להיכנס לBIOS ? אתה לא לוחץ על הכפתור הנכון .. נראה לי או DEL או F2 בDELL ...

הWIN חייב להיות BOOTABLE .. אתה יכול להשתמש בתוכנה

Installation

To install the Windows USB/DVD Download Tool:

1. Click to open the Windows USB/DVD Download Tool page.

2. Click Download then Run.

3. Follow the steps in the setup dialogs. You'll have the option to specify where to install the Windows USB/DVD Download Tool.

You must be an administrator on the computer on which you are installing the Windows USB/DVD Download tool. It requires the Microsoft .NET Framework version 2.0 or higher.

שים לב שכדי ליצור מערכת הפעלה 64 אתה חייב להיות כבר על מערכת 64.

עשיתי כל מה שאמרת עשיתי את הווינדאוס bootable זה שינה לי את זה בהצלחה, אני מדגיש שעשיתי

את זה בדיסק און קי על מערכת של fat32. נכנסתי לביוס אני הולך למקום שצריך לשנות שם את ההעלה

והusb לא מופיע לי שם, מופיע לי הווינדאוס והuefi ואין לי שום איזכור לusb.

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה הסתדרתי, חקרתי שם קצת, הייתי צריך לבטל את הsecure boot ואז להפעיל אפשרות לlegacy ואז לשנות לlegacy ואז הופיעו לי כל הדברים האחרים ואז לשים את הusb במקום הראשון, למרות שהצלחתי לעשות הכל אין לי מושג למה רצו את כל הפעולות האלה, למה לא לעשות ככה בברירת המחדל

פורסם

כי WINDOWS זה LEGACY , ואם עשית BIOS UEFI אז זה לא LEGACY ואז אתה לא יכול להתקין WINDOWS, לכן יש להפוך לLEGACY .

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

@Noririco

אם מדובר ב Windows 8 ומעלה - אתה טועה. מערכת הפעלה כזו בהחלט יכולה לעבוד במצב UEFI והיא לא חייבת שהביוס יעבוד במצב CSM או Legacy.

כאשר הביוס במצב UEFI הוא לא מזהה התקני איחסון אלא boot loaders. מצב Secure Boot הוא מצב מחמיר אף יותר, שאינו מאפשר לאתחל מ boot loader שאינו מאושר ע"י הביוס. רק התקן איחסון שיש עליו boot loader שתואם ל UEFI יזוהה ע"י הביוס.

כאשר הביוס במצב Legacy או CSM מדובר במצב תאימות לביוס "הרגיל" (או "הישן") ואז כל התקן איחסון יכול להיחשב כהתקן איתחול.

@bati6

מה שהיית צריך לעשות הוא להכין את כונן ה USB שלך כך שביוס ה UEFI יזהה אותו בהתקן איתחול אפשרי ולא לשנות את הביוס למצב Legacy. למעשה, בדיוק אתמול כתבתי בדיון אחר פה בפורום (קישור) מה צריך לעשות בכדי לעבוד עם ביוס UEFI (אם הדיסק הקשיח שלך הוא בעל נפח הקטן מ 2TB אני לא בטוח האם יש חובה לפרמט אותו כ GPT, אבל זה רצוי אם עובדים במצב של ביוס UEFI).

פורסם
ציטוט של smalul

@Noririco

אם מדובר ב Windows 8 ומעלה - אתה טועה. מערכת הפעלה כזו בהחלט יכולה לעבוד במצב UEFI והיא לא חייבת שהביוס יעבוד במצב CSM או Legacy.

טוב לדעת, אני באמת דיברתי על מערכות הפעלה עד WIN7 כי אני זוכר שכשניסיתי נתקלתי בבעיה הזו.

פורסם

אפילו Vista SP1 יכולה להיות מותקנת בתצורת UEFI. אבל כמו שנאמר - צריכה להיות התאמה בין הגדרה בBIOS, לבין האופן שבו הbootable media מוגדרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים