עבור לתוכן

חיבור כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.
ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.
אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה.

יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים)

אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון.

תודה.

פורסם

איזה לוח יש לך? איזו מערכת הפעלה יש לך?

פורסם
  • מחבר

לוח-asus p8h67-m וינדוס 10 pro

פורסם
  • מחבר

64 הורדתי והתקנתי הבנתי שזה מה שזה עושה-  Uninstaller DDU  - Display Driver Uninstaller is a driver removal utility that can help you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, without leaving leftovers behind (including registry keys, folders and files עכשיו לנסות להתקין שוב דרך הדיסק?.

נערך על-ידי thekingofquality
הוספת מידע

פורסם

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%2010%20-%2064

אתה צריך את הראשון שם,  תוודא שזה מה שהורדת. 

השלבים: 

אחרי שהורדת את שתי התוכנות, אני ממליץ שתפסיק את החיבור לרשת,  לאחר מכן תתקין את הddu ותפעיל,  היא תציע להפעיל במצב בטוח,  תאשר, לאחר מכן תמחק כל שארית דרייבר גם של אינטל גם של amd וגם של נוידיה,  לאחר סיום ההסרה של כל אחד אל תאשר להפעיל מחדש, אלא פשוט תעבור על הכל ובסוף כבה את המחשב. 

לאחר מכן חבר את הכרטיס לחריץ הכחול,  שים לב שאתה שומע קליק והוא יושב במקום,  חבר את כבל התצוגה לכרטיס,  כמובן שים לב שלא יהיה מחובר ללוח שום כבל תצוגה. לאחר מכן תדליק ותוודא שאתה עדין לא מחובר לרשת,  ואז תתקין את הדרייבר של amd שהורדת. 

תעדכן לאחר מכן מה קורה. 

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

אז בעצם לעשות את כל השלבים לפני שאני מחבר את כרטיס המסך? כי הוא כרגע מחובר ולא מזוהה.

פורסם

כן,  פרק ולך לפי השלבים רשמתי לך בצורה הכי פשוטה,  לך לפי ההוראות,  אתה יכול להתחבר לאתר דרך הנייד ואז לא להיות תלוי במחשב על מנת שתוכל לעקוב אחר השלבים. 

אתה חיברת את חיבור ה6 פין לכרטיס מספק הכוח כן? 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים